تاريخ انتشار : 1397/9/26 - 15:05
كد :29
فاصوله (غذایی ترکی)-اموزش اشپزی
خوراکی جذاب و خوشمزه که شباهت اندکی با خوراک لوبیای ایران دارد. خوراک فاصولیه با لوبیا سفید و گاهی اوقات با گوشت تهیه می شود. سبزیجات و ادویه جات معطر استفاده شده در این غذا، طعمی لذیذ و عطری شگفت انگیز به این غذا می دهد.
مواد لازم
- زردچوبه: به میزان لازم
- نمک: به میزان لازم
- رب گوجه فرنگی،یک تا دو قاشق غذاخوری
- گوشت: 200 گرم
- پیاز: یک عدد
- آویشن(اختیاری)، یک قاشق مربا خوری
- فلفل تند(اختیاری) یک عدد
- گوجه فرنگی: یک تا 2 عدد
- لوبیا سفید: 150 گرم
- لیمو عمانی: 4 عدد
- فلفل: به میزان لازم
- زعفران آب کرده(اختیاری): سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه فاصولیه:
- ابتدا گوشت را بشویید و بعد آن را به صورت قیمه قیمه خرد کنید.
- روغن در تابه بریزید.
- گوشت را با مقداری روغن تفت دهید.
- لوبیا سفید را برای پخت بهتر از ۲۴ ساعت قبل در آب بخیسانید. حالا لوبیاها را آبکش کنید تا خشک شوند.
- در مرحله بعدی طرز تهیه فاصولیه گوجه و پیاز را خرد کنید.
- بعد از تفت خوردن گوشت، پیاز و گوجههای خرد شده را به آن اضافه کنید.
- در ادامه لوبیا خیس شده را به پیاز و گوجه له شده اضافه کنید.
- حالا دو ساعت یا بیشتر زمان دهید تا گوشت و لوبیا بپزد.