طرز تهیه جامبو - دستور آشپزی
طرز تهیه جامبو - دستور آشپزی
جامبو با متریال ماکارونی است. در واقع جامبو ها را می توان ماکرونی شکل دار در سایز بزرگ نیز خواند. جامبو در اشکال متفاوت مانند صدفی و لوله ای در بازار موجود می باشد. به دلیل ظاهر متفاوت و زیبا استفاده از جامبو برای سفره آرایی در مجالس و میهمانی ها پرکاربرد است. این غذا به عنوان پیش غذا و حتی غذای اصلی مورد پسند می باشد.
طرز تهیه حلیم بادمجان مجلسی - دستور آشپزی
طرز تهیه حلیم بادمجان مجلسی - دستور آشپزی
حلیم بادمجان یک غذای سنتی و اصیل ایرانی است. به دلیل شباهت در مواد اولیه و طرز تهیه با کشک بادمجان اشتباه گرفته می شود. حلیم بادمجان به عنوان یک غذای اصلی دارای مواد مغذی کاملی می باشد. این غذا به دلیل سرو با کشک دارای مقادیر زیادی از کلسیم می باشد. همچنین استفاده از گوشت و عدس در این غذا میزان پروتئین روزانه بدن را تامین می کند.
طرز تهیه لازانیا - دستور آشپزی
طرز تهیه لازانیا - دستور آشپزی
لازانیا یکی از غذاهای پرطفدار ایتالیایی اتس. لازانیا از نظر مواد شباهت هایی هم به پیتزا دارد هم به ماکارونی و پاستا دارد.
طرز تهیه زیتون پرورده - دستور آشپزی
طرز تهیه زیتون پرورده - دستور آشپزی
زیتون پرورده  محصولی است که در وعده های مختلف می توان از آن استفاده کرد. از نظر ارزش غذایی سرشار از مواد مغذی و ویتامین ها است. از زیتون پروده عموما کنار غذا استفاده میشود، همچنین به عنوان یک دسر و یا حتی پیش غذای بسیار خوشمزه نیز می توان آن را میل کرد.
آش ترش مازندرانی - آموزش آشپزی
آش ترش مازندرانی - آموزش آشپزی
آش ترش یکی از غذاهای محلی خطه شمالی کشور می باشد. نام این آش را به دلیل مزه ملس آن آش ترش می نامند.
بادمجان شکم پر - آموزش آشپزی
بادمجان شکم پر - آموزش آشپزی
بادمجان شکم پر یکی از غذاهای خوش طعم و معروف ترکیه است که با بادمجان و گوشت چرخ کرده تهیه می شود. اگر به غذاهایی که با بادمجان تهیه می شود علاقمند هستید توصیه می شود حتما بادمجان شکم پر را هم امتحان کنید. با مواد ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر بادمجان شکم پر تهیه نمایید.
خورشت بامیه - آموزش آشپزی
خورشت بامیه - آموزش آشپزی
خورشت بامیه یکی از غذاهای خوش طعم جنوبی است که به دلیل طعم فوق العاده اش تقریبا در تمام کشور طبخ می شود. یکی از دلایل فراگیر شدن خورش بامیه خواص بی نظیر بامیه می باشد و معروف ترین غذایی که با بامیه تهیه می شود همین غذا است .
کباب تابه ای - آموزش آشپزی
کباب تابه ای - آموزش آشپزی
کباب تابه ای یا کباب دیگی یکی از خوراک ‌های لذیذ و محبوب ایرانی ‌است که اغلب از گوشت گوسفندی چرخ‌کرده برای تهیهٔ آن استفاده می‌شود دستور پخت این غذا آسان است و برای تهیه آن احتیاجی به منقل نمی باشد در ادامه دستور پخت غذا برای 4 نفر را مطلالعه نمایید .
طرز تهیه پاستا میگو
طرز تهیه پاستا میگو
پاستا از جمله غذاهایی است که تنوع بسیاری از نظر شکل و طعم دارد. گذشته از آن، خود پاستا را می توان با سس های متفاوتی میل نمود. طرز تهیه پاستا میگو را در این مطلب به شما علاقه مندان به هنر آشپزی آموزش می دهیم.
