گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 13100/02/15 - 17:33
كد :59

سالاد سزار

سالاد سزار، سالادی با اصالت ایتالیایی آمریکایی است که قدمت آن به حدود صد سال قبل بازمی‌گردد. این سالاد سبز که شاید بتوان آن را دومین سالاد محبوب در ایران، پس از سالاد شیرازی خواند، با مرغ سوخاری یا گریل شده، کاهو، تکه‌های خرد شده نان تست با پنیر پارمزان و سسی متشکل از آب لیمو ترش، روغن زیتون، تخم‌مرغ، سس ووسترشایر (Worcestershire)، کنسرو ماهی انچووی، سیر، خردل و فلفل سیاه درست می‌شود.

طرز تهیه سالاد سزار

سالاد سزار سالادی نوعی سالاد ایتالیایی جدید و شیک است که سرو آن به همراه سس ورستر شایر انجام می‌گیرد برای تهیه این سالاد ابتدا باید با مواد مورد نیاز برای تهیه آن آشنا شد این مواد عبارتند از:

سالاد سزار

مواد لازم برای سالاد سزار

  • سه عدد نان تست(فرانسوی)
  • یک عدد کاهو
  • یک عدد فیله مرغ
  • یک حبه سیر
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون 
  • نمک و فلفل به مقدار کافی و دلخواه

طرز تهیه سس سالاد سزار

پس از سالاد سزار نوبت به سس مخصوص به آن می‌رسد مواد لازم برای تهیه این سس نیز عبارتند از:

  • سه قاشق غذاخوری سس مایونز
  • یک قاشق غذاخوری سس خردل
  • یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  • یک قاشق غذاخوری آبلیمو
  • یک الی دو حبه سیر
  • شش قاشق غذاخوری روغن زیتون با بو
  • سه قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده
  • نمک و فلفل به مقدار کافی و دلخواه

تهیه سالاد سزار

پس از تهیه مواد لازم نوبت باید اقدام به تهیه سالاد سزار نمود ابتدا برای اینکه فیله مرغ نازک‌تر باشد آن را نصف و به وسیله نمک و فلفل مزه دار کنید بعد از یک الی دو ساعت که به طور کامل مواد جذب مرغ شد و آن را مزه دار کرد مرغ را برای گریل شدن داخل فر قرار دهید باید دقت کنید که مرغ‌ها خیلی خشک نشوند برای اینکه از سرخ شدن بیش از حد آن جلوگیری کنید و اگر با درجه فر آشنایی ندارید می‌توانید توسط ماهیتابه و روغن اقدام به سرخ کردن آن کنید همزمان با این کار کاهوها را شسته و خشک کنید سپس نوبت به تهیه سس سالاد سزار یعنی سس ورسترشایر می‌رسد که به علت وجود تخم مرغ خام در ترکیبات آن مناسب با ذائقه ایرانی‌ها نیست به همین دلیل برای تهیه آن سس مایونز و خردل را باهم مخلوط می‌کنیم تا ترکیبی یکدست حاصل شود و در انتها با افزودن سیر رنده شده، نمک، فلفل، آبلیمو، سرکه و روغن زیتون آن را هم می‌زنیم و سپس پنیر پارمزان را نیز به آن اضافه می‌کنیم در این مرحله لازم است سس را مزه مزه کنید تا در صورت بی نمک بودن به آن نمک و در صورت کم بودن میزان ترشی آن کمی سرکه به آن اضافه کنید و داخل یخچال قرار دهید.

 

  • در مرحله بعد به نان کروتان(نانی که به دفعات پخته و برشته شود) نیاز داریم توجه داشته باشید که نان مورد نظر برای تهیه نان کروتان بهتر است بیات باشد و در صورتی که چنین امکانی وجود ندارد نان تازه با قرار گرفتن در داخل یخچال به مدت چند ساعت به کیفیت نان دلخواه ما خواهد رسید سپس برای تهیه نان کروتان باید دمای فر بین ۱۵۰ الی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم شود سپس مخلوط روغن زیتون، نمک و فلفل و سیر له شده را روی نان‌ها بمالید و آنها را به قطعات مکعبی کوچک برش داده و کف سینی مخصوص فر بگذارید و مدت ۵ دقیقه در دمای ذکر شده در فر قرار دهید سپس برای برشته شدن سمت دیگر نان‌ها سینی را بیرون بیاورید و نان‌ها را زیر و رو کنید و دوباره درون فر با همان درجه قبلی ذکر شده قرار دهید همزمان با سرخ شدن نان‌ها کاهوهایی که قبلا شستید و خشک کردید در اندازه متوسط خرد کنید در پایان کاهوها را داخل ظرفی که میخواهید غذا را با آن سرو کنید بریزید و نان‌ها را نیز روی آن قرار دهید و سپس برش مرغ‌های نواری شکل را روی آن بچینید و با ریختن سس مخصوص روی آن که از قبل آماده کردید سالاد سزار شما آماده خوردن است نوش جان میل کنید.

*به این نکته نیز توجه داشته باشید که در تهیه سالاد سزار می‌توانید به دلخواه از گوجه فرنگی نیز استفاده کنید.