طرز تهیه پاستا مرغ تایلندی
طرز تهیه پاستا مرغ تایلندی
تایلندی ها یک نوع سالاد مرغ متفاوت و خوشمزه ای درست می کنند که برای تهیه این سالاد یک نوع سس مخصوصی درست می کنند که طعم سالاد را متفاوت می کند.
طرز تهیه قلیه ماهی
طرز تهیه قلیه ماهی
قلیه ماهی از غذاهایی است که نامش ما رو به یاد غذاهای تند و خوشمزه جنوب کشورمان می اندازد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قلیه ماهی در ادامه با شاندیز همراه باشید.
خوراک مرغ روسی
خوراک مرغ روسی
اگر به دنبال طبخ غذاهای جدید و متفاوت هستید پیشنهاد ما به شما خوراک مرغ روسی است. خوراک مرغ روسی یکی از خوش طعم ترین غذاها است که طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است.
سالاد تبوله لبنانی
سالاد تبوله لبنانی
سالاد تبوله یکی از سالاد های خوشمزه به شمار می آید که در کشورهای عربی لبنان، سوریه و فلسطین تهیه می شود.
سالاد فصل مجلسی
سالاد فصل مجلسی
طرز تهیه سالاد فصل مجلسی قابل تهیه از سبزیجات تازه و پر از ویتامین و در تمام فصول
طرز تهیه مرغ کاری
طرز تهیه مرغ کاری
خورش کاری با استفاده از ادویه در پخت آن، به آشپزی غذا در شبه قاره هند بر می گردد. ویژگی خاص مشترک در این غذاها ترکیبی از ادویه جات و ترشی جات و سبزیجاتی مانند زردچوبه و زیره سبز و.. است
طرز تهیه مرغ بریان رژیمی
طرز تهیه مرغ بریان رژیمی
مرغ بریان رژیمی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سالم بین المللی است که با رسپی و مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ بریان رژیمی در ادامه با سایت آموزشی شاندیز همراه باشید.
طرز تهیه سالاد فتوش
طرز تهیه سالاد فتوش
سالاد فتوش یکی از انواع سالاد ها می باشد که بسیار خوشمزه است. این سالاد معروف برای کشور لبنان است و از محبوبیت خاصی برخوردار است
طرز تهیه پیتزا کاسه ای ساده
طرز تهیه پیتزا کاسه ای ساده
پیتزا کاسه ای یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه و بین المللی است که به صورت تک نفره سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا کاسه ای در ادامه با شاندیز همراه باشید.
طرز تهیه سالاد لبنانی خوشمزه
طرز تهیه سالاد لبنانی خوشمزه
سالاد لبنانی یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که همانطور که از نامش مشخص است اصالت آن متعلق به کشور لبنان می باشد. این سالاد خوشمزه از ترکیب نان سرخ شده و سبزیجات تهیه می شود و طعمی بسیار خاص و خوشمزه دارد.
طرز تهیه جوجه چوبی ترکیه ای
طرز تهیه جوجه چوبی ترکیه ای
کباب یکی از غذاهای سنتی ایرانی و ترکی است. جوجه کباب یکی از انواع کباب ها است که طرفداران زیادی دارد. می توان جوجه را در تابه سرخ کرد و کباب تابه ای تهیه نمود.
طرز تهیه کباب بناب ساطوری آذربایجانی
طرز تهیه کباب بناب ساطوری آذربایجانی
کباب بناب یکی از انواع کباب های خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرستان بناب می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی سنتی در ادامه با شاندیز همراه باشید.
طرز تهیه کوفته سیب زمینی و هویج
طرز تهیه کوفته سیب زمینی و هویج
کوفته سیب زمینی و هویج از غذاهای ساده و خوشمزه کشور ترکیه است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی ترکیه ای و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته سیب زمینی و هویج در ادامه با آموزش آشپزی شاندیز همراه باشید.
آموزش طرز تهیه انواع پیتزا
آموزش طرز تهیه انواع پیتزا
پیتزا یکی از غذاهای بسیار محبوب و دوست داشتنی در سراسر جهان است که با دستورهای و مواد بسیار متنوعی تهیه می شود.
نکات خوشمزه تر شدن مرغ
نکات خوشمزه تر شدن مرغ
خوراک مرغ، یکی از محبوب ترین و در عین حال سریع ترین غذاهاست. مرغ را می توان با برنج و یا نان میل کرد. برای طبخ مرغ می شود به سادگی آن را پخت و یا سرخ کرد.
طرز تهیه ته دیگ ته چینی
طرز تهیه ته دیگ ته چینی
ته دیگ ته چینی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که معمولا در رستوران ها در کنار غذاهای مختلف سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ته دیگ ته چینی در ادامه با سایت شاندیز همراه باشید.
طرز تهیه دو نوع میلک شیک خوشمزه
طرز تهیه دو نوع میلک شیک خوشمزه
میلک شیک بادام زمینی یکی از انواع نوشیدنی های پرطرفدار بین المللی است که با طعم های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه میلک شیک بادام زمینی در ادامه با سایت شاندیز همراه باشید.
