تاريخ انتشار : 1397/9/26 - 12:55
كد :27
فتوچینی ایتالیایی-طرز تهیه
فتوچینی (به ایتالیایی: Fettuccine به معنای روبانهای کوچک) نوعی پاستای ایتالیایی است که مردم رم بیشتر به خوردن آن علاقهمند هستند.
مواد لازم
- پیاز خرد شده ۱ عدد
- کدو سبز ۱ عدد
- قارچ خرد شده ۱ لیوان
- هویج خرد شده نصف لیوان
- سینه مرغ ۱ عدد
- فلفل دلمه خرد شده ۱ عدد
- روغن زیتون به مقدار لازم
- پنیر خامه ای نرم ۲ قاشق غذاخوری
- خامه نصف لیوان
- ماکارونی فتوچینی ۴۰۰ گرم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
- پیاز را به همراه روغن زیتون در ماهیتابه تفت دهید.
- سینه مرغ را به صورت مکعبی شکل خرد کرده به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا زمانیکه مرغ پخته شود.
- کدوسبز، قارچ،هویج و فلفل دلمه را به مخلوط مرغ و پیاز اضافه کرده تفت دهید تا زمانیکه سبزیجات خوب سرخ شوند.
- خامه و پنیر را به همراه ادویه به مواد اضافه کرده هم بزنید و بگذارید روی حرارت ملایم کمی بجوشد .
- ماکارونی را طبق دستور روی پاکت بپزید و پس از آبکش کردن با مواد مخلوط کنید.