تاريخ انتشار : 1402/12/12 - 10:12
كد :129
فرق چنجه و شیشلیک
فرق چنجه و شیشلیک را در ادامه این مطلب با هم می خوانیم تا با دانستن اطلاعات بیشتر در مورد آن ها بتوانید بنا به ذائقه خود بهترین آن ها را برای یک وعده غذایی لذیذ انتخاب کنید
چنجه و شیشلیک دو نوع از محبوبترین کبابهای ایرانی هستند که هر کدام طعم و مزه خاص خود را دارند. در بهترین رستوران در کرج شاندیز عظیمیه می توانید از طعم بی نظیر این کباب های محبوب بهره مند شوید.
چنجه از گوشت گوسفند یا گوساله به صورت مکعبهای کوچک و به سیخ کشیده شده تهیه میشود. این کباب معمولاً با پیاز، زعفران، آبلیمو و ادویهجات مزه دار میشود و روی منقل کباب میشود. چنجه طعمی لذیذ و ترد دارد و معمولاً با پلو، گوجه کبابی و نان سرو میشود.
شیشلیک از گوشت دنده گوسفند یا گوساله تهیه میشود. گوشت به صورت تکههای ضخیم برش داده میشود و به سیخ کشیده میشود. شیشلیک معمولاً با پیاز، زعفران، فلفل سیاه و نمک مزه دار میشود و روی منقل کباب میشود. شیشلیک طعمی قوی و دلچسب دارد و معمولاً با پلو، گوجه کبابی، فلفل کبابی و نان سرو میشود.
تفاوتهای چنجه و شیشلیک
نوع گوشت: چنجه از گوشت بدون استخوان و شیشلیک از گوشت دندهای تهیه میشود.
ضخامت گوشت: چنجه از تکههای کوچک و شیشلیک از تکههای ضخیم گوشت تهیه میشود.
مزه: چنجه طعمی لطیفتر و شیشلیک طعمی قویتر دارد.
زمان پخت: چنجه سریعتر از شیشلیک پخته میشود.
نکاتی برای پخت چنجه و شیشلیک
برای پخت چنجه و شیشلیک از گوشت تازه و باکیفیت استفاده کنید.
گوشت را به خوبی مزه دار کنید.
از منقل داغ برای پخت کباب استفاده کنید.
کباب را مرتب بچرخانید تا به طور یکسان پخته شود.
از سوزاندن کباب خودداری کنید.
چنجه و شیشلیک دو انتخاب عالی برای یک وعده غذایی خوشمزه و دلچسب هستند. هر کدام از این کبابها طرفداران خاص خود را دارند. انتخاب نوع کباب به سلیقه شما بستگی دارد.
روش پخت چنجه و شیشلیک
چنجه: گوشت را به قطعات مکعب کوچک برش بزنید. سپس پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. گوشت را با پیاز، زعفران، آبلیمو، فلفل سیاه، نمک و ادویهجات دلخواه مخلوط کنید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
شیشلیک: گوشت دنده را به تکههای ضخیم برش بزنید. سپس پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. گوشت را با پیاز، زعفران، فلفل سیاه، نمک و ادویهجات دلخواه مخلوط کنید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
چنجه: منقل را روشن کنید و زغالها را داغ کنید. سیخهای کباب را چرب کنید و تکههای گوشت را به سیخ بکشید. سیخها را روی منقل قرار دهید و مرتب بچرخانید تا کباب به طور یکسان پخته شود.
شیشلیک: منقل را روشن کنید و زغالها را داغ کنید. سیخهای کباب را چرب کنید و تکههای گوشت را به سیخ بکشید. سیخها را روی منقل قرار دهید و مرتب بچرخانید تا کباب به طور یکسان پخته شود.
برای پخت بهتر چنجه و شیشلیک از زغال بلوط استفاده کنید.
برای اینکه کباب شما تردتر شود، میتوانید قبل از پخت آن را در آرد سوخاری بغلتانید.
برای اینکه کباب شما طعم دودی داشته باشد، میتوانید از چوبهای معطر مانند بلوط یا سماق در منقل استفاده کنید.
مراقب باشید که کباب شما نسوزد.
چنجه و شیشلیک را معمولاً با پلو، گوجه کبابی، فلفل کبابی و نان سرو میکنند.
میتوانید از سسهای مختلف مانند سس کباب، سس انار و سس تند برای سرو کباب استفاده کنید.
رستوران شاندیز عظیمیه با ارائه بهترین غذاهای ارگانیک از مواد دامی فوق العاده بهترین طعم این غذاها را برای شما عزیزان در نظر گرفته است. فقط کافیست سری به رستوران شاندیز عظیمیه بزنید تا از طعم عالی چنجه و شیشلیک لذت ببرید.
بهترین رستوران در کرج
بهترین رستوران در کرج شاندیز می باشد که با کیفیت های عالی و مطلوب ارائه می شود.یکی از بهترین غذاها در رستوران شاندیز، کباب چنجه و کباب شیشلیک می باشد که برای تهیه کباب شیشلیک بخهتر است از دنده گوسفند استفاده شود و برای تهیه کباب چنجه نیز از راسته گوسفند یا گوساله استفاده شود تا چنجه پنبه ای را تحویل بگیرید بهتر است از شب قبل چنجه گوسفندی را با آب پیاز بیات کنید و در24 ساعت در یخچال استراحت کند.