گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1397/09/06 - 14:33
كد :26

فيله باربيكيو با سس برنيز

در ابتدا فيله را پاك كرده و با روغن ادويه مخصوص گوشت مرينيت ميكنيم  فيله را سيخ كرده و با چاقو چند چاك مي زنيم تا خوب مغز پخت شود. با سس برنيز، سيب زميني پوره، تنوري يا سرخ كرده سرو ميكنيم.

مواد لازم فيله باربيكيو : 

2 برگ پونه کوهی 
2 سیر میخک ، شکسته 
1 / 2 فنجان (125ml) سرکه 
2 روغن زیتون به مقدار دلخواه
فيله 300 گرم بدون چربی

طرز تهيه فيله باربيكيو : 

در ابتدا فيله را پاك كرده و با روغن ادويه مخصوص گوشت مرينيت ميكنيم 
فيله را سيخ كرده و با چاقو چند چاك مي زنيم تا خوب مغز پخت شود.
با سس برنيز، سيب زميني پوره، تنوري يا سرخ كرده سرو ميكنيم.