تاريخ انتشار : 1402/07/10 - 12:11
كد :127
طرز تهیه شیشلیک حرفه ای
طرز تهیه شیشلیک حرفه ای را در این مقاله می تواندی مطالعه کنید شیشلیک حرفه ای به دوصورت با استوخوان و بدون استخوان تهیه می شود که افراد با توجه به ذائقه خود می توانند این غذا را تهیه کنند. رمز خوشمزه بودن کباب شیشلیک در روش مزه دار کردن این غذا می باشد.
ما در این مقاله قصد داریم طرز تهیه شیشلیک حرفه ای را به شما آموزش دهیم. شیشلیک یکی از لذیذ ترین و خوشزه ترین غذا های ما ایرانی ها می باشد که بسیار پر طرفدار و محبوب می باشد. شما می توانید این غذای خوشمزه را با پلو و یا باقالی پلو و یا به صورت ساده با نان سرو کنید. شیشلیک یکی از غذاهای ایران می باشد که بسیار خوشمزه می باشد و باید به گونه ای پخته شود که دارای بافت نرم و پنبه ای داشته باشد. در کنار این غذای خوشمزه از انواع سبزیجات مختلف می توانید استفاده کنید و یا با استفاه از سس مخصوص این غذا را میل کنید. بهتر است برای تهیه شیشلیک از مواد غذایی تازه استفاده کنید تا غذا طعم خوشمزه تر و لذیذ تری داشته باشد. شیشلیک حرفه ای به دوصورت با استوخوان و بدون استخوان تهیه می شود که افراد با توجه به ذائقه خود می توانند این غذا را تهیه کنند. رمز خوشمزه بودن کباب شیشلیک در روش مزه دار کردن این غذا می باشد.
مطالب مرتبط : بهترین رستوران در کرج
روش پخت شیشلیک حرفه ای
برای تهیه شیشلیک حرفه ای برای دو تا سه نفر مواد اولیه که در زیر ذکر شده است را باید در اختیار داشته باشید برای شش نفر این مقدار از مواد اولیه باید دو برابر شود.
گوشت دنده گوسفند و یا بره : 12 تکه
پیاز : 2 عدد
گوجه فرنگی: 4 عدد
ماست چکیده: 2 تا 3 قاشق غذا خوری
آبلیمو : 2 قاشق غذا خوری
کره: 2 قاشق غذا خوری
روغن زیتون : 1قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده : 1 قاشق غذا خوری
فلفل قرمز، آویشن، فلفل سیاه، زیره و نمک: به مقدار لازم
قابل ذکر می باشد که برای تهیه شیشلیک حرفه ای از دنده گوسفند و گوساله می توانید استفاده کنید اما گوسفند هر چه کوچک تر باشد و بره باشد طعم شیشلیک خوشمزه تر خواهد بود. برای تهیه این غذا نبایستی دنده را از گوشت جدا کنید و به همان شکل باید به سیخ بزنید.
تهیه شیشلیک حرفه ای
در ابتدا باید چربی و پوست نازکی را که روی گوشت انتهای دنده گوسفند و یا بره وجود دارد را جدا نمایید، به دلیل اینکه مانع از پخته شدن درست گوشت می شود. لازم به ذکر است که چربی روی خود دنده رانباید جدا کنید. دنبه و یا چربی روی دنده، لذیذترین دنبه است و نباید آن را از گوشت جدا کنید بعد از انجام این مرحله گوشت را به خوبی بشویید و در یک آبکش قرار دهید تا آب آن کاملا گرفته شود.
روش مزه دار کردن شیشلیک حرفه ای
برای مزه دار کردن شیشلیک حرفه ای باید مراحل زیر را به ترتیب و با دقت بالایی انجام دهید تا به طعم لذیذ و خوشمزه شیشلیک حرفه یا دست یابید.
ابتدا باید دنده ها را در یک ظرف قرار دهید و زعفران را به آن اضافه کنید. در این مرحله تمام قسمت گوشت را آغشته به زعفران کنید.
پیاز ها را با استفاده از رنده درشت رنده کرده و به گوشت آغشته به زعفران اضافه کنید. توجه داشته باشید که اگر پیاز را رنده ریز بزنید، نمیتوانید آن را به راحتی از گوشت جدا کنید.
حالا باید ماست چکیده را اضافه و به آرامی با دست بهم بزنید تا گوشت کاملا به این مواد آغشته شود.
ادویه جات مانند فلفل سیاه، فلفل قرمز، زیره، روغن زیتون و یک قاشق آبلیمو را دراین قسمت به گوشت اضافه کنید.
و در نهایت درب ظرف را با سلفون یا کاغذ آلومینیوم بپوشانید و به مدت دو الی ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت کاملا مزه دار شود.
حالا می توانید تا زمانی که گوشت مزه دار میشود، سس کباب را درست کنید. جهت درست کردن سس کباب شیشلیک حرفه ای ابتدا کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید، بعد از اینکه آن را از روی حرارت برداشته و هنوز گرم است، یک قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کرده و بهم بزنید. سپس فلفل سیاه، زیره، آویشن و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید.
زمانی که گوشتها مزه دار شد، پیاز را کاملا از آن جدا کنید. اگر پیاز به گوشت چسبیده باشد، روی منقل میسوزد و باعث بد طعم شدن کباب میشود.
اکنون گوشتها را به سیخ بزنید. در حالت رستورانی، هر شش تکه دنده را به یک سیخ میزنند، اما در منزل این تعداد به سلیقه شما بستگی دارد.
اگر گوشت متصل به دنده بزرگ است، با یک چاقو تیز شیارهای کم عمقی روی آن ایجاد کنید تا بدون آنکه روی گوشت بسوزد، تمام آن مغزپخت شود.
گوجهها را نیز برای سرو در کنار شیشلیک حرفه ای به سیخ بزنید تا کبابی شوند.
کبابهایی که مزه دار شده اند را روی منقل قرار دهید و از سس مخصوصی که درست کره اید به آنها بزنید. و منتظر باشید تا کباب کاملا پخته شود.
اگر فرصت تهیه شیشلیک حرفه ای را ندارین می توانید برای خوردن و چشیدن طعم واقعی و لذیذ شیشلیک حرفه ای شاندیز به رستوران شاندیز کرج بروید. شیشلیک حرفه ای این رستوران آنقدر محبوب است که برخی از مشتریان تنها برای خوردن این غذا به رستوران مراجعه می کنند.