گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1397/09/06 - 14:21
كد :25

طرز تهیه خورشت سیرابیج گیلانی

سیرابیج یا سیرواویج یک خورشت محلی استان گیلان است که با برگ سیر خردشده درست میشود. به طوری که برگ سیر را یکنواخت با چاقو خرد می‌کنیم بعد در تابه میریزیم و با روغن تفت میدهیم. کمی ادویه ( نمک، فلفل و زردچوبه) اضافه می‌کنیم و بعد تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم...

مواد لازم جهت تهیه خورشت سیرابیج

برگ سیر : ۲ دسته
تخم مرغ : ۲ عدد
روغن : به مقدار لازم
نمک ، فلفل ، زرد چوبه : به مقدار لازم

طرز تهیه خورش سیرابیج گیلانی:

ابتدا برگ سیرها را به صورت یکنواخت با چاقوی تیز روی تخته خرد کنید. سعی کنید برگ سیر‌ها را یکنواخت خرد کنید تا خورش ظاهر بهتری پیدا کند. سپس آن ها را بعد از خرد شدن بشویید و داخل آبکش بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود.

یک تابه برداشته و برگ سیر‌ها را با مقداری روغن تفت دهید. فقط کافی است آن‌ها را تفت دهید نه این که سرخ کنید.

در ادامه زردچوبه را به تابه اضافه کنید تا برگ سیر‌ها کمی رنگ بگیرند. سپس نمک و فلفل را هم اضافه کنید. دقت کنید که اضافه کردن فلفل کاملا بستگی به ذائق ‎‌تان دارد. اما فلفل طعم خورش را جذاب تر می کند.

تخم مرغ ها را اضافه کنید و بلافاصله هم بزنید. نگذارید تا تخم مرغ ها بپزند. وقتی تخم مرغ ها به خورد سیر رفت، خورش آماده است. آن را در ظرفی مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.

این خورش را می توانید با انواع مخلفات گیلانی از جمله کال کباب و سبزی محلی و کته زعفرانی یا نان محلی میل کنید.