گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1398/10/04 - 12:09
كد :56

طرز تهیه جامبو - دستور آشپزی

جامبو با متریال ماکارونی است. در واقع جامبو ها را می توان ماکرونی شکل دار در سایز بزرگ نیز خواند. جامبو در اشکال متفاوت مانند صدفی و لوله ای در بازار موجود می باشد. به دلیل ظاهر متفاوت و زیبا استفاده از جامبو برای سفره آرایی در مجالس و میهمانی ها پرکاربرد است. این غذا به عنوان پیش غذا و حتی غذای اصلی مورد پسند می باشد.

جامبو را با مواد گوشتی متفاوتی می توان سرو کرد. در این مقاله به جند نوع روش پخت جامبو اشاره خواهیم کرد.


مواد مورد نیاز برای تهیه جامبو با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه جامبو شلز با گوشت

گوشت چرخ کرده 500 گرم
پاستای جامبو شلز 1 بسته 
ففل دلمه ای 2 عدد
پنیر پراتو رنده شده 100 گرم
قارچ خرد شده 200 گرم
سیر کوبیده شده 2 حبه
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
پیاز  1 عدد
فلفل سیاه، نمک و زردچوبه به میزان لازم 
آویشن  به میزان لازم
 روغن مایع سرخ کردنی به میزان لازم

مواد مورد نیاز برای تهیه جامبو با کنسرو ماهی تن

طرز تهیه جامبو شلز با تن ماهی

کنسرو تن ماهی ۱ عدد
جامبو شلز ۱۰۰ گرم
ذرت ۲۰ گرم
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
لیموترش ۲ عدد
پیازچه ۲ ساقه
گوجه گیلاسی ه مقدار دلخواه برای تزیین
نمک، فلفل و جعفری به مقدار لازم

مواد مورد نیاز برای تهیه جامبو با مرغ

طرز تهیه جامبو با مرغ

مرغ پخته (ریش ریش شده) 500 گرم
پاستای جامبو شلز 1 بسته 
ففل دلمه ای 2 عدد
پنیر پراتو رنده شده 100 گرم
قارچ خرد شده 200 گرم
سیر کوبیده شده 2 حبه
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
پیاز  1 عدد
فلفل سیاه، نمک و زردچوبه به میزان لازم 
آویشن  به میزان لازم
 روغن مایع سرخ کردنی به میزان لازم


   
     مواد مورد نیاز برای تهیه جامبو با سالاد ماکارونی

طرز تهیه جامبو الویه
    

پاستا جامبو 1 بسته
خیارشور.هویج نگینی 1 پیمانه
ذرت و نخود فرنگی 1 پیمانه
کالباس ریز خرد شده و یا مرغ ریش ریش شده 250 گرم
نمک و فلفل و آبلیمو به میزان لازم
مایونز 1 شیشه کوچک
ماست پر چرب 1/2 پیمانه



   طرز پخت جامبو

ابتدا مواد گوشتی داخل جامبو را متابق سلیقه خود مانند مایع ماکارونی انتخاب کرده و آماده نمایید. در حین آماده شده مواد گوشتی در قابلمه ای با سایز متوسط آب را بریزید تا بجوشد. پیس از جوشیدن آب جامبوها را به آب اضافه نمایید. بسته به نوع جامبو و شرکت تولید کننده تایم پخت جامبو ها متفاوت است. با نگاه کردن به بسته بندی جامبو تایم پخت را محاسبه کنید.پس از پخت جامبو ها را آبکش نمایید.

طرز تهیه جامبو استوانه ای

حالا نوبت ریختن مواد گوشتی است. اگر مواد گوشتی شما با گوشت مرغ و یا حتی سوسیس است و گرم محصوب میشود، یک لایه پنیر بر روی مواد ریخته و ظرف محتوی جامبوها را داخل فر قرار دهید تا حدی که پنیر ها آب شوند.

اگر از مواد گوشتی سرد مثل الویه، سالاد کنسرو ماهی تن و سالاد ماکارونی استفاده می کنید، بگذارید جامبوها کامل پخته شوند و پس از اضافه کردن مواد گوشتی ظرف محتوی جامبوها را چند ساعت در یخچال استراحت بدید.