مرغ ترش -  آموزش اشپزی
مرغ ترش - آموزش اشپزی
مرغ ترش یکی از خورشت های لذیذ و خوش عطرو طعم شهرهای شمال کشور می باشد.به طور کلی به دو شیوه ی گیلانی و مازندرانی تهیه میشود.این دو شیوه حتی از نظر مواد مصرفی با هم متفاوت هستن.
آبگوشت  -  آموزش اشپزی
آبگوشت - آموزش اشپزی
آبگوشت یکی از اصیل ترین غذاهای ایرانی است که باب طبع اکثر مردم می باشد. از طرفی درست کردن این غذای خوشمزه بسیار ساده و راحت می باشد.
فسنجان  -  آموزش اشپزی
فسنجان - آموزش اشپزی
فسنجان با انواع مخلف گوسشت پخته می شود. می توان آن را با گوشت مرغ، گوشت بوقلمون، گوشت اردک، گوشت غاز ، گوشت قرمز و گوشت قل قلی طبخ کرد. این غذا از نظر محبوبیت در تمام نقاط ایران طرفدار دارد و هر منطقه آن را به یک روش طبخ می کند.
دلمه برگ مو  -  آموزش اشپزی
دلمه برگ مو - آموزش اشپزی
دلمه انواع مختلفی دارد و دلمه برگ مو، دلمه گوجه، بادمجان و فلفل دلمه ای از جمله معروف ترین آن ها هستند. با این حال، دلمه برگ مو محبوبیت بیشتری دارد و بسیاری از ایرانی ها در فصل بهار که برگ های انگیر تازه و ترش و خوشمزه است
قیمه نثار  -  آموزش اشپزی
قیمه نثار - آموزش اشپزی
قیمه نثار یک غذای مجلسی قزوینی است که مخصوصاً برای مهمانی های رسمی فوق العاده است. برخلاف خود قیمه، قیمه نثار یک غذای پلویی است
کلم پلو شیرازی  -  آموزش اشپزی
کلم پلو شیرازی - آموزش اشپزی
کلم پلو به صورت های مختلفی درست میشود مثلا با رب گوجه فرنگی یا بدون رب و … یکی از معروف ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایران کلم پلوی شیرازی می باشد.
قلیه سیب و بِه صفویه   -  آموزش اشپزی
قلیه سیب و بِه صفویه - آموزش اشپزی
خورش بِه یا همان خورش معروف به آلو یکی از خورش‌های پاییزی و معروف ایرانی است که در گذشته با نام قلیه به یا قرومه‌ی به شناخته می‌شده است.
خورشت هویج   -  آموزش اشپزی
خورشت هویج - آموزش اشپزی
خیلی ها به محض شنیدن اسم هویج, انتظار یک غذای شیرین و شاید بدمزه را دارند, اما باید تاکید کنیم که خورشت هویج به صورت ملس و یا ترش نیز قابل طبخ است . این خورشت متعلق به تبریز است و طرفداران زیادی در این شهر دارد.
کوفته کلم   -  آموزش اشپزی
کوفته کلم - آموزش اشپزی
آیا عاشق مزه دلمه کلم هستید که همینجا آموزش دیدید، اما وقت ندارید تا برگهای کلم را یکی یکی رول کنید؟ خب دستورالعمل کوفته کلم نیاز شما را برآورده خواهد کرد. کوفته کلم هم همان طعمهای عالی را دارد البته با زحمتی کمتر.این کوفته‌ها آبدار و نرم و خوشمزه هستند. بخصوص این برای بچه‌های بد غذایی خوب است که کلم نمی‌خورند. مواد دلمه کلم با هم جمع می‌شوند و میل شما به دلمه را کاملا برآورده می‌کنند. البته این یک راه حل عالی برای باقیمانده برنج وعده قبلی ست که در یخچال گذاشتید.
خورش سیر قلیه گیلکی با مرغ
خورش سیر قلیه گیلکی با مرغ
اگر به خواص درمانی سیر علاقه دارید اما به خاطر بویی که ممکن است اطرافیان را آزار دهد از خوردن آن امتناع می‌کنید یک پیشنهاد ویژه برای شما داریم. پاییز و زمستان فصل سیر تازه است و می‌توان با برگ سیر تازه غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ و البته بدون بوی سیر تهیه کرد. «سیر قلیه» یک خورش خوشمزه گیلکی است که در فصل زمستان حداقل هفته‌ای یک بار سر سفره گیلانی‌ها حاضر است. طرز تهیه خورش سیر قلیه گیلکی با مرغ را در مجله کوروش بخوانید.
