گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1402/01/22 - 12:41
كد :113

دسر مقوی با خرما

طرز تهیه انواع دسرهای خوشمزه و مقوی با خرما.

دسر مقوی با خرما، خرما یکی از مواد غذایی بسیار مقوی است که می تواند انرژی زیادی به شما منتقل کند. از این رو خوردن آن در ماه رمضان بسیار توصیه می شود. اما ممکن است برخی افراد خرما را به تنهایی دوست نداشته باشند و از خوردن آن خودداری کنند.

ما در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه چند دسر خوشمزه را برای شما عزیزان به اشتراک بزاریم از این دسر های می توانید در مهمانی های افطار و همچنین دورهمی های عصرانه با دوستانه خود استفاده کنید.

 

ترافل خرمایی

بهترین رستوران در کرج


ترافل خرمایی

  • خرما
  • بیسکوییت پتی بور
  • گردو
  • شکلات تخته ای
  • کنجد، پودر پسته و نارگیل

ابتدا باید پوست خرما رو جدا کرد برای این کار آب را در داخل ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت با شعله متوسط بگذارید تا ولرم شود بعد ظرف را از روی حرارت بر می داریم و خرما ها را در درون آب ولرم می ریزیم و ۱۰ الی ۱۵ دقیقه صبر می کنیم تا خرما ها خیس بخورند. در نهایت پوست و هسته خرما رو جدا می کنیم.
در مرحله بعد گردو و بسکویت را در میکسر میریزیم تا مخلوط شوند . سپس خرما را به آن ها اضافه می کنیم تا مخلوطی یک دست بوجود بیاید.

سپس مخلوط را به شکل دلخواه در می آوریم  و در ظرفی مناسب قرار می دهیم. 
حالا شکلات تخته ای را ابتدا خرد کنید و بعد در داخل ظرف مناسبی بریزید و بعد روی حرارت بخار آب گذاشته و مرتب آرام آرام هم بزنید تا به روش بن ماری شکلات تخته ای ذوب شود.

در این مرحله اشکالی که ساخته بودیم رو ابتدا درون شکلات مایع و سپس در ظرفی های پودر پسته ، نارگیل و کنجد می غلتانیم و در ظرفی دلخواه می چینیم و ظرف را درون یخچال قرار می دهیم. تا زمانی که شکلات ها سفت شوند.


پاناکوتای خرما

  • خرما 15 عدد
  • شیر 500 میلی لیتر
  • خامه صبحانه 200 گرم 
  • پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
  • آب 60 میلی لیتر

مراحل تهیه پاناکوتا خرما

 

مراحل تهیه پاناکوتا خرما

ابتدا هسته خرماها را جدا کرده. می‌توانید پوست آن‌ ها را هم بگیرید تا خرما نرم‌ و یکدست شود. سپس خرما و شیر را در مخلوط‌کن یا میکسر بریزید تا کاملا مخلوط شوند. پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و حدود ده دقیقه صبر کنید. زمانی که پودر ژلاتین حالت پفکی پیدا کرد، آن را با آب مخلوط کنید.

سپس مخلوط پودر ژلاتین و آب را روی بخار کتری بگذارید تا پودر ژلاتین کاملاً در آب حل شده و مایع شفاف شود. ژلاتین حل شده و پودرکاکائو را به‌مخلوط شیر و خرما اضافه کرده و ظرف آن‌ها را بر روی شعله و حرارت متوسط بگذارید.

وقتی مایع گرم شد و مواد مخلوط شدند، خامه را با چنگال بزنید تا نرم و یکدست شود. سپس خامه را به مواد اضافه و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. توجه داشته باشید که خامه نباید بجوشد و وقتی مخلوط گرم شد، شعله را خاموش کنید.

پاناکوتا خرما را در ظرف بریزید و برای چند ساعت داخل یخچال بگذارید تا سفت شود.


شیر خرما

شیر خرما یک دسر ساده اما خوشمزه وبسیار مفید با خرما دسر شیر خرما است . شما می توانید چند عدد خرما را پوست گرفته و هسته آن را جدا کنید و در مخلوط کن با مقداری شیر و انواع مغز ها ( گردو ، بادام ، بادام زمینی ، پسته ) میکس کنید. تا معجونی یک دست بوجود بیاید. سپس آن را با کمی پودر نارگیل و کنجد بو داده تزیین و نوش جان کنید.این معجون بسیار مغذی و مفید است . برای کودکانی که شیر را به تنهایی دوست ندارن این معجون خوشمزه جایگزین بسیار خوبی است.


 
شیر خرما