گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1402/01/22 - 12:50
كد :114

کشک بادمجان مجلسی با گردو

کشک بادمجان مجلسی با گردو، یکی از لذیذ ترین غذاهای ایرانی است که تمام ایرانی ها به آن علاقمند هستند.

کشک بادمجان مجلسی با گردو، یکی از لذیذ ترین غذاهای ایرانی است که تمام ایرانی ها به آن علاقمند هستند و تقریبا در تمام مهمانی های خود آن را تهیه می کنند. با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان می توانید به آسانی از این غذا در سفره افطار خود بهره ببرید در دامه به شما آموزش می دهیم چگونه این غذای لذیذ و آسان را آماده کنید.

 

کشک بادمجان مجلسی با گردو

بهترین رستوران در کرج

طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی با گردو 

  • سیر ۴ حبه
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • بادمجان متوسط ۶ عدد
  • کشک ۴ قاشق غذاخوری
  • استاک یا عصاره قلم ۱ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • مغز گردو ۳ قاشق غذاخوری
  • نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه،پودر سیر به مقدار لازم

مرحله اول

ابتدا بادمجان ها را پوست می گیریم و می شوریم سپس در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود، در ادامه بادمجان ها را از وسط نصف می کنیم و روی آنها کمی نمک می پاشیم و می گذاریم تا آب اضافی آنها خارج شود و با یک دستمال تمیز روی آنها را خشک می کنیم سپس با کمک قلمو روی بادمجان ها کمی ماست بزنید تا روغنی کمتری جذب کند مطمئن باشید در طعم و مزه آن اصلا تاثیر ندارد در داخل تابه ای روغن می ریزیم و صبر می کنیم تا داغ شود سپس بادمجان ها را در آن می چینیم تا سرخ شود.
 
در مرحله بعدی، با گوشت کوب دستی یا برقی بادمجان ها را خوب له می کنیم تا پوره شود.سیر و پیاز ها را پوست می گیریم و می شوریم و در تابه ای که قصد داریم کشک و بادمجان را درست کنیم مقداری روغن میریزیم و اجازه می دهیم تا کمی داغ شود.

 در قدم بعد ابتدا پیاز را با کمی فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر تفت دهید سپس سیر پوره شده را اضافه کنید و هم بزنید تا عطر سیر خارج شود در ادامه بادمجان له شده را اضافه کنید.

 روی شعله کوچک جوش را می گذاریم و حدودا ۲ قاشق روغن در آن می ریزیم و کمی صبر می کنیم تا تقریبا داغ شود سپس سیر را داخل تابه ریخته و صبر کنید تا طلایی شود سپس نعناع را داخل روغن می ریزیم و هم می زنیم حدودا ۱ دقیقه و سپس از روی حرارت بر می داریم تا نسوزد سپس مقداری را به کشک بادمجون اضافه کنید و هم بزنید.

 
مرحله پایانی، حرارت را کم کرده تا مواد به روغن بیفتد.کشک اگر سفت بود با کمی آب رقیق می کنیم و به تابه اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا کشک با مواد مخلوط شود و در تابه را گذاشته تا آب آن کاملا خشک شود  و سپس مطمئن باشید غذا شما خوب جا افتاده است و در انتها نمک غذا را اندازه کنید و تابه را از روی حرارت تابه را بر می داریم و کشک و بادمجان را در ظرف مورد نظر می ریزیم و روی آن را با سیر داغ و پیاز داغ و نعناع داغ و گردو که کنار گذاشته بودیم تزئین می کنیم.