گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1397/9/26 - 12:55
كد :27

فتوچینی ایتالیایی-طرز تهیه

فتوچینی (به ایتالیایی: Fettuccine به معنای روبان‌های کوچک)‏ نوعی پاستای ایتالیایی است که مردم رم بیشتر به خوردن آن علاقه‌مند هستند.

مواد لازم

  • پیاز خرد شده ۱ عدد
  • کدو سبز ۱ عدد
  • قارچ خرد شده ۱ لیوان
  • هویج خرد شده نصف لیوان
  • سینه مرغ  ۱ عدد
  • فلفل دلمه خرد شده ۱ عدد
  • روغن زیتون به مقدار لازم
  • پنیر خامه ای نرم ۲ قاشق غذاخوری
  • خامه نصف لیوان
  • ماکارونی فتوچینی  ۴۰۰ گرم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

  •  پیاز را به همراه روغن زیتون در ماهیتابه تفت دهید.
  •  سینه مرغ را به صورت مکعبی شکل خرد کرده به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا زمانیکه مرغ پخته شود.
  •  کدوسبز، قارچ،هویج و فلفل دلمه را به مخلوط مرغ و پیاز اضافه کرده تفت دهید تا زمانیکه سبزیجات خوب سرخ شوند.
  •  خامه و پنیر را به همراه ادویه به مواد اضافه کرده هم بزنید و بگذارید روی حرارت ملایم کمی بجوشد .
  •  ماکارونی را طبق دستور روی پاکت بپزید و پس از آبکش کردن با مواد مخلوط کنید.