گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 131/07/30 - 11:20
كد :97

خوراک مرغ روسی

اگر به دنبال طبخ غذاهای جدید و متفاوت هستید پیشنهاد ما به شما خوراک مرغ روسی است. خوراک مرغ روسی یکی از خوش طعم ترین غذاها است که طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است.

در کشور روسیه خوراکی با مرغ به نام خوراک مرغ روسی می پزند که با شیر و خامه تهیه می شود. ما در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه این خوراک آشنا کنیم.

خوراک مرغ روسی

مواد لازم خوراک مرغ روسی

ران مرغ 5 عدد
شیر یک لیوان
کره 50 گرم
خامه200 گرم
قرص استاک مرغ 1 عدد
سیر 2 حبه
پنیر پارمزان 50 گرم
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
پودر پیاز 1 قاشق چای خوری
آویشن 1 قاشق چای خوری
پاپریکا 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه خوراک مرغ روسی

ابتدا مرغ ها را بشویید سپس کره و روغن را داخل داخل ماهیتابه ریخته و روی شعله اجاق گاز بگذارید تا داغ شود. ران های مرغ ار داخل روغن داغ ریخته و سرخ کنید تا هر دو طرف آن طلایی رنگ شود. مرغ ها را از ماهیتابه خارج کنید و کنار بگذارید. سیر را رنده کرده و داخل ماهی تابه بریزید بعد از اینکه بوی سیر پخش شد پودر پیاز، پودر آویشن، پاپریکا، نمک و فلفل را به سیر اضافه کنید و سی ثانیه تفت بدهید. 
قرص استاک را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و به خامه بیفزایید. بعد از آنکه خامه رقیق شد آن را به همراه شیر به ماهیتابه اضافه کنید و هم بزنید تا جوش بیاید. بعد از آنکه مواد داخل ماهیتابه جوش آمد مرغ های سرخ شده را همراه با آبلیمو به ماهیتابه اضافه کنید. درب ماهیتابه را بگذارید و حرارت گاز را کم کنید و اجازه دهید مرغ با حرارت کم در حدود 45 دقیقه بپزد و سس مرغ غلیظ شود. در مرحله آخر پنیر پارمیزان را بر روی مرغ ها بریزید و درب ماهیتابه را بگذارید و بعد از پنج دقیقه اجاق گاز را خاموش کنید.

نکات مربوط به قرص استاک

استاک یا عصاره گوشت، مرغ، ماهی و... از حرارت دادن استخوان همراه با سبزیجات ساقه ای و ادویه ها تهیه می شود. از استاک در انواع سس ها، سوپ ها، خورشت ها و سایر غذاها استفاده می کنند. استاک را می توانید به صورت آماده از فروشگاه ها خریداری کنید و یا در منزل تهیه نمایید.  

پنیر پارمزان

پنیر پارمزان از شیر گاو تهیه می شود و به رنگ زرد کمرنگ می باشد. این پنیر بافتی سفت دارد. سفتی این پنیز با زمان عمل آوری آن رابطه مستقیمی دارد. زمان عمل آوری این پنیر حداقل 8 ماه و حداکثر 3 ماه می باشد. هرچه پنیر پارمزان کهنه تر باشد بافت آن کریستالی و دانه دانه خواهد شد و از قیمت بیشتری نیز برخوردار خواهد شد. پروتئین موجود در این پنیر از پروتئین موجود در گوشت قرمز بالاتر می باشد و هضم آن نیز آسانتر است. شما می توانید پنیر پارمزان را به صورت قالبی، ورقه ای و یا پودری از سوپرمارکت ها خریداری نمایید. 

بهترین رستوران کرج