گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 131/03/05 - 09:51
كد :76

طرز تهیه ماهی سالمون گریل شده  رستورانی

ماهی سالمون گریل شده یکی از انواع غذاهای محبوب بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماهی سالمون گریل شده در ادامه با شاندیز همراه باشید.

طرز تهیه ماهی سالمون گریل شده  رستورانی

مواد لازم برای ۴ نفر

•    فیله ماهی سالمون    ۴ تکه
•    شیر    ۱ لیوان
•    آب لیمو ترش تازه    ⅓ پیمانه
•    سیر    ۱ حبه
•    کره    ⅓ پیمانه
•    جعفری    ۱ دسته کوچک
•    روغن مایع    به مقدار کافی
•    نمک، فلفل سیاه    به مقدار کافی


طرز تهیه ماهی سالمون گریل شده


مرحله اول

برای تهیه ماهی سالمون گریل شده ساده ابتدای کار فیله ماهی را درون یک کاسه مناسب قرار می دهیم، سپس شیر را به همراه نمک و فلفل سیاه به ماهی اضافه می کنیم و ماهی را ماساژ می دهیم تا مواد به خورد آن برود.

مرحله دوم

حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم ماهی به مدت ۱ ساعت درون یخچال بماند تا طعم مواد به خورد ماهی بروند. در ادامه پس از گذشت این زمان یک تابه گریل روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله مقداری کمی روغن مایع درون تابه می ریزیم، سپس اجازه می دهیم تابه به خوبی گرم شود. در ادامه ماهی مزه دار شده را از یخچال خارج می کنیم، سپس تکه های ماهی را درون تابه قرار می دهیم و دو طرف آنرا گریل می کنیم.

مرحله چهارم

برای تهیه سس آب لیمو ترش تازه را درون یک قابلمه مناسب اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب لیمو ترش به مدت ۵ تا ۶ دقیقه جوش بخورد تا کمی غلیظ شود.

مرحله پنجم

در این مرحله سیر را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم، سپس به همراه کره به آب لیمو ترش تازه اضافه می کنیم. در ادامه جعفری خشک را به آب لیمو اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.

مرحله ششم

در نهایت ماهی سالمون گریل شده را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس سس آبلیمو را روی ماهی گریل شده می ریزیم و پس از آن به همراه پلو زعفرانی، پیاز، زیتون و سیر ترشی سرو می کنیم. 
در آخر یکی از خوشمزه ترین و کم تیغ ترین ماهی ها که رنگ گوشت نارنجی داره ماهی سالمون هستش . اسمش در فروشگاه ها به نام سالمون نروژی هم گفته میشه که به این اسم هم میتونید تهیه کنید .
این ماهی با سه مدل مختلف فروخته میشه که یک مدلش ضخامت برش هاش بیشتره و تیغ کمتری داره .مدل دیگه اش برش ورقه ایی و کم داره که مناسب این دستور غذایی ما می باشد و نوع دیگه به صورت عرضی برش داده شده که برای استیک ها استفاده می شه .
ماهی سالمون خواص خیلی زیادی داره و ویتامین دی آن از بقیه ماهی ها بالاتره و منبع غنی شده از امگا 3 می باشد.امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.