گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1401/06/17 - 13:18
كد :95

سالاد فصل مجلسی

طرز تهیه سالاد فصل مجلسی قابل تهیه از سبزیجات تازه و پر از ویتامین و در تمام فصول

سالاد فصل مجلسی قابل تهیه از سبزیجات تازه و پر از ویتامین، می تواند در تمام فصول سال یکی از انواع سالاد هایی باشد که به عنوان سالاد مجلسی در کنار انواع غذا ها  در رستوران ها سرو می شود.

ایرانی ها در حدود 2000 سال پیش، با ریختن روغن و سرکه به روی کاهو، آن را میل می کردند، بعد ها سالاد وارد سبد غذایی شد.

 

سالاد فصل مجلسی

 در زیر به چند نمونه از انواع سالاد هایی که در ایران رایج می باشند، اشاره می کنیم.

سالاد شیرازی

ترکیبی از خیار و گوجه فرنگی و پیاز به همراه آبغوره و نمک و فلفل سیاه و گاهی نعناع خشک معطر

سالادی روسی

به عنوان غذای سرد از گوشت یا مرغ پخته شده به همراه خیارشور و سیب زمینی آب پز و سس مایونز

سالاد لوبیا

از ترکیب انواع لوبیا مانند لوبیا چیتی، لوبیا سبز و نخود پخته به همراه فلفل دلمه ای و پیاز و انواع سبزیجات

سالاد سزار

ترکیبی از کاهوی رومی، تکه ها خرد شده نان تست به همراه پنیر پارمزان، آب لیموترش، روغن زیتون، تخم مرغ، سس، سیر و فلفل سیاه

و در نهایت سالاد فصل مجلسی، در اینجا چطور است به طرز تهیه سالاد فصل مجلسی نگاهی بیندازیم.

مواد لازم برای تهیه سالاد فصل مجلسی به قرار زیر است:

گوجه فرنگی                     2 عدد متوسط
خیار سالادی                     2 عدد
هویج                               2 عدد متوسط
کاهو یا کلم برگ                 1 عدد کوچک
ذرت                                2/1  پیمانه
سس مایونز                      2 قاشق غذا خوری
ماست چکیده                   4 قاشق غذا خوری
آب لیموترش                     2 قاشق غذا خوری
شکر                              1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه            به مقدار کافی  

 طرز تهیه سالاد فصل مجلسی

در ابتدا کاهو ها را  به دقت شسته و از مغز آن جدا می کنیم. آن ها به صورت خلالی خرد کرده و در ظرف سالاد خوری یا دیس، مرتب از یک سمت می چینیم. هویج های خرد شده به صورت خلالی را در کنار کلم ها قرار می دهیم، به صورتی که کاملا مرتب و یکدست کنار یکدیگر قرار بگیرند. خیار ها را به دلخواه ، پوست می گیریم. به صورت حلقه ای خرد می کنیم و در کنار هویج ها به طور مرتب می چینیم. گوجه فرنگی ها را به صورت حلقه ای برش می دهیم و در ردیفی مرتب کنار بقیه مواد می چینیم. ذرت های تازه را که با آب کمی پخته شده اند، در ردیف کنار باقی مواد چیده شده قرار می دهیم. سالاد الان آماده شده، بنابراین باید سس مخصوصی را نیز برای اضافه کردن به آن، آماده کنیم. 
برای درست کردن سس سالاد، ماست چکیده و سس مایونز را در یک ظرف ریخته و خوب به هم می زنیم و سپس به آن آب لیمو، نمک، فلفل سیاه و شکر را اضافه می کنیم، و آن را به خوبی به هم می زنیم تا کاملا یکدست شود.
سس آماده شده را در ظرفی کنار ظرف سالاد خوری قرار می دهیم. با توجه به سلیقه شخصی می توانیم مقداری سبزیجات معطر مانند زنجبیل تازه یا فلفل قرمز نیز به آن اضافه کنیم.

بهترین رستوران در کرج