طرز تهیه چیکن هاندی
طرز تهیه چیکن هاندی
چیکن هاندی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و تند هند است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیکن هاندی در ادامه با سایت شاندیز همراه باشید.
طرز تهیه کلم پلو با کلم قرمز
طرز تهیه کلم پلو با کلم قرمز
کلم پلو با کلم قرمز یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در بعضی از شهرهای کشورمان به عنوان یک غذای مجلسی شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کلم پلو با کلم قرمز در ادامه با سایت شاندیز همراه باشید.
طرز تهیه خورش به آلو با مرغ
طرز تهیه خورش به آلو با مرغ
خورش به آلو با مرغ یکی از انواع رسپی های ساده و خوشمزه این خورشت سنتی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش به آلو با مرغ در ادامه با سایت شاندیز همراه باشید.
چند مدل غذای نونی بدون گوشت
چند مدل غذای نونی بدون گوشت
نان و برنج از جمله خوراکی‌های پرمصرف ما ایرانیان هستند که معمولا در هر یک از وعده‌های غذایی سرو می‌کنیم. شناخت چند مدل غذای نونی بدون گوشت به ما کمک می‌کند که تنوع غذایی بیشتری داشته باشیم و از شر غذاهای تکراری خلاص شویم. در این مطلب از سری مقالات شاندیز به معرفی چند مدل غذای نونی بدون گوشت می‌پردازیم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه ساندویچ تست بادمجان
طرز تهیه ساندویچ تست بادمجان
ساندویچ تست بادمجان از نان تست به همراه بادمجان و کدوی گریل شده تهیه می شود. در این ساندویچ از سس فلفل دلمه ای استفاده شده است که طرز تهیه آن در این دستور بیان شده است.
طرز تهیه اسپاگتی گوجه فرنگی
طرز تهیه اسپاگتی گوجه فرنگی
اسپاگتی گوجه فرنگی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به ایتالیا می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت شاندیز همراه باشید.
طرز تهیه ماهی سالمون گریل شده  رستورانی
طرز تهیه ماهی سالمون گریل شده  رستورانی
ماهی سالمون گریل شده یکی از انواع غذاهای محبوب بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماهی سالمون گریل شده در ادامه با شاندیز همراه باشید.
طرز تهیه کباب کوبیده بوقلمون خوشمزه
طرز تهیه کباب کوبیده بوقلمون خوشمزه
کباب کوبیده بوقلمون یکی از محبوب ترین غذاهایی است که با گوشت بوقلمون پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب کوبیده بوقلمون در ادامه با شاندیز همراه باشید.
طرز تهیه اکبر جوجه
طرز تهیه اکبر جوجه
اکبر جوجه یکی از انواع غذاهای پر طرفدار و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرستان گلوگاه می باشد. این غذای خوشمزه که یکی از اصیل ترین غذاهای ایرانی است که توسط علی اکبر کلبادی نژاد ابداع شده است.
طرز تهیه کوفته تبریزی
طرز تهیه کوفته تبریزی
کوفته تبریزی یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار قدیمی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر تبریز می باشد. این کوفته خوشمزه همانطور که از نامش مشخص است اصالتی تبریزی دارد و در شهرهای مختلف کشور با مواد متنوعی تهیه می شود.
طرز تهیه سالاد ماکارونی
طرز تهیه سالاد ماکارونی
سالاد ماکارونی از سالادهای مجلسی و پرطرفدار ایرانی است که علاوه بر اینکه به عنوان سالاد تهیه می شود در بعضی مجالس به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود. البته این سالاد را می توانید به عنوان یک غذای کامل هم مصرف کنید.
طرز تهیه ته چین مرغ
طرز تهیه ته چین مرغ
ته چین مرغ یکی از انواع غذاهای محبوب ایرانی است که به عنوان یک غذای مجلسی برای مجالس مهم نیز شناخته می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه و مخصوص در ادامه با آموزش آشپزی شاندیز همراه باشید.
آداب صحیح غذا خوردن در رستوران
آداب صحیح غذا خوردن در رستوران
بیرون رفتن برای غذا خوردن یکی از بهترین لذت‌های زندگی است اما گاهی اوقات رفتن به رستوران نیز آسان نیست.
طرز تهیه میگو سوخاری
طرز تهیه میگو سوخاری
میگو سوخاری یکی از انواع غذاهای فست فودی و خوشمزه در جهان است که در دسته بندی غذاهای دریایی قرار می گیرد. این غذای خوشمزه را علاوه بر اینکه می توانید به عنوان یک غذای کامل استفاده کنید ، می توانید آنرا به عنوان یک پیش غذای مجلسی هم سرو کنید.
طرز تهیه قیمه نثار
طرز تهیه قیمه نثار
قیمه نثار، یک غذای سنتی و اعیانی قزوینی است. اگر در شهر قزوین مهمان بودید و میزبانتان برای شما قیمه نثار درست کرد؛ مطمئن باشید که برای او بسیار عزیز هستید
طرز تهیه جوجه ترش
طرز تهیه جوجه ترش
جوجه ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که اصالتش متعلق به استان گیلان است. با ما همراه باشید.
