گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 131/05/12 - 09:16
كد :89

طرز تهیه جوجه چوبی ترکیه ای

کباب یکی از غذاهای سنتی ایرانی و ترکی است. جوجه کباب یکی از انواع کباب ها است که طرفداران زیادی دارد. می توان جوجه را در تابه سرخ کرد و کباب تابه ای تهیه نمود.

در این دستور طرز تهیه جوجه چوبی ترکیه ای بیان شده است که با جوجه کباب های تابه ای ما متفاوت است. در این دستور، مانند جوجه چینی یک خمیر بنیه تهیه و جوجه ها درون آن غلتانده می شود و بعد سرخ می شود که بافت لطیف و خاصی دور جوجه ها ایجاد می کند. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه چوبی ترکیه ای در ادامه با سایت شاندیز همراه باشید.
جوجه چینی یکی از غذاهای معروف و شناخته شده بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوی تهیه می شود.

طرز تهیه جوجه چوبی ترکیه ای

مواد لازم جوجه چوبی ترکیه ای

•    سینه مرغ مکعبی خرد شده    ۵۰۰ گرم
•    آب سرد    ۴۵۰ تا ۵۰۰ میلی لیتر
•    نمک    ۱ قاشق چای خوری
•    جوش شیرین    نصف قاشق جای خوری
•    مواد لازم برای مرینیت
•    آرد    ۶ قاشق غذا خوری
•    ماالشعیر ساده    ۲۰۰ میلی لیتر
•    فلفل قرمز    ۱ قاشق چای خوری
•    نمک و فلفل سیاه    مجموعا ۱ قاشق چای خوری
•    آویشن    نصف قاشق چای خوری
•    پودر سیر    نصف قاشق چای خوری
•    ادویه کاری    نصف قاشق چای خوری
•    روغن برای سرخ کردن    به مقدار لازم

مرحله اول

برای تهیه جوجه چینی خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای در ابتدای کار، مرغ را خرد می کنیم. سپس درون یک کاسه می ریزیم. به آن جوش شیرین و نمک و آب سرد اضافه کرده و اجازه می دهیم تا آب روی مرغ ها را بپوشاند.
مرحله دوم
بعد از نیم ساعت که در آب سرد ماند، در صافی می ریزیم و آبکش می کنیم. با این کار جوجه ها بعد از سرخ شدن، نرم و ترد می شود. در ادامه یک کاسه برداشته و آرد، فلفل قرمز و نمک و فلفل سیاه را درون آن می ریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله آویشن را به همراه پودر سیر و ادویه کاری اضافه کرده و با قاشق به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد کاملا یکدست شوند. سپس ماالشعیر را کم کم اضافه کرده و مرتب هم می زنیم که گلوله نشود و یک خمیر یکدست ایجاد شود.
جوجه کباب یکی از غذاهای سنتی ایرانی و ترکی است که طرفداران زیادی دارد و برای مهمانی و جشن ها، پای ثابت غذاها است
مرحله چهارم
توجه داشته باشید خمیر ایجاد شده باید کاملا یکدست باشد و حالت شل و آبکی داشته باشد. در ادامه در یک بشقاب دیگر به مقدار لازم، آرد می ریزیم. در ادامه تکه های گوشت مرغ را به ترتیب به سیخ چوبی می کشیم.
مرحله پنجم
سپس سیخ ها را ابتدا درون آرد و بعد در مخلوط مرینیت می زنیم. یک تابه را با مقداری روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس سیخ ها را درون آن سرخ می کنیم. سپس در ظرف مورد نظر در کنار جعفری و سبزیجات دیگر سرو می کنیم.

بهترین رستوران در کرج