انار پلوی شیرازی
انار پلوی شیرازی
انار پلو شیرازی یکی از غذاهای مجلسی شهر شیرازاست. البته قزوینی های عزیز هم انار پلو رو تهیه می کنن. طرز تهیه انار پلوی قزوینی هیچ تفاوتی با انار پلو مخصوص شیرازی نداره. پس دستور پخت انار پلو یکسانه. و توی هر دو دستور از مرغ استفاده میشه. اما شما می تونید انار پلو با گوشت هم تهیه کنید.
طرز تهیه خورش نارنج با مرغ و گردو
طرز تهیه خورش نارنج با مرغ و گردو
پاییز و زمستان فصل برداشت نارنج است. خواص بی‌نظیر نارنج برای سلامت بدن بر کسی پوشیده نیست، از دفع سنگ کلیه گرفته تا درمان عفونت گلو و گلو درد و کاهش فشار خون و کلسترول.
ته چین گوجه فرنگی
ته چین گوجه فرنگی
ته چین از غذاهایی هست که توی مهمونی ها طرفدار زیاد داره و تهیه اش هم کار خیلی سختی نیست. بله واقعیت اینه که ته چین از آسون ترین غذاهاییه که میشه برای مهمونی ها ترتیب داد. واقعا هم وقت گیر نیست و به سادگی میتونید به همه کارهاتون برسین. مهم اینه قلق های ته چین رو بدونید و اندازه ها رو بلد باشید تا یه ته چین عالی مجلسی درست کنید و همه کیف کنن.
طرز تهیه پاستا با کوفته قلقلی
طرز تهیه پاستا با کوفته قلقلی
اغلب ما پاستا را با گوشت چرخ‌کرده سرخ شده یا سینه مرغ درست می‌کنیم. اما ترکیب ماکارونی آبکش شده با کوفته‌ قلقلی، نه تنها خوش‌طعم که اشتها برانگیز هم هست. در ادامه این مطلب، طرز تهیه پاستا با کوفته قلقلی را به شما آموزش می‌دهیم:
طرز تهیه سالاد نخود با پنیر فتا
طرز تهیه سالاد نخود با پنیر فتا
پنیر فتا یا هر پنیری که با ذائقه‌تان سازگار است با کمی آب‌لیموی تازه، مقداری سبزی خوردن و البته نخود فرنگی، می‌تواند ترکیبی خوش‌طعم و پرخاصیت را بسازد. سالاد نخود با پنیر فتا که در ادامه طرز تهیه‌اش را با شما در میان می‌گذاریم، یکی از سالادهای محبوبی است که هم نیازتان به برخی از ویتامین‌ها را تامین می‌کند و هم مواد معدنی مثل کلسیم را به بدن شما می‌رساند.
استیک بره با سس ماست
استیک بره با سس ماست
این خوراک از یک قطعه گوشت رُل شده به همراه گشنیز، زیره سبز و دارچین تشکیل شده است که با سیر و لیمو و سس ماست پوشیده و تزیین می‌شود و به همراه سالاد سبزیجات سِرو خواهد شد. این خوراک برای ناهار و شام مناسب است ولی توصیه می‌شود که از آن به عنوان خوراک شب استفاده کنید.
خورش سیب (غذایی لرستان) - آموزش اشپزی
خورش سیب (غذایی لرستان) - آموزش اشپزی
خورش سیب غذایی خوشمزه و دلچسب از لرستان است که برای ذائقه های شیرین مناسب است.با همراهی ما طرز تهیه این غذایی خوشمزه را یاد بگیرد.
کلانه(غذایی کردی)-اموزش اشپزی
کلانه(غذایی کردی)-اموزش اشپزی
نان کلانه(به کردی: که‌لانه Kelane) ، نان بسیار خوشمزه و بسیار نازکیه که در کردستان پخته میشود و از غذاهای سنتی و سوغات استان کردستان به ویژه شهرستان پاوه است که معمولاً در فصل بهار تهیه می شود.