طرز تهیه کباب بختیاری
طرز تهیه کباب بختیاری
کباب بختیاری یکی از اصیل ترین و خوشمزه ترین کباب های ایرانی است که در مناطق مختلف با روش های متفاوتی طبخ می شود. این کباب به طور مرسوم در رستوران های کشور مخلوطی از جوجه کباب و کباب چنجه است.
طرز تهیه کباب سلطانی
طرز تهیه کباب سلطانی
پیش از اینکه به سراغ طرز تهیه کباب سلطانی در خانه برویم بد نیست کمی با این نوع کباب ایرانی بیشتر آشنا شوید. اجازه دهید با یک سؤال شروع کنیم! انتخاب شما میان کباب برگ و کوبیده کدام است؟
طرز تهیه شیشلیک شاندیز
طرز تهیه شیشلیک شاندیز
کباب شیشلیک  شاندیز یکی از معروف ترین و قدیمی ترین کباب های ایرانی است که روش پخت آن با کباب های دیگر کمی متفاوت تر است. به دلیل اینکه کباب شیشلیک از قسمت دنده گوسفند تهیه می شود مهم ترین بخش تهیه این کباب پختن آن است.با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کباب شیشلیک تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کباب شیشلیک تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.
طرز تهیه باقالی پلو با گوشت
طرز تهیه باقالی پلو با گوشت
باقالی پلو با ماهیچه بی‌شک یکی از غذاهای محبوب ایرانی‌هاست. این غذای مجلسی و خوش آب و رنگ در اکثر مهمانی‌ها و مراسم مهم ایرانی حضور دارد و به همین خاطر یک ایرانی باید دستور پخت آن را بلد باشد.
طرزتهیه حلیم بادمجان
طرزتهیه حلیم بادمجان
طرزتهیه حلیم بادمجان را می توانید به راحتی از طریق همین سایت مشاهده فرمایید و نکات ریز زیادی را در آن برای شما بیان نموده ایم تا بتوانید، بهترین حلیم بادمجان را بپزید و مورد مصرف قرار دهید.
طرز تهیه کباب تابه ای
طرز تهیه کباب تابه ای
طرز تهیه کباب تابه ای به سلیقه و ذائقه هر فردی بستگی دارد و می توانید رسپی پخت این غذا را با بهترین کیفیت و لذیذترین طعم از طریق مراجعه به سایت مجموعه ما، دریافت نمایید.
طرز تهیه مرغ مجلسی
طرز تهیه مرغ مجلسی
اسم مهمانی‌های مخصوصا خانوادگی که می‌آید، اولین غذایی که به خاطرمان می‌آید زرشک پلو با مرغ یا همان پلو مرغ مجلسی است. این غذای خوشمزه به خاطر سادگی و این که کمتر کسی پیدا می‌شود، آن را دوست نداشته باشد، تقریبا انتخاب اول برای سرو در میهمانی‌ها است. با این که پلو مرغ جز غذاهایی است که طرز تهیه آسانی دارد، اما بدون شک نکات و فوت و فن‌هایی دارد که دانستن آن‌ها باعث می‌شود پلو مرغ جا افتاده و جذاب‌تری داشته باشید.
سالاد سزار
سالاد سزار
سالاد سزار، سالادی با اصالت ایتالیایی آمریکایی است که قدمت آن به حدود صد سال قبل بازمی‌گردد. این سالاد سبز که شاید بتوان آن را دومین سالاد محبوب در ایران، پس از سالاد شیرازی خواند، با مرغ سوخاری یا گریل شده، کاهو، تکه‌های خرد شده نان تست با پنیر پارمزان و سسی متشکل از آب لیمو ترش، روغن زیتون، تخم‌مرغ، سس ووسترشایر (Worcestershire)، کنسرو ماهی انچووی، سیر، خردل و فلفل سیاه درست می‌شود.
طرز تهیه قرمه سبزی- آموزش آشپزی
طرز تهیه قرمه سبزی- آموزش آشپزی
قورمه سبزی یکی از خورش‌های سبز است که یک پای ثابت آن را سبزی‌های تره، جعفری، گشنیز، شنبلیله و اسفناج تشکیل می‌دهد و چاشنی آن معمولا لیمو عمانی درسته یا پودر شده است، ولی گاهی به آن آب نارنج، آب غوره یا رب انار هم اضافه می‌کنند. نسبت سبزی قورمه سبزی در شهر‌های مختلف، فرق می‌کند همچنین نوع گوشت آن نیز می‌تواند متفاوت باشد اما خورشت قرمه سبزی با گوشت گوشفندی تازه بسیار لذیذ تر از انواع خورشت های دیگر می باشد.
طرز تهیه کباب کوبیده زعفرانی-آموزش آشپزی
طرز تهیه کباب کوبیده زعفرانی-آموزش آشپزی
کباب یکی از غذاهای قدیمی و با اصالت ایرانی ها محسوب می شود و از دیرباز تاکنون مردم ایرانی به دلیل مهمان نوازی که دارند اغلب برای سنگ تمام گذاشتن برای مهمان خود از انواع کباب برای پذیرایی استفاده می نمایند و شاید بتوان گفت بی رقیب ترین غذای ما ایرانی ها و البته پرطرفدارترینشان کباب کوبیده زعفرانی است که بسیار لذیذ می باشد از همین رو ما در رستوران شاندیز به آموزش طرز تهیه کباب کوبیده زعفرانی می پردازیم تا بتوانیم شما را در اره درست نمودن کباب کوبیده یاری نماییم.
