تاريخ انتشار : 1403/02/26 - 15:54
كد :136
انواع غذا با بره
انواع غذا با بره به صورت ها یگوناگونی پخته می شود این غذای لذیذ دارای خواص بسیار زیاد می باشد و در مجالس و رستوران های معتبر پخت می شود .
انواع غذا با بره بسیار است زیرا این گوشت با خواص و طعم لذیذی که دارد مناسب تهیه انواع غذا می باشد .
در این مقاله ما قصد داریم چند مدل غذا با گوشت بره به شما آموزش دهیم تا شما هم بتوانید با استفاده از این مواد غذایی با ارزش و لذیذ غذایی با طعم استثنایی تهیه کنید .
همه این رسپی ها از دستور پخت های رستورانی و معروف می باشند و با انجام دقیق مرحله به مرحله ی آن می توانید غذایی رستورانی و خوشمزه درست کنید .
مطالب مرتبط : بهترین رستوران کرج
چه غذایی درست کنم
دغدغه ی بسیاری از خانم های خانه دار درست کردن ناهار و شام هر روز و هر روز می باشد و در این حین با در اختیار داشتن ایده برای درست کردن غذا کار را برای همه راحت تر می کند .
در زیر به معرفی انواع غذا ها با گوشت بره می پردازیم تا شاید به شما کمک کنیم تا به غذایی لذیذ تر و خوشمزه تر دست پیدا کنید .
بره شکم پر
مواد لازم :
بره
برنج
شوید
لپه
آب پرتقال
سس سویا
سس گوجه
نمک
زعفران
پیاز
سیر
فلفل سیاه
زرد چوبه
آرد
قبل از تهیه بره برای حذف بوی بد آن و خوش طعم شدن ، بره را به مدت ده روز در یخچال فریزر فریز می کنیم و سپس آن را آماده طبخ می کینم .
برای مزه دار شدن بیشتر در گوشت بره حفره هایی برای قرار دادن سیر ایجاد می کنیم و سپس گوشت را چند ساعت قبل پخت با زعفران و نمک مزه دار میکنیم .
در مرحله اول برنج را بعد از آببکش کردن با شوید و لپه مخلوط و در داخل شکم بره گذاشته و شکم بره را برای جلوگیری از ریختن مواد به بیرون و پختن کامل میدوزیم .
در مرحله دوم برای درست کردن سس مخصوص غذا ، سیر و پیاز را خرد کرده و برای زیبای بیشتر مدل نگینی پیشنهاد می شود و ادویه هایی مانند زرد چوبه فلفل سیاه را اضافه می کنیم سپس پس از کمی تفت وقتی طلاسس شد به آن سس گوجه را اضافه می کنیم و برای خوش رنگ تر شدن کمی تفت می دهیم و بعد از مدتی آب پرتقال و آرد را به سس اضافه می کنیم .
مواد باید قوام بیاید تا سس پرتقال لذیذ آماده شود .
سپس بره را با روغن سرخ می کنیم و به مدت سه الی چهار ساعت درون فر می گذاریم تا برنج درون بره و گوشت خود بره مغز پخت شود .
بعد از گذشت چهار ساعت بره را از فر خارج کرده و سس پرتقال را به آن اضافه می کنیم .
غذا آماده س نوش جان .
گوشت گوساله و برنج
این غذا یکی از غذاهای لذیذ و خوش طعم می باشد که در اکثر رستوران ها و خانه ها درست می شوند .
در ادامه به طرز پخت یک چلو گوشت خوشمزه با گوشت بره و برنج زعفرانی می پردازیم .
پیاز ۱ عدد
گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم
ادویه کاری ۱ قاشق مربا خوری
زردچوبه نصف قاشق مربا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
برگ بو ۲ عدد
زعفران دم کرده ۵ قاشق غذا خوری
تخم مرغ درشت ۲ عدد
ماست غلیظ و ترش ۵ قاشق غذا خوری
روغن نصف پیمانه
دارچین به مقدار دلخواه
برنج ۴ پیمانه
بادمجان ۲ عدد
زرشک به مقدار دلخواه
ابتدا گوشت را خوب با پیاز و نمک خوب می پزیم و در این حین میزان برنج مورد استفاده را از قبل می خیسانیم تا بهتر و کشیده تر دم بکشد .
