گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1397/04/19 - 12:50
كد :2

طرز تهیه پوره عدس با تخم مرغ پخته - آموزش آشپزی

برای تهیه پوره عدس, ابتدا عدس، تره فرنگی، ادویه، نعناع و آب سبزیجات را در قابلمه ای بریزید و اجازه دهید که به جوش آید. شعله را کم نمایید برای پخته شدن کامل عدس 30 – 40 دقیقه صبر کنید و اجازه دهید آب آن کاملاً جذب شود.

این عصرانه رژیمی پر است از سبزیجات تازه که در ازای هر یک نفر ارزش غذایی فراوانی به شرح زیر دارد:
انرژی = 470 کیلو کالری
چربی کل = 1/9 گرم
چربی اشباع = 2/2 گرم
چربی اشباع نشده چند حلقه ای = 5/1 گرم
چربی اشباع نشده تک حلقه ای = 38/3 گرم
کربوهیدرات = 8/65 گرم
قند کل = 2/4 گرم
نشاسته = 5/75 گرم
فیبر = 95/6 گرم
سدیم = 75/423 گرم

 

برای تهیه پوره عدس, ابتدا عدس، تره فرنگی، ادویه، نعناع و آب سبزیجات را در قابلمه ای بریزید و اجازه دهید که به جوش آید. شعله را کم نمایید برای پخته شدن کامل عدس 30 – 40 دقیقه صبر کنید و اجازه دهید آب آن کاملاً جذب شود.
 یک ظرف را چرب کنید. در این مرحله عدس و نمک و فلفل را کاملاً مخلوط کنید و آن را در ظرفی که چرب کرده اید بریزید. سپس منافذی را در داخل ظرف عدس با کمک قاشق ایجاد نمایید و داخل هر حفره یک تخم مرغ بشکنید. روی ظرف را با استفاده از کاغذ آلومینیومی پوشانده و به مدت 10 تا 15 دقیقه در فری که از قبل روی دمای 180 درجه سانتی گراد روشن و گرم کرده اید قرار دهید. پس از آن غذا را با یک مشت جعفری تازه خرد شده تزیین نمایید.