طرز تهیه جامبو - دستور آشپزی
طرز تهیه جامبو - دستور آشپزی
جامبو با متریال ماکارونی است. در واقع جامبو ها را می توان ماکرونی شکل دار در سایز بزرگ نیز خواند. جامبو در اشکال متفاوت مانند صدفی و لوله ای در بازار موجود می باشد. به دلیل ظاهر متفاوت و زیبا استفاده از جامبو برای سفره آرایی در مجالس و میهمانی ها پرکاربرد است. این غذا به عنوان پیش غذا و حتی غذای اصلی مورد پسند می باشد.
طرز تهیه حلیم بادمجان مجلسی - دستور آشپزی
طرز تهیه حلیم بادمجان مجلسی - دستور آشپزی
حلیم بادمجان یک غذای سنتی و اصیل ایرانی است. به دلیل شباهت در مواد اولیه و طرز تهیه با کشک بادمجان اشتباه گرفته می شود. حلیم بادمجان به عنوان یک غذای اصلی دارای مواد مغذی کاملی می باشد. این غذا به دلیل سرو با کشک دارای مقادیر زیادی از کلسیم می باشد. همچنین استفاده از گوشت و عدس در این غذا میزان پروتئین روزانه بدن را تامین می کند.
طرز تهیه لازانیا - دستور آشپزی
طرز تهیه لازانیا - دستور آشپزی
لازانیا یکی از غذاهای پرطفدار ایتالیایی اتس. لازانیا از نظر مواد شباهت هایی هم به پیتزا دارد هم به ماکارونی و پاستا دارد.
طرز تهیه زیتون پرورده - دستور آشپزی
طرز تهیه زیتون پرورده - دستور آشپزی
زیتون پرورده  محصولی است که در وعده های مختلف می توان از آن استفاده کرد. از نظر ارزش غذایی سرشار از مواد مغذی و ویتامین ها است. از زیتون پروده عموما کنار غذا استفاده میشود، همچنین به عنوان یک دسر و یا حتی پیش غذای بسیار خوشمزه نیز می توان آن را میل کرد.
آش ترش مازندرانی - آموزش آشپزی
آش ترش مازندرانی - آموزش آشپزی
آش ترش یکی از غذاهای محلی خطه شمالی کشور می باشد. نام این آش را به دلیل مزه ملس آن آش ترش می نامند.
بادمجان شکم پر - آموزش آشپزی
بادمجان شکم پر - آموزش آشپزی
بادمجان شکم پر یکی از غذاهای خوش طعم و معروف ترکیه است که با بادمجان و گوشت چرخ کرده تهیه می شود. اگر به غذاهایی که با بادمجان تهیه می شود علاقمند هستید توصیه می شود حتما بادمجان شکم پر را هم امتحان کنید. با مواد ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر بادمجان شکم پر تهیه نمایید.
خورشت بامیه - آموزش آشپزی
خورشت بامیه - آموزش آشپزی
خورشت بامیه یکی از غذاهای خوش طعم جنوبی است که به دلیل طعم فوق العاده اش تقریبا در تمام کشور طبخ می شود. یکی از دلایل فراگیر شدن خورش بامیه خواص بی نظیر بامیه می باشد و معروف ترین غذایی که با بامیه تهیه می شود همین غذا است .
کباب تابه ای - آموزش آشپزی
کباب تابه ای - آموزش آشپزی
کباب تابه ای یا کباب دیگی یکی از خوراک ‌های لذیذ و محبوب ایرانی ‌است که اغلب از گوشت گوسفندی چرخ‌کرده برای تهیهٔ آن استفاده می‌شود دستور پخت این غذا آسان است و برای تهیه آن احتیاجی به منقل نمی باشد در ادامه دستور پخت غذا برای 4 نفر را مطلالعه نمایید .
طرز تهیه پاستا میگو
طرز تهیه پاستا میگو
پاستا از جمله غذاهایی است که تنوع بسیاری از نظر شکل و طعم دارد. گذشته از آن، خود پاستا را می توان با سس های متفاوتی میل نمود. طرز تهیه پاستا میگو را در این مطلب به شما علاقه مندان به هنر آشپزی آموزش می دهیم.
مرغ ترش -  آموزش اشپزی
مرغ ترش - آموزش اشپزی
مرغ ترش یکی از خورشت های لذیذ و خوش عطرو طعم شهرهای شمال کشور می باشد.به طور کلی به دو شیوه ی گیلانی و مازندرانی تهیه میشود.این دو شیوه حتی از نظر مواد مصرفی با هم متفاوت هستن.
آبگوشت  -  آموزش اشپزی
آبگوشت - آموزش اشپزی
آبگوشت یکی از اصیل ترین غذاهای ایرانی است که باب طبع اکثر مردم می باشد. از طرفی درست کردن این غذای خوشمزه بسیار ساده و راحت می باشد.
