تاريخ انتشار : 1398/05/03 - 12:57
كد :48
طرز تهیه پاستا میگو
پاستا از جمله غذاهایی است که تنوع بسیاری از نظر شکل و طعم دارد. گذشته از آن، خود پاستا را می توان با سس های متفاوتی میل نمود. طرز تهیه پاستا میگو را در این مطلب به شما علاقه مندان به هنر آشپزی آموزش می دهیم.
طرز تهیه پاستا میگو در واقع درست کردن یک سس خوشمزه برای پاستاست. این سس به دلیل داشتن ادویه، سیر و سبزی معطر و همچنین به خاطر داشتن میگو طعم دلچسب به پاستای شما می دهد. ماده اصلی این پاستا میگو است که خواص و فواید بسیاری دارد.
پاستا پنه ، پاستای سبزیجات و پاستای میگو از جمله غذاهای فرنگی خوشمزه هستند که می توانند برای علاقه مندان به انواع پاستا تنوع بیشتری ایجاد نمایند.
مواد لازم پاستا میگو
پاستا فتو چینی: 200 گرم
پیاز: یک عدد
میگو: 200 گرم
سیر: 2 حبه
کره: 2 قاشق غذا خوری
خامه: یک لیوان
شیر یا آب جوش : نیم تا یک لیوان
جعفری یا ریحان: به مقدار کمی
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه پاستا میگو فلفلی
برای تهیه این سس فلفلی ابتدا میگوها را پاک کنید و آن ها را بشویید. در ادامه میگوهای آماده شده، به مدت یک ساعت در پیاز بخوابانید تا بوی آن از بین برود.
آن گاه قارچ های خرد شده را در کره با حرارت نسبتا بالا تفت دهید. بعد قارچ تفت داده شده را روی دستمال قرار دهید تا روغن آن کشیده شود. میگوها را در روغن به همراه نمک و فلفل تفت دهید.
حالا سیر را دو قاشق کره تفت دهید. بعد خامه را به آن اضافه کنید و حالا نصف لیوان آب جوش را کم کم به آن اضافه کنید. مراقب باشید خامه بریده نشود. مواد را به هم بزنید تا یک دست شود.
قارچ، میگو، ریحان و جعفری را به سیر و خامه اضافه کنید. اگر سفت شد، کمی آب به آن اضافه کنید و اگر خیلی رقیق بود اجازه دهید آب آن تبخیر شود.
در مرحله بعدی طرز تهیه پاستا میگو, 5 پیمانه آب در قابلمه ریخته و بگذارید آب جوش آید کمی نمک به آن اضافه کنید و وقتی آب جوش آمد، پاستا را به آن اضافه کنید و در قابلمه را باز بگذارید تا پاستاها خمیر نشوند. بعد از چند دقیقه پاستا را به هم بزنید تا خمیر نشود. بعد از پختن پاستا، آن را آبکش کنید.
پاستا آماده شده را در ظرف گرمی قرار دهید.
پاستا شما آماده سرو می باشد. می توانید آن را با سس خوشمزه ای که درست کردید، مخلوط کنید و پاستا را به شکل دلخواه تزیین کنید و نوش جان بفرمایید.