تاريخ انتشار : 1397/07/28 - 15:36
كد :11
طرز تهیه ی کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه - آموزش آشپزی
طرز تهیه ی کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه
![](/Uploads/Public/news/ee69e3dea375404c8253d37000f8f0fc.jpg)
مواد لازم (4 نفر)
• گوشت مرغ چرخ شده: 250 گرم
• ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت: 200 گرم
• گشنیز ریز خرد شده: 1 دسته کوچک
• پیازچه ریز خرد شده: 1 دسته کوچک
• تخم مرغ: 1 عدد
• نمک: به میزان لازم
• روغن برای سرخ کردن: حدود 1 استکان کوچک
طرز تهیه
1. گوشت مرغ چرخ شده را با ذرت، گشنیز، پیازچه، نمک و تخم مرغ خوب مخلوط می کنیم تا تمام مواد یکسان شود.
2. سپس روغن را درون تابه ای گرم کرده و از مایه کتلت با نوک قاشق، یک گردی برمی داریم و با یک چنگال مواد را از قاشق در تابه می اندازیم تا سرخ شود. پس از اینکه دو طرف آن سرخ شد با سس کچاپ سرو می کنیم.
![](/Uploads/Public/news/33a0e8a3b53e4caab7e6f88ad924ed48.jpg)