فسنجان  -  آموزش اشپزی
فسنجان - آموزش اشپزی
فسنجان با انواع مخلف گوسشت پخته می شود. می توان آن را با گوشت مرغ، گوشت بوقلمون، گوشت اردک، گوشت غاز ، گوشت قرمز و گوشت قل قلی طبخ کرد. این غذا از نظر محبوبیت در تمام نقاط ایران طرفدار دارد و هر منطقه آن را به یک روش طبخ می کند.
دلمه برگ مو  -  آموزش اشپزی
دلمه برگ مو - آموزش اشپزی
دلمه انواع مختلفی دارد و دلمه برگ مو، دلمه گوجه، بادمجان و فلفل دلمه ای از جمله معروف ترین آن ها هستند. با این حال، دلمه برگ مو محبوبیت بیشتری دارد و بسیاری از ایرانی ها در فصل بهار که برگ های انگیر تازه و ترش و خوشمزه است
قیمه نثار  -  آموزش اشپزی
قیمه نثار - آموزش اشپزی
قیمه نثار یک غذای مجلسی قزوینی است که مخصوصاً برای مهمانی های رسمی فوق العاده است. برخلاف خود قیمه، قیمه نثار یک غذای پلویی است
کلم پلو شیرازی  -  آموزش اشپزی
کلم پلو شیرازی - آموزش اشپزی
کلم پلو به صورت های مختلفی درست میشود مثلا با رب گوجه فرنگی یا بدون رب و … یکی از معروف ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایران کلم پلوی شیرازی می باشد.
قلیه سیب و بِه صفویه   -  آموزش اشپزی
قلیه سیب و بِه صفویه - آموزش اشپزی
خورش بِه یا همان خورش معروف به آلو یکی از خورش‌های پاییزی و معروف ایرانی است که در گذشته با نام قلیه به یا قرومه‌ی به شناخته می‌شده است.
خورشت هویج   -  آموزش اشپزی
خورشت هویج - آموزش اشپزی
خیلی ها به محض شنیدن اسم هویج, انتظار یک غذای شیرین و شاید بدمزه را دارند, اما باید تاکید کنیم که خورشت هویج به صورت ملس و یا ترش نیز قابل طبخ است . این خورشت متعلق به تبریز است و طرفداران زیادی در این شهر دارد.
کوفته کلم   -  آموزش اشپزی
کوفته کلم - آموزش اشپزی
آیا عاشق مزه دلمه کلم هستید که همینجا آموزش دیدید، اما وقت ندارید تا برگهای کلم را یکی یکی رول کنید؟ خب دستورالعمل کوفته کلم نیاز شما را برآورده خواهد کرد. کوفته کلم هم همان طعمهای عالی را دارد البته با زحمتی کمتر.این کوفته‌ها آبدار و نرم و خوشمزه هستند. بخصوص این برای بچه‌های بد غذایی خوب است که کلم نمی‌خورند. مواد دلمه کلم با هم جمع می‌شوند و میل شما به دلمه را کاملا برآورده می‌کنند. البته این یک راه حل عالی برای باقیمانده برنج وعده قبلی ست که در یخچال گذاشتید.
خورش سیر قلیه گیلکی با مرغ
خورش سیر قلیه گیلکی با مرغ
اگر به خواص درمانی سیر علاقه دارید اما به خاطر بویی که ممکن است اطرافیان را آزار دهد از خوردن آن امتناع می‌کنید یک پیشنهاد ویژه برای شما داریم. پاییز و زمستان فصل سیر تازه است و می‌توان با برگ سیر تازه غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ و البته بدون بوی سیر تهیه کرد. «سیر قلیه» یک خورش خوشمزه گیلکی است که در فصل زمستان حداقل هفته‌ای یک بار سر سفره گیلانی‌ها حاضر است. طرز تهیه خورش سیر قلیه گیلکی با مرغ را در مجله کوروش بخوانید.
انار پلوی شیرازی
انار پلوی شیرازی
انار پلو شیرازی یکی از غذاهای مجلسی شهر شیرازاست. البته قزوینی های عزیز هم انار پلو رو تهیه می کنن. طرز تهیه انار پلوی قزوینی هیچ تفاوتی با انار پلو مخصوص شیرازی نداره. پس دستور پخت انار پلو یکسانه. و توی هر دو دستور از مرغ استفاده میشه. اما شما می تونید انار پلو با گوشت هم تهیه کنید.
طرز تهیه خورش نارنج با مرغ و گردو
طرز تهیه خورش نارنج با مرغ و گردو
پاییز و زمستان فصل برداشت نارنج است. خواص بی‌نظیر نارنج برای سلامت بدن بر کسی پوشیده نیست، از دفع سنگ کلیه گرفته تا درمان عفونت گلو و گلو درد و کاهش فشار خون و کلسترول.
