تاريخ انتشار : 1397/04/19 - 12:52
كد :3
طرز تهیه پلو اسپانیایی
پلو اسپانیایی را میتوانید با گوشت مرغ آماده کنید اگر رژیم گیاهخواری دارید به جای گوشت از آب مرغ استفاده کنید. البته دستورات مختلفی برای تهیه آن وجود دارد گاهی آن را با سبزیجات تازه مانند نخود فرنگی و ذرت و فلفل دلمه ای سبز میکس میکنند اما مهم ترین نکته در تهیه این غذای خوشمزه استفاده از یک سس سالسای عالی است. ضمنا طرز تهیه این غذا بسیار ساده است و در مدت زمان کوتاهی میتوانید آن را آماده کنید.
ابتدا با انتخاب يك قابلمه بزرگ و گذاشتن روي حرارت شروع مي كنيم. روغن را درون قابلمه ريخته و اجازه مي دهيم كمي داغ شود. سپس پياز خرد شده را ريخته و صبر مي كنيم تا کاملا رنگ طلايی به خود بگيرد و از حالت خامي دربيايد. برنج را به پياز بيفزاييد و خوب هم بزنيد تا برنج ها كمی از رنگ سفيدی به درآمده به رنگ طلایی تبديل شوند. بهتر است حرارت را ملايم كنيد كه برنج ها حالت قهوه ای به خود نگيرند. اكنون میتوانيد آب مرغ و سس سالسا را اضافه کنید و اجازه دهید برنج با حرارت ملایم چند دقيقه اي بماند تا به جوش آمده و اصطلاحاً كمی قل بخورد. تقريباً حدود 20 دقیقه طول میکشد تا آب برنج بخارشود و برنج آماده سرو شود.
برنج را در ديس بريزيد و آن را تزيين نموده و نوش جان كنيد.