تاريخ انتشار : 1397/08/13 - 12:41
كد :15
طرز تهیه فیله مرغ - آموزش آشپزی
فیله مرغ فر پز یک غذای سریع و در عین حال خوشمزه است که بدون نیاز به روغن می توانید تهیه کنید.این نوع طرز تهیه ساده ترین روش تهیه فیله مرغ در فر می باشد.
مواد لازم برای تهیه فیله مرغ
کره بادام زمینی: ۶ قاشق غذا خوری
سیر له شده: ۱ حبه
پودر کاری : ۱قاشق غذا خوری
سویا سس: ۱ قاشق غذا خوری
آب لیمو: ۴ قاشق غذا خوری
فیله ی مرغ خورد شده: ۲عدد
نمک: به مقدار لازم
فیله مرغ فر پز یک غذای سریع و در عین حال خوشمزه است که بدون نیاز به روغن می توانید تهیه کنید.این نوع طرز تهیه ساده ترین روش تهیه فیله مرغ در فر می باشد. شما می توانید با توجه به سلیقه و علاقه خودتان مواد دیگری همچون سیب زمینی ، گوجه فرنگی، ژامبون و یا هر چیز دیگری را به آن اضافه کنید و از تجربه یک غذای جدید لذت ببرید.شاید برایتان جالب باشد که بدانید در این غذا از کره بادام زمینی استفاده می شود. همان طور که می دانید کره بادام زمینی دارای خواص زیادی است که در اینجا به برخی از این خواص اشاره می کنیم.
کره بادام زمینی نوعی کَره است که از بادام زمینی به دست می آید. این کره ازجمله کرههای گیاهی است که طرفداران زیادی دارد و از لذیذترین محصولات تهیه شده از بادام زمینی است. هر ساله یک سوم بادام زمینی کشت شده در سراسر دنیا، صرف ساخت کره آن می شود.بادام زمینی و کره آن، منبع خوب و با صرفهای از پروتئین هستند و بیشتر ویتامینها و املاحی را که به سختی بهدست می آیند، تامین می کنند که این ویتامینها و املاح شامل اسید فولیک، ویتامین ای، مس، سلنیوم، منیزیم، روی و همچنین رنگدانههای گیاهی و فیبر خوراکی می باشند.کره بادام زمینی ضد کلسترول ،ضد سرطان ، ضد دیابت و جلوگیری کننده از تشکیل سنگ کیسه صفرا نیز می باشد.
در هر ۳۲ گرم کره بادامزمینی حدود ۵۰ میلیگرم فیتوسترول دارد و بررسیها نشان داده مصرف روزانه ۲ گرم فیتوسترول میتواند تا ۱۰ درصد از میزان کلسترول LDL یا کلسترول بد بکاهد و در صورتی که فرد رژیم کم چربی داشته باشد، میتواند میزان کلسترول بد را تا ۲۰ درصد پایین آورد.همچنین تحقیقات نشان داده است که مصرف حداقل ۴ بار بادامزمینی در هفته، تا ۳۷ درصد از خطر بیماریهای قلبی میکاهد. پس اگر میخواهید از بیماریهای قلبی در امان باشید، از یک مشت بادامزمینی (حاوی ده عدد) یا یک قاشق غذاخوری کره بادامزمینی، آن هم ۴ بار در هفته شروع کنید.
نکات غذایی
به دلیل استفاده از سس سویا دیگر نیازی به استفاده از نمک برای مرغ نیست.ولی اگر احساس کردید که غذا به اندازه کافی به طعم دلخواهتان نرسیده است می توانید مقدا کمی نمک بزنید.