ته چین گوجه فرنگی
ته چین گوجه فرنگی
ته چین از غذاهایی هست که توی مهمونی ها طرفدار زیاد داره و تهیه اش هم کار خیلی سختی نیست. بله واقعیت اینه که ته چین از آسون ترین غذاهاییه که میشه برای مهمونی ها ترتیب داد. واقعا هم وقت گیر نیست و به سادگی میتونید به همه کارهاتون برسین. مهم اینه قلق های ته چین رو بدونید و اندازه ها رو بلد باشید تا یه ته چین عالی مجلسی درست کنید و همه کیف کنن.
طرز تهیه پاستا با کوفته قلقلی
طرز تهیه پاستا با کوفته قلقلی
اغلب ما پاستا را با گوشت چرخ‌کرده سرخ شده یا سینه مرغ درست می‌کنیم. اما ترکیب ماکارونی آبکش شده با کوفته‌ قلقلی، نه تنها خوش‌طعم که اشتها برانگیز هم هست. در ادامه این مطلب، طرز تهیه پاستا با کوفته قلقلی را به شما آموزش می‌دهیم:
طرز تهیه سالاد نخود با پنیر فتا
طرز تهیه سالاد نخود با پنیر فتا
پنیر فتا یا هر پنیری که با ذائقه‌تان سازگار است با کمی آب‌لیموی تازه، مقداری سبزی خوردن و البته نخود فرنگی، می‌تواند ترکیبی خوش‌طعم و پرخاصیت را بسازد. سالاد نخود با پنیر فتا که در ادامه طرز تهیه‌اش را با شما در میان می‌گذاریم، یکی از سالادهای محبوبی است که هم نیازتان به برخی از ویتامین‌ها را تامین می‌کند و هم مواد معدنی مثل کلسیم را به بدن شما می‌رساند.
استیک بره با سس ماست
استیک بره با سس ماست
این خوراک از یک قطعه گوشت رُل شده به همراه گشنیز، زیره سبز و دارچین تشکیل شده است که با سیر و لیمو و سس ماست پوشیده و تزیین می‌شود و به همراه سالاد سبزیجات سِرو خواهد شد. این خوراک برای ناهار و شام مناسب است ولی توصیه می‌شود که از آن به عنوان خوراک شب استفاده کنید.
خورش سیب (غذایی لرستان) - آموزش اشپزی
خورش سیب (غذایی لرستان) - آموزش اشپزی
خورش سیب غذایی خوشمزه و دلچسب از لرستان است که برای ذائقه های شیرین مناسب است.با همراهی ما طرز تهیه این غذایی خوشمزه را یاد بگیرد.
کلانه(غذایی کردی)-اموزش اشپزی
کلانه(غذایی کردی)-اموزش اشپزی
نان کلانه(به کردی: که‌لانه Kelane) ، نان بسیار خوشمزه و بسیار نازکیه که در کردستان پخته میشود و از غذاهای سنتی و سوغات استان کردستان به ویژه شهرستان پاوه است که معمولاً در فصل بهار تهیه می شود.
فاصوله (غذایی ترکی)-اموزش اشپزی
فاصوله (غذایی ترکی)-اموزش اشپزی
خوراکی جذاب و خوشمزه که شباهت اندکی با خوراک لوبیای ایران دارد. خوراک فاصولیه با لوبیا سفید و گاهی اوقات با گوشت تهیه می شود. سبزیجات و ادویه جات معطر استفاده شده در این غذا، طعمی لذیذ و عطری شگفت انگیز به این غذا می دهد.
هوموس (حمص) غذایی عربی-اموزش اشپزی
هوموس (حمص) غذایی عربی-اموزش اشپزی
هوموس (به عربی: حُمُّص) یا «نخود-ارده» یک خوراک عربی– یونانی است که در خاورمیانه بسیار محبوب است؛ بیشتر به عنوان پیش غذا سرو می شود.
فتوچینی ایتالیایی-طرز تهیه
فتوچینی ایتالیایی-طرز تهیه
فتوچینی (به ایتالیایی: Fettuccine به معنای روبان‌های کوچک)‏ نوعی پاستای ایتالیایی است که مردم رم بیشتر به خوردن آن علاقه‌مند هستند.
فيله باربيكيو با سس برنيز
فيله باربيكيو با سس برنيز
در ابتدا فيله را پاك كرده و با روغن ادويه مخصوص گوشت مرينيت ميكنيم  فيله را سيخ كرده و با چاقو چند چاك مي زنيم تا خوب مغز پخت شود. با سس برنيز، سيب زميني پوره، تنوري يا سرخ كرده سرو ميكنيم.
طرز تهیه خورشت سیرابیج گیلانی
طرز تهیه خورشت سیرابیج گیلانی
سیرابیج یا سیرواویج یک خورشت محلی استان گیلان است که با برگ سیر خردشده درست میشود. به طوری که برگ سیر را یکنواخت با چاقو خرد می‌کنیم بعد در تابه میریزیم و با روغن تفت میدهیم. کمی ادویه ( نمک، فلفل و زردچوبه) اضافه می‌کنیم و بعد تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم...
ساندویچ استیک و آووکادو با سس تند خامه‌ای
ساندویچ استیک و آووکادو با سس تند خامه‌ای
نتیجه‌ی همنشینی نان برشته، استیک ترد، آووکادوی خوش طعم و خامه‌ی تند و خنک، یکی از لذیذترین ساندویچ‌های زندگیتان را خواهد ساخت.
