تاريخ انتشار : 1397/9/26 - 14:18
كد :28
هوموس (حمص) غذایی عربی-اموزش اشپزی
هوموس (به عربی: حُمُّص) یا «نخود-ارده» یک خوراک عربی– یونانی است که در خاورمیانه بسیار محبوب است؛ بیشتر به عنوان پیش غذا سرو می شود.
مواد اولیه:
- نخود ۲ پیمانه (خام یا کنسرو نخود پخته)
- نمک به میزان لازم
- سیر ۳ حبه
- ارده (Tahini طحینه) ۱ پیمانه
- آبلیمو حداکثر نصف لیوان
- روغن زیتون به میزان لازم
- فلفل قرمز به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا نخود را با مقداری نمک میپزیم به طوری که حدود نصف استکان آب آن باقی بماند. سپس نخودها را در دستگاه مخلوط کن میریزیم. (از مخلوط کن دستی هم میتوان استفاده کرد) کمکم آب نخود را میافزاییم تا نخودها کاملاً پوره شوند ولی مخلوط مواد شل نشود. پوره نخود را در کاسهای ریخته و سیر له شده را هم به آن میافزاییم. کمکم ارده و آبلیمو ترش را اضافه میکنیم، میچشیم تا حدی که نمک و دیگر طعمها مطلوب ذائقهمان باشد. درنهایت با فلفل قرمز و روغن زیتون تزئین میکنیم.
نکات:
- حتماً نخودها را از شب قبل خیس کنید و اگر فراموش کردید آنها را یک بار بحوشانید و آب آن را خالی کنید.
- بهتر است پوست نخودها را بگیرید تا غذایتان خوشمزه تر شود.