تاريخ انتشار : 1398/04/19 - 15:31
كد :47
مرغ ترش - آموزش اشپزی
مرغ ترش یکی از خورشت های لذیذ و خوش عطرو طعم شهرهای شمال کشور می باشد.به طور کلی به دو شیوه ی گیلانی و مازندرانی تهیه میشود.این دو شیوه حتی از نظر مواد مصرفی با هم متفاوت هستن.
برای طبخ خورشت مرغ ترش استفاده از سبزی های معطر شمالی بسیار تاثیر گذار است. پیشنهاد می شود از سبزی های تازه محلی استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه مرغ ترش مازندرانی:
- ۲ عدد سینه مرغ
- ۱۵۰ گرم سبزی معطر (گشنیز، جعفری، برگ سیر، و سبزی های معطر مازندرانی: زلنگ، اناریجه،اوجی)
- ۱/۲ پیمانه گردو آسیاب شده
- ۱ عدد پیاز
- ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری رب انار
- نمک و فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
- مواد لازم برای تهیه مرغ ترش مازندرانی
- مواد لازم برای تهیه مرغ ترش مازندرانی
مراحل تهیه مرغ ترش مازندرانی:
ابتدا همه ی سطوح مرغ را به نمک و زرچوبه آغشته کنید و بعد دو طرفش رو داخل مقدار کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شود.تا زمانی که مرغ سرخ شود می توانید سبزی های معطر خرد شده رو هم با کمی روغن تفت بدید تا خوب سرخ بشوند ولی از سرخ کردن زیاد پرهیز کنید تا تلخ نشوند.
وقتی مرغ سرخ شد از داخل ماهیتابه درآورده پیاز را تفت دهید تا طلایی شود پس از تفت دادن پیاز رب انار را اضافه نمایید. و پس از تفت دادن مقداری گردو آسیاب شده به آن اضافه کنید. پس از تفت دادن گردو سبزی ها را هم اضافه کنید.
حالا حدود یک و نیم لیوان آب و به مقدار لازم نمک و فلفل هم به مایه خورشت اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید و مرغ های سرخ شده را هم داخلش بذارین. در ماهیتابه رو ببندید و اجازه دهید تا برای نیم الی ۱ ساعت بپزد.