طرز تهیه رولت مرغ چرخ شده
طرز تهیه رولت مرغ چرخ شده
برای تهیه رولت مرغ چرخ شده ابتدا گوشت مرغ را با پیاز دو بار چرخ کنید. آرد، تخم‌مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده، خوب ورز دهید. ژامبون، قارچ و فلفل دلمه‌ای را خرد و آماده کنید.
طرز تهیه استیک دسته دار
طرز تهیه استیک دسته دار
استیک نوعی کباب فرنگی محسوب می شود. فرنگی ها نوع نیم پز استیک را بیشتر می پسندند و اعتقاد دارند هر چه قطر استیک زیادتر باشد, مرغوب تر خواهد بود. البته روش نیم پز با ذائقه ی ما ایرانی ها جور نیست و نوع مغزپخت طرفداران بیشتری دارد. مدت طبخ استیک با توجه به نوع ذائقه متفاوت است.
طرز تهیه سیر قلیه غذای محلی و خوشمزه گیلان
طرز تهیه سیر قلیه غذای محلی و خوشمزه گیلان
سیر قلیه (سیر چغرتمه) یکی از خورشت های خوشمزه استان گیلان است. همان طور که می دانید در اکثر غذاهای شمالی از سیر و تخم مرغ استفاده می شود. از جمله غذاهایی که از لحاظ مواد اولیه به سیر قلیه شباهت دارند می توان به باقلاقاتق، ترش تره و ترش واش خورش اشاره کرد. در این غذا از برگه های سیر تازه استفاده می کنند به همین دلیل می توانید به راحتی از این غذا استفاده کنید و نگران عواقب بعدی بابت خوردن سیر نباشید.
انواع غذاهای خوشمزه با تخم مرغ
انواع غذاهای خوشمزه با تخم مرغ
تخم مرغ یکی از مواد غذایی سرشار از پروتئین و همچنین مواد مغذی است. یکی از مهم ترین خوراکی ها در رژیم غذایی ورزشکاران، تخم مرغ است. همچنین تخم مرغ می تواند از ابتلا به سرطان سینه جلوگیری کند. میانه تان با تخم مرغ چطور است؟ در این مطلب قصد داریم دستور تهیه چند غذای خوشمزه با این ماده غذایی مغذی را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.
طرز تهیه مرغ شکم پر
طرز تهیه مرغ شکم پر
مرغ شکم پر از غذاهای محلی استان کهکیلویه و بویر احمد است. این غذا انواع مختلفی دارد و در شهرهای شمالی نیز به گونه ای دیگر تهیه می شود. این غذا معمولا در مناسبت های خاص و مراسم های مهم تهیه می شود . مرغ شکم پر را در قدیم در داخل قابلمه و روی گاز و یا در کوره تهیه می کرده اند اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی می توان این خوراک خوشمزه را در فر و ماکروفر نیز تهیه کرد که البته بسیار راحت تر است. مرغ شکم پر به این معناست که مرغ کامل بوده و تکه تکه نمی شود فقط محتویات داخل شکم مرغ را خالی کرده و موادی به
طرز تهیه خوراک جگر مرغ
طرز تهیه خوراک جگر مرغ
یکی از خوشمزه‌ترین غذاهایی که با جگر مرغ تهیه می‌شود، خوراک جگر مرغ است. برای تهیه خوراک جگر مرغ خوشمزه به مواد اولیه زیادی نیاز نیست و می‌توان در مدت زمان کم، غذایی خوشمزه و لذیذ و سالم تهیه کرد.
قیمه ترکی یا پیچاق‌ قیمه (اردبیل)
قیمه ترکی یا پیچاق‌ قیمه (اردبیل)
یکی از غذا های معروف و رسمی اردبیل خورش قیمه ترکی یا به زبان خودشان پیچاق قیمه است.این غذا به خاطر داشتن خلال بادام بافت و ظاهر زیبایی دارد و برای مهمانی های مجلسی جذاب است .
طرز تهیه آش رشته ترش
طرز تهیه آش رشته ترش
ملایری ها یک نوع آش می پزند که با آش هایی که تا به حال خورده اید بسیارمتفاوت است و تفاوت آن به خاطر داشتن میوه های خشکی است که در تهیه آن استفاده می شود در این آش علاوه بر میوه های خشک سرکه و شیره انگور هم می ریزند که این ترکیب بی نظیر است .
طرز تهیه فیله مرغ - آموزش آشپزی
طرز تهیه فیله مرغ - آموزش آشپزی
فیله مرغ فر پز یک غذای سریع و در عین حال خوشمزه است که بدون نیاز به روغن می توانید تهیه کنید.این نوع طرز تهیه ساده ترین روش تهیه فیله مرغ در فر می باشد.
طرز تهیه آجیل پلو - آموزش آشپزی
طرز تهیه آجیل پلو - آموزش آشپزی
در بعضی مناطق آذربایجان در مهمانی های رسمی شان، پلوی مخلوط و پروپیمانی درست می کنند که به آجیل پلو معروف است. شما هم این پلوی خوشمزه و پررنگ و لعاب را برای مهمانی هایتان امتحان کنید.