فاصوله (غذایی ترکی)-اموزش اشپزی
فاصوله (غذایی ترکی)-اموزش اشپزی
خوراکی جذاب و خوشمزه که شباهت اندکی با خوراک لوبیای ایران دارد. خوراک فاصولیه با لوبیا سفید و گاهی اوقات با گوشت تهیه می شود. سبزیجات و ادویه جات معطر استفاده شده در این غذا، طعمی لذیذ و عطری شگفت انگیز به این غذا می دهد.
هوموس (حمص) غذایی عربی-اموزش اشپزی
هوموس (حمص) غذایی عربی-اموزش اشپزی
هوموس (به عربی: حُمُّص) یا «نخود-ارده» یک خوراک عربی– یونانی است که در خاورمیانه بسیار محبوب است؛ بیشتر به عنوان پیش غذا سرو می شود.
فتوچینی ایتالیایی-طرز تهیه
فتوچینی ایتالیایی-طرز تهیه
فتوچینی (به ایتالیایی: Fettuccine به معنای روبان‌های کوچک)‏ نوعی پاستای ایتالیایی است که مردم رم بیشتر به خوردن آن علاقه‌مند هستند.
فيله باربيكيو با سس برنيز
فيله باربيكيو با سس برنيز
در ابتدا فيله را پاك كرده و با روغن ادويه مخصوص گوشت مرينيت ميكنيم  فيله را سيخ كرده و با چاقو چند چاك مي زنيم تا خوب مغز پخت شود. با سس برنيز، سيب زميني پوره، تنوري يا سرخ كرده سرو ميكنيم.
طرز تهیه خورشت سیرابیج گیلانی
طرز تهیه خورشت سیرابیج گیلانی
سیرابیج یا سیرواویج یک خورشت محلی استان گیلان است که با برگ سیر خردشده درست میشود. به طوری که برگ سیر را یکنواخت با چاقو خرد می‌کنیم بعد در تابه میریزیم و با روغن تفت میدهیم. کمی ادویه ( نمک، فلفل و زردچوبه) اضافه می‌کنیم و بعد تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم...
ساندویچ استیک و آووکادو با سس تند خامه‌ای
ساندویچ استیک و آووکادو با سس تند خامه‌ای
نتیجه‌ی همنشینی نان برشته، استیک ترد، آووکادوی خوش طعم و خامه‌ی تند و خنک، یکی از لذیذترین ساندویچ‌های زندگیتان را خواهد ساخت.
طرز تهیه رولت مرغ چرخ شده
طرز تهیه رولت مرغ چرخ شده
برای تهیه رولت مرغ چرخ شده ابتدا گوشت مرغ را با پیاز دو بار چرخ کنید. آرد، تخم‌مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده، خوب ورز دهید. ژامبون، قارچ و فلفل دلمه‌ای را خرد و آماده کنید.
طرز تهیه استیک دسته دار
طرز تهیه استیک دسته دار
استیک نوعی کباب فرنگی محسوب می شود. فرنگی ها نوع نیم پز استیک را بیشتر می پسندند و اعتقاد دارند هر چه قطر استیک زیادتر باشد, مرغوب تر خواهد بود. البته روش نیم پز با ذائقه ی ما ایرانی ها جور نیست و نوع مغزپخت طرفداران بیشتری دارد. مدت طبخ استیک با توجه به نوع ذائقه متفاوت است.
طرز تهیه سیر قلیه غذای محلی و خوشمزه گیلان
طرز تهیه سیر قلیه غذای محلی و خوشمزه گیلان
سیر قلیه (سیر چغرتمه) یکی از خورشت های خوشمزه استان گیلان است. همان طور که می دانید در اکثر غذاهای شمالی از سیر و تخم مرغ استفاده می شود. از جمله غذاهایی که از لحاظ مواد اولیه به سیر قلیه شباهت دارند می توان به باقلاقاتق، ترش تره و ترش واش خورش اشاره کرد. در این غذا از برگه های سیر تازه استفاده می کنند به همین دلیل می توانید به راحتی از این غذا استفاده کنید و نگران عواقب بعدی بابت خوردن سیر نباشید.
