گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1397/07/28 - 15:36
كد :11

طرز تهیه ی کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه - آموزش آشپزی

طرز تهیه ی کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه

 

مواد لازم (4 نفر)

• گوشت مرغ چرخ شده: 250 گرم
• ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت: 200 گرم
• گشنیز ریز خرد شده: 1 دسته کوچک
• پیازچه ریز خرد شده: 1 دسته کوچک
• تخم مرغ: 1 عدد
• نمک: به میزان لازم
• روغن برای سرخ کردن: حدود 1 استکان کوچک

طرز تهیه

1. گوشت مرغ چرخ شده را با ذرت، گشنیز، پیازچه، نمک و تخم مرغ خوب مخلوط می کنیم تا تمام مواد یکسان شود.

2. سپس روغن را درون تابه ای گرم کرده و از مایه کتلت با نوک قاشق، یک گردی برمی داریم و با یک چنگال مواد را از قاشق در تابه می اندازیم تا سرخ شود. پس از اینکه دو طرف آن سرخ شد با سس کچاپ سرو می کنیم.