طرز تهیه چلو گوشت - آموزش آشپزی
طرز تهیه چلو گوشت - آموزش آشپزی
چلو گوشت یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است. این غذا یکی از غذاهای اصیل و قدمت دار کشورمان است که با گوشت گردن ، ماهیچه و … تهیه می شود و بیشتر در مراسم های مهم و رسمی سرو می شود.
طرز تهیه رولت بادمجان با مرغ - آموزش آشپزی
طرز تهیه رولت بادمجان با مرغ - آموزش آشپزی
طرز تهیه رولت بادمجان با مرغ برای وعده غذایی ناهار و شام و برای داشتن تنوع غذایی یک اوردر ویژه و متفاوت است که پیشنهاد می کنیم حتما امتحان کنید.
طرز تهیه ی کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه - آموزش آشپزی
طرز تهیه ی کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه - آموزش آشپزی
طرز تهیه ی کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه
طرز تهیه استیک مرغ با سس مخصوص - آموزش آشپزی
طرز تهیه استیک مرغ با سس مخصوص - آموزش آشپزی
این غذا شاید یکی از ساده ترین دستورهای آشپزی به نظر برسد ولی بیشتر هدفم این بود که کاربرد گریل شیاردار را ببینید.در ضمن زمان پخت آن بسیار کم است و ساده و بی دردسر تهیه می شود.
طرز تهیه رولت گوشت و زرشک - آموزش آشپزی
طرز تهیه رولت گوشت و زرشک - آموزش آشپزی
یک نوع غذای متفاوت ومجلسی که می توانید با گوشت چرخ کرده درست کنید،این غذا بخاطر داشتن گوشت و گردو بسیار مقوی است.
انواع استیک تا شیوه های مختلف پخت - آموزش آشپزی
انواع استیک تا شیوه های مختلف پخت - آموزش آشپزی
استیک یکی از غذاهایی است که در سرتاسر جهان محبوب شده و دیگر غذای خاص یک کشور محسوب نمی شود. در سال های اخیر هم این غذای گوشتی در ایران هم به شدت محبوب شده و رستوران هایی مخصوص استیک در شهرهای مختلف افتتاح شده اند.
طرز تهیه فیله استیک با سس فلفل - آموزش آشپزی
طرز تهیه فیله استیک با سس فلفل - آموزش آشپزی
استیک تکه گوشت گوساله است که به صورت کبابی طبخ شده و با انواع سس میل می‌کنند. برای تهیه استیک گوشت را در خلاف جهت ماهیچه برش می‌زنند.
فیله ماهی هندی با گشنیز + دستور پخت
فیله ماهی هندی با گشنیز + دستور پخت
این غذای هندی با فیله ماهی یک غذای خوشمزه به شمار می رود.
طرز تهیه شیشلیک شاندیز  -  شیشلیک شاندیز در کرج
طرز تهیه شیشلیک شاندیز - شیشلیک شاندیز در کرج
شیشلیک نوعی کباب است که از شش تکه گوشت، از راسته گوسفند تهیه می شود که روش پخت مخصوصی داشته و طعمی بسیار لذیذ دارد. شیشلیک در شهرهای دیگر به صورت گوشت های تکه شده است اما در مشهد به همراه دنده به سیخ کشیده شده و بر روی زغال آن را کباب می کنند.
طرز تهیه پلو اسپانیایی
طرز تهیه پلو اسپانیایی
پلو اسپانیایی را میتوانید با گوشت مرغ آماده کنید اگر رژیم گیاهخواری دارید به جای گوشت از آب مرغ استفاده کنید. البته دستورات مختلفی برای تهیه آن وجود دارد گاهی آن را با سبزیجات تازه مانند نخود فرنگی و ذرت و فلفل دلمه ای سبز میکس میکنند اما مهم ترین نکته در تهیه این غذای خوشمزه استفاده از یک سس سالسای عالی است. ضمنا طرز تهیه این غذا بسیار ساده است و در مدت زمان کوتاهی میتوانید آن را آماده کنید.
طرز تهیه پوره عدس با تخم مرغ پخته - آموزش آشپزی
طرز تهیه پوره عدس با تخم مرغ پخته - آموزش آشپزی
برای تهیه پوره عدس, ابتدا عدس، تره فرنگی، ادویه، نعناع و آب سبزیجات را در قابلمه ای بریزید و اجازه دهید که به جوش آید. شعله را کم نمایید برای پخته شدن کامل عدس 30 – 40 دقیقه صبر کنید و اجازه دهید آب آن کاملاً جذب شود.
طرز تهیه مرغ با سیر و جعفری - آموزش آشپزی
طرز تهیه مرغ با سیر و جعفری - آموزش آشپزی
تره فرنگی و جعفری شسته شده و حبه های سیر را خرد نمایید. فر را روشن کنید و روی دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت قرار دهید. تره فرنگی، سیر و جعفری را مخلوط کنید آن‌ها را درون ظرفی بزرگ که در برابر حرارت مقاوم باشد بریزید و آب سبزیجات و آب را به مواد اضافه کنید.