انواع غذاهای خوشمزه با تخم مرغ
انواع غذاهای خوشمزه با تخم مرغ
تخم مرغ یکی از مواد غذایی سرشار از پروتئین و همچنین مواد مغذی است. یکی از مهم ترین خوراکی ها در رژیم غذایی ورزشکاران، تخم مرغ است. همچنین تخم مرغ می تواند از ابتلا به سرطان سینه جلوگیری کند. میانه تان با تخم مرغ چطور است؟ در این مطلب قصد داریم دستور تهیه چند غذای خوشمزه با این ماده غذایی مغذی را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.
طرز تهیه مرغ شکم پر
طرز تهیه مرغ شکم پر
مرغ شکم پر از غذاهای محلی استان کهکیلویه و بویر احمد است. این غذا انواع مختلفی دارد و در شهرهای شمالی نیز به گونه ای دیگر تهیه می شود. این غذا معمولا در مناسبت های خاص و مراسم های مهم تهیه می شود . مرغ شکم پر را در قدیم در داخل قابلمه و روی گاز و یا در کوره تهیه می کرده اند اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی می توان این خوراک خوشمزه را در فر و ماکروفر نیز تهیه کرد که البته بسیار راحت تر است. مرغ شکم پر به این معناست که مرغ کامل بوده و تکه تکه نمی شود فقط محتویات داخل شکم مرغ را خالی کرده و موادی به
طرز تهیه خوراک جگر مرغ
طرز تهیه خوراک جگر مرغ
یکی از خوشمزه‌ترین غذاهایی که با جگر مرغ تهیه می‌شود، خوراک جگر مرغ است. برای تهیه خوراک جگر مرغ خوشمزه به مواد اولیه زیادی نیاز نیست و می‌توان در مدت زمان کم، غذایی خوشمزه و لذیذ و سالم تهیه کرد.
قیمه ترکی یا پیچاق‌ قیمه (اردبیل)
قیمه ترکی یا پیچاق‌ قیمه (اردبیل)
یکی از غذا های معروف و رسمی اردبیل خورش قیمه ترکی یا به زبان خودشان پیچاق قیمه است.این غذا به خاطر داشتن خلال بادام بافت و ظاهر زیبایی دارد و برای مهمانی های مجلسی جذاب است .
طرز تهیه آش رشته ترش
طرز تهیه آش رشته ترش
ملایری ها یک نوع آش می پزند که با آش هایی که تا به حال خورده اید بسیارمتفاوت است و تفاوت آن به خاطر داشتن میوه های خشکی است که در تهیه آن استفاده می شود در این آش علاوه بر میوه های خشک سرکه و شیره انگور هم می ریزند که این ترکیب بی نظیر است .
طرز تهیه فیله مرغ - آموزش آشپزی
طرز تهیه فیله مرغ - آموزش آشپزی
فیله مرغ فر پز یک غذای سریع و در عین حال خوشمزه است که بدون نیاز به روغن می توانید تهیه کنید.این نوع طرز تهیه ساده ترین روش تهیه فیله مرغ در فر می باشد.
طرز تهیه آجیل پلو - آموزش آشپزی
طرز تهیه آجیل پلو - آموزش آشپزی
در بعضی مناطق آذربایجان در مهمانی های رسمی شان، پلوی مخلوط و پروپیمانی درست می کنند که به آجیل پلو معروف است. شما هم این پلوی خوشمزه و پررنگ و لعاب را برای مهمانی هایتان امتحان کنید.
طرز تهیه چلو گوشت - آموزش آشپزی
طرز تهیه چلو گوشت - آموزش آشپزی
چلو گوشت یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است. این غذا یکی از غذاهای اصیل و قدمت دار کشورمان است که با گوشت گردن ، ماهیچه و … تهیه می شود و بیشتر در مراسم های مهم و رسمی سرو می شود.
طرز تهیه رولت بادمجان با مرغ - آموزش آشپزی
طرز تهیه رولت بادمجان با مرغ - آموزش آشپزی
طرز تهیه رولت بادمجان با مرغ برای وعده غذایی ناهار و شام و برای داشتن تنوع غذایی یک اوردر ویژه و متفاوت است که پیشنهاد می کنیم حتما امتحان کنید.
