گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1401/10/03 - 12:20
كد :101

کیک گوشت

کیک گوشت یا کیک برنج ریزوتو و گوشت نوعی غذای خوشمزه ایتالیایی است.


کیک گوشت یک غذای ساده و خوشمزه و مناسب مهمانی هست. 
نام دیگر این غذا کیک برنج ریزوتو و گوشت است. این غذا در واقع نوعی غذای ایتالیایی می باشد. 
ریزوتو غذای مخصوص شمال ایتالیاست که از برنج و خامه تهیه می شود.
ایتالیا از جمله معروف ترین کشور ها در تنوع غذایی است. در واقع تعداد غذاهایی که در کشور ایتالیا پخته می شود بسیار زیاد است. کیک برنج و گوشت نیز از جمله غذا های ایتالیایی است که برای اولین بار در این کشور پخته شد و در حال حاضر در سراسر جهان پخته می شود و مورد توجه افراد زیادی قرار گرفته است.

 

کیک گوشت

مطالب مرتبط: بهترین رستوران در کرج

مواد لازم برای کیک برنج ریزوتو و گوشت

  • چاشنی سس گوشت
  • گوشت چرخ کرده 500 گرم
  • رب گوجه فرنگی 140 گرم
  • آب جوش1 لیوان
  • روغن زیتون
  • نمک و فلفل
  • برگ بو
  • برنج ریزوتو(برنج ایتالیایی) 450 گرم
  • پنیر رنده شده 50 گرم
  • زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز 1/2
  • شیر 1/2 لیوان
  • روغن زیتون
  • نمک و فلفل
  • آب جوش 2 پیمانه
  • پنیر موزارلا 250 گرم
  • کنسرو نخود فرنگی 100 گرم
  • کمی پودر سوخاری

می توانید به جای آب از آب گوشت استفاده کنید. 

طرز تهیه کیک برنج ریزوتو و گوشت

ابتدا به تهیه چاشنی سس گوشت می پردازیم. 
پیاز ریز خورد شده را درون یک تابه با مقداری روغن زیتون تفت می دهیم، سپس گوشت را اضافه کرده و اجازه می دهیم که تغییر رنگ بدهد. سپس به اندازه یک لیوان آب جوش بریزید تا بپزد. سپس به گوشت، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و برگ بو را اضافه می کنیم و به مدت بیست دقیقه آن را می پزیم. سپس حرارت را خاموش کنید. 
حال نوبت آماده کردن ریزوتو است. 
برنج ریزوتو از برنج ایرانی کوتاه تر و تپل تراست.
ابتدا پیاز را خورد کرده و به همراه روغن زیتون در قابلمه تفت می دهیم، سپس برنج ریزوتو را اضافه کرده و با حرارت بالا تفت می دهیم. حالا زمان اضافه کردن آب جوش همراه با زعفران دم کرده است. اجازه می دهیم آب برنج کاملا بخار شود و برنج بپزد . میزان نمک و فلفل برنج را در این مرحله اندازه کنید. بعد از پخت برنج شعله زیر آن را خاموش می کنیم. در این مرحله 2/1 پیمانه شیر، و پنیر رنده شده را اضافه کرده و هم می زنیم، سپس 10 دقیقه صبر می کنیم تا خنک شود.
قالب کیک را با روغن زیتون چرب می کنیم، کمی پودر سوخاری ته قالب ریخته و نیمی از برنج را روی آن می ریزیم. وسط برنج با استفاده از قاشق یک فضای خالی ایجاد می کنیم (از قبل قاشق را خیس می کنیم تا برنج نچسبد.) در فضای خالی چاشنی گوشت، پنیر موزارلا و نخود فرنگی می ریزیم . روی قالب را با بقیه برنج می پوشانیم و دوباره روی آن پودر سوخاری می ریزیم.
فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کرده و قالب را به مدت 40 دقیقه در آن می گذاریم. بعد از پخت و خارج کردن از فر، اجازه می دهیم تا کیک برنج و گوشت در قالب خنک شود و سپس آن را از قالب خارج می کنیم.