تاريخ انتشار : 1397/09/06 - 14:33
كد :26
فيله باربيكيو با سس برنيز
در ابتدا فيله را پاك كرده و با روغن ادويه مخصوص گوشت مرينيت ميكنيم فيله را سيخ كرده و با چاقو چند چاك مي زنيم تا خوب مغز پخت شود. با سس برنيز، سيب زميني پوره، تنوري يا سرخ كرده سرو ميكنيم.
هر قسمتی از اجزای گوشت برای تهیه غذای مناسب است.بهترین قسمت برای طبخ استیک گوشت، فبله گوساله می باشد که دنبه زیادی ندارد اما آب میان بافتی گوشت باعث ترد شدن کبابت و یا استیک ما خواهد شد.یکی از بهترین رستوران کرج با قیمت مناسب، رستوران شاندیز می باشد که برای شما بهترین فیله بابیکیو با سس مخصوص برنیز را آماده می کند. در این صفحه مطالبی از لذت این خوراک خوشمزه در رستوران شاندیز برای شما عزیزان آماده کرده ایم.
مواد لازم فيله باربيكيو :
2 برگ پونه کوهی
2 سیر میخک ، شکسته
1 / 2 فنجان (125ml) سرکه
2 روغن زیتون به مقدار دلخواه
فيله 300 گرم بدون چربی
طرز تهيه فيله باربيكيو :
در ابتدا فيله را پاك كرده و با روغن ادويه مخصوص گوشت مرينيت ميكنيم .فيله را سيخ كرده و با چاقو چند چاك مي زنيم تا خوب مغز پخت شود.با سس برنيز، سيب زميني پوره، تنوري يا سرخ كرده سرو مي كنيم.