طرز تهیه ی کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه - آموزش آشپزی
طرز تهیه ی کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه - آموزش آشپزی
طرز تهیه ی کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه
طرز تهیه استیک مرغ با سس مخصوص - آموزش آشپزی
طرز تهیه استیک مرغ با سس مخصوص - آموزش آشپزی
این غذا شاید یکی از ساده ترین دستورهای آشپزی به نظر برسد ولی بیشتر هدفم این بود که کاربرد گریل شیاردار را ببینید.در ضمن زمان پخت آن بسیار کم است و ساده و بی دردسر تهیه می شود.
طرز تهیه رولت گوشت و زرشک - آموزش آشپزی
طرز تهیه رولت گوشت و زرشک - آموزش آشپزی
یک نوع غذای متفاوت ومجلسی که می توانید با گوشت چرخ کرده درست کنید،این غذا بخاطر داشتن گوشت و گردو بسیار مقوی است.
انواع استیک تا شیوه های مختلف پخت - آموزش آشپزی
انواع استیک تا شیوه های مختلف پخت - آموزش آشپزی
استیک یکی از غذاهایی است که در سرتاسر جهان محبوب شده و دیگر غذای خاص یک کشور محسوب نمی شود. در سال های اخیر هم این غذای گوشتی در ایران هم به شدت محبوب شده و رستوران هایی مخصوص استیک در شهرهای مختلف افتتاح شده اند.
طرز تهیه فیله استیک با سس فلفل - آموزش آشپزی
طرز تهیه فیله استیک با سس فلفل - آموزش آشپزی
استیک تکه گوشت گوساله است که به صورت کبابی طبخ شده و با انواع سس میل می‌کنند. برای تهیه استیک گوشت را در خلاف جهت ماهیچه برش می‌زنند.
فیله ماهی هندی با گشنیز + دستور پخت
فیله ماهی هندی با گشنیز + دستور پخت
این غذای هندی با فیله ماهی یک غذای خوشمزه به شمار می رود.
طرز تهیه شیشلیک شاندیز  -  شیشلیک شاندیز در کرج
طرز تهیه شیشلیک شاندیز - شیشلیک شاندیز در کرج
شیشلیک نوعی کباب است که از شش تکه گوشت، از راسته گوسفند تهیه می شود که روش پخت مخصوصی داشته و طعمی بسیار لذیذ دارد. شیشلیک در شهرهای دیگر به صورت گوشت های تکه شده است اما در مشهد به همراه دنده به سیخ کشیده شده و بر روی زغال آن را کباب می کنند.
طرز تهیه پلو اسپانیایی
طرز تهیه پلو اسپانیایی
پلو اسپانیایی را میتوانید با گوشت مرغ آماده کنید اگر رژیم گیاهخواری دارید به جای گوشت از آب مرغ استفاده کنید. البته دستورات مختلفی برای تهیه آن وجود دارد گاهی آن را با سبزیجات تازه مانند نخود فرنگی و ذرت و فلفل دلمه ای سبز میکس میکنند اما مهم ترین نکته در تهیه این غذای خوشمزه استفاده از یک سس سالسای عالی است. ضمنا طرز تهیه این غذا بسیار ساده است و در مدت زمان کوتاهی میتوانید آن را آماده کنید.
طرز تهیه پوره عدس با تخم مرغ پخته - آموزش آشپزی
طرز تهیه پوره عدس با تخم مرغ پخته - آموزش آشپزی
برای تهیه پوره عدس, ابتدا عدس، تره فرنگی، ادویه، نعناع و آب سبزیجات را در قابلمه ای بریزید و اجازه دهید که به جوش آید. شعله را کم نمایید برای پخته شدن کامل عدس 30 – 40 دقیقه صبر کنید و اجازه دهید آب آن کاملاً جذب شود.
طرز تهیه مرغ با سیر و جعفری - آموزش آشپزی
طرز تهیه مرغ با سیر و جعفری - آموزش آشپزی
تره فرنگی و جعفری شسته شده و حبه های سیر را خرد نمایید. فر را روشن کنید و روی دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت قرار دهید. تره فرنگی، سیر و جعفری را مخلوط کنید آن‌ها را درون ظرفی بزرگ که در برابر حرارت مقاوم باشد بریزید و آب سبزیجات و آب را به مواد اضافه کنید.