گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 131/03/12 - 10:36
كد :78

طرز تهیه ساندویچ تست بادمجان

ساندویچ تست بادمجان از نان تست به همراه بادمجان و کدوی گریل شده تهیه می شود. در این ساندویچ از سس فلفل دلمه ای استفاده شده است که طرز تهیه آن در این دستور بیان شده است.

مواد را به صورت لایه لایه قرار داده و درآخر درون فر یا تابه گریل، گریل می کنیم و سرو می نماییم. می توان از این ساندویچ به عنوان فینگر فود یا پیش غذا در مهمانی ها استفاده نمود. از آن جا که در این غذا از گوشت استفاده نشده است می توان بدون سرخ کردن و تنها از گریل کردن سبزیجات استفاده کرد و آن را به عنوان یک غذای رژیمی سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ساندویچ تست بادمجان در ادامه با شاندیز همراه باشید.

طرز تهیه ساندویچ تست بادمجان

مواد لازم برای ۲ نفر

•    نان تست سبوس دار    ۲ عدد
•    بادمجان    ۱ عدد کوچک
•    کدو    ۱ عدد کوچک
•    گوجه    ۱ عدد
•    پنیر خامه ای    ۲ قاشق غذا خوری
•    پنیر ورقه ای    ۳ ورق
•    فلفل دلمه قرمز    ۱ عدد بزرگ
•    پیاز سرخ شده    ۱ عدد
•    رب گوجه فرنگی    ۱ قاشق غذا خوری سرخ شده
•    نمک و فلفل    به مقدار لازم
•    سیر    ۲ حبه
•    گردو    ۴ عدد
•    روغن زیتون    به مقدار لازم

مرحله اول

برای تهیه شاندویچ خوشمزه بادمجان در ابتدای کار، بادمجان ها را به صورت نواری برش می زنیم و سپس در آب و نمک می گذاریم تا تلخی آن گرفته شود. در این فاصله سس را حاضر می کنیم. فلفل دلمه ای را روی شعله اجاق گاز کباب می کنیم.

مرحله دوم

سپس در پلاستیک می گذاریم تا بخار کند و پوشت آن راحت تر جدا شود. سپس درون غذا ساز می ریزی. پیاز سرخ کرده و مغز گردو و سیر و نمک و فلفل و روغن زیتون را به آن اضافه کرده و میکس می کنیم تا به صورت پوره در آید.

مرحله سوم

سپس نان تست را برداشته و یک طرف نان را به صورت یکدست سس می مالیم. در ادامه  یک طرف دیگر آن را با پنیر خامه ای به صورت کامل پوشش می دهیم. بادمجان ها را از آب نمک در آورده و روی منقل یا تابه گریل، گریل می کنیم.
ساندویچ بادمجان یکی از ساندویچ های نوستالژیک ما می باشد که بسیار ساده و خوشمزه است و برای افراد گیاه خوار نیز بسیار مناسب است

مرحله چهارم

می توان درون تابه نیز سرخ کرد. کدو سبز را هم گریل می کنیم. روی سس که روی نان مالیده شده است، بادمجان گریل شده قرار می گیرد. سپس یک لایه پنیر و بعد از آن یک لایه کدو سبز گریل شده قرار می دهیم.

مرحله پنجم

یک لایه گوجه نازک را هم برش می دهیم. و قرار می دهیم. روی آن را پنیر می گذاریم و درآخر کمی سس ریخته و نانی که پنیر خامه ای روی آن مالیده بودیم را قرار می دهیم و گریل می کنیم. سپس داغ داغ آن را سرو می کنیم.

بهترین رستوران در کرج

بهترین رستوران در کرج