تاريخ انتشار : 1401/04/08 - 10:27
كد :79
چند مدل غذای نونی بدون گوشت
نان و برنج از جمله خوراکیهای پرمصرف ما ایرانیان هستند که معمولا در هر یک از وعدههای غذایی سرو میکنیم. شناخت چند مدل غذای نونی بدون گوشت به ما کمک میکند که تنوع غذایی بیشتری داشته باشیم و از شر غذاهای تکراری خلاص شویم. در این مطلب از سری مقالات شاندیز به معرفی چند مدل غذای نونی بدون گوشت میپردازیم. با ما همراه باشید.
بورانی سیب زمینی
میتوان گفت بورانی سیب زمینی سادهترین غذای بدون گوشت است که معمولا با نان سرو میشود. برای تهیه بورانی سیب زمینی به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
- سیب زمینی سه عدد متوسط
- روغن دو قاشق غذاخوری
- زردچوبه، نمک، فلفل قرمز به مقدار لازم
طرز تهیه بورانی سیب زمینی
ابتدا سیب زمینیها پوست گرفته، حلقه حلقه کرده و داخل قابلمه بریزید.
یک فنجان آب را همراه با روغن، نمک، زردچوبه و فلفل قرمز روی سیب زمینی ریخته و شعله اجاق را روشن کنید.
بعد از اینکه محتویات قابلمه بجوش آمد، حرارت اجاق گاز را کم کرده و اجازه دهید سیب زمینی بخارپز شود.
در نهایت سیب زمینی را با گوشتکوب پوره کنید.
کشک بادمجان
کشک بادمجان از جمله غذاهای اصیل ایرانی بوده که به واسطه طعم بینظیری که دارد بسیار محبوب و پرطرفدار است. کشک بادمجان جزو غذاهایی است نیاز به مواد اولیه خاصی نداشته و در زمان کوتاهی آماده میشود. سرو این غذا با نان سنگک و سبزی خوراکی بسیار دلچسب است.
مواد لازم
- بادمجان نیم کیلوگرم
- سیر چهار حبه
- کشک یک سوم پیمانه
- پیاز یک عدد درشت
- نعنا خشک دو قاشق غذاخوری
- روغن به مقدار لازم
- نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه کشک بادمجان
ابتدا بادمجان را سرخ کرده و آن را با استفاده از گوشتکوب پوره کنید.
پیاز را خرد کرده و نصف آن را با روغن تفت دهید، سپس دو حبه سیر را خرد کرده و با پیاز تفت دهید.
فلفل سیاه و زردچوبه را با پیاز و سیر تفت دهید و پوره بادمجان را به آنها اضافه کنید.
نعنا خشک را با روغن تفت داده، نصف آن را به کشک بادمجان اضافه کرده و مابقی را برای تزیین نگه دارید.
کشک جوشیده و رقیق شده را به مواد داخل ظرف اضافه کرده و حرارت را کم کنید.
درب ظرف را ببندید تا کشک بادمجان آماده شود.
املت سبزیجات
املت سبزیجات غذایی مقوی و سرشار از فیبر است. حذف و اضافه کردن هر یک از مواد تشکیل دهنده املت سبزیجات اختیاری بوده و کاملا به ذائقه ما برمیگردد. تخم مرغ، فلفل دلمه، هویج، کدو سبز، گوجه فرنگی، پیاز، قارچ، کره، نمک و فلفل سیاه از جمله مواد تشکیل دهنده املت سبزیجات هستند. برای تهیه املت سبزیجات مراحل زیر را به دقت انجام دهید؛
پیاز را خرد کرده و همراه با مقداری روغن یا کره تفت دهید.
همه سبزیجات را نگینی خرد کرده و با پیاز تفت دهید.
درب ظرف را بسته و اجازه دهید سبزیجات با آب خودشان بخارپز شوند.
بعد از نرم و پخته شدن سبزیجات، همه را با تخم مرغ ترکیب کرده و در کره سرخ کنید.
نوش جان!