سپس بعد از گذشت یک ساعت (با توجه به نوع برنج انتخابی مدت زمان خیس کردن برنج متفاوت می باشد)، برنج را در آب در حال جوش ریخته و میگذاریم به حد آب کش کردن بجوشد ( معمولا باید اطراف برنج نرم شود و مغز آن سفت بماند تا برای آب کش کردن مناسب باشد ) .
در این حین پس از آب کش کردن برنج به سراغ پساز و می رویم و آن را به اندازه ی یکسان و نازک خلالی میکنیم .
در این مرحله پس از طلایی شدن پیاز با روغن ، گوشت های تکه شده و پخته شده در آب جوش را به پیاز اضافه می کنیم و با نمک و زرد چوبه و ادویه های دلخواه تفت می دهیم .
پس از گذشت مدتی به آن سه الی چهار لیوان آب ولرم و یا داغ اضافه می کنیم و برگ بو را به آن اضافه می کنیم .
مدت جوشیدن گوشت تا جایی باشد که آب آن بسیار کم شود .
در این حین بادمجان هارا شسته و پوست می کنیم و به صورت حلقه حلقه خورد می کنیم .
کف قابلمه برنج را با روغن چرب کرده و بادمجان ها را مقداری سرخ مس کنیم و به عنوان ته دیگ کف قابلمه می چینیم .
در این حین زرشک را سرخ کرده و تخم مرغ ها را در کاسه جدا میشکنیم و انقد هم میزنیم تا حالت لختگی خود را ازدست بدهد و سپس زعفران و ماست را به ان اضافه می کنیم .
در ادامه دارچین و روغن را به مواد اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا یک دست شود و در اینجا نوبت اضافه کردن برنج می شود برنج را به صورت کم کم اضافه می کنیم و سریع هم میزیم تا تخم مرغ ها پخته نشود .
مقدار کمی از برنج تخم مرغی را به کف قابلمه میریزیم سپس یک لایه گوشت و زرشک و بادمجان را به آن اضافه می کنیم و به همین ترتیب تا تمام شدن مواد این روند را ادامه می دهیم .
سپس مواد را دم گذاشته تا حسابی پخته شود .
توجه داشته باشید اگر مواد شما خیلی ضخیم شود امکان پخته نشدن مواد وسط پلو وجود دارد و کف قابلمه هم می سوزد پس بهتر است یا از شعله پخش کن استفاده شود و یا از قابلمه بزرگ تر با ارتفاع کمتر استفاده شود .
برای قالبی در آمدن غذا از قابلمه نسوز استفاده شود .
آبگوشت با گوشت بره
این غذا در قدیم و امروزه جزو غذا های محبوب بوده و درست کردن ان هم بسیار آسان می باشد .
• گوشت بره با استخوان ۷۰۰ گرم
• زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
• نخود خیس کرده ۱/۲ فنجان
• لوبیا سفید ۱/۲ فنجان
• پیاز بزرگ ۲ عدد
• رب گوجه فرنگی ۱/۴ فنجان
• سیب زمینی ۳ عدد
• لیمو امانی ۳ عدد(اختیاری)
• نمک و فلفل
ابتدا پیاز ها را شسته و خلالی خورد می کنیم و با گوشت ، سیر و دارچین تفت می دهیم و به میزانی آب میریزیم که روی مواد را بپوشاند .
سپس مواد را از آب پخته شده و چوب دارچین را جدا کنید .
آب گوشت پخته شده را از صافی رد کرده و نگهدارید .
سپس گوشت را با رب و پیاز تفت دهید و به ان اب گوشت و لیمو عمانی را اضافه کنید و بعد مدتی سیب زمینی و لوبیای خیس شده را اضافه کنید و بگذارید خوب بپزد .
پس از قوام آمدن و کم شدن آب آب گوشت آن را بچشید و با تنظیم ادویه نوش جان کنید .