گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1403/02/26 - 16:34
كد :138

طرز تهیه ماهیچه گوسفندی

طرز تهیه ماهیچه گوسفندی بسیار ساده و در عین حال لذیذ می باشد . ماهیچه گوسفندی بسیار پر خاصیت بوده و در انواع غذاهای اصیل و مجلسی استفاده می شود .

طرز تهیه ماهیچه گوسفندی بسیار آسان و لذیذ می باشد .
این غذا قدمت طولانی داشته و برای انواع مجالس مناسب می باشد ، غذای ماهیچه گوسفندی با شیوه های مختلفی پخت می شود که در اینجا به چند طریق آن اشاره می کنیم .

مطالب مرتبط : بهترین رستوران کرج

ماهیچه گوسفندی    ۲ عدد
پیاز    ۴ عدد بزرگ
زعفران دم کرده    ۱ فنجان
چوب دارچین    ۲ تکه
سیر    ۵ حبه
کره    ۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه    به مقدار کافی
زردچوبه و روغن    به مقدار کافی

ابتدا پیاز هارا خلالی خرد می کنیم و تا حد سبک شدن آن ها را تفت می دهیم ، سپس تکه های ماهیچه از قبل خرد شد ه و شسته شده را به پیاز ها اضافه می کنیم و با نمک ، فلفل سیاه و زرد چوبه همراه با پیاز تفت می دهیم .
بعد از زمان کمی به ترکیب روی شعله چوب دارچین ، هل ، زعفران دم شده و سیر را اضافه ی کنیم و سپس پس از کمی زمان به ترکیب آب اضافه می کنیم تا خوب با هم بجوشد و کف کند .
کف حاصل را حتما از سطح برداشته و دور میریزیم این کار باعث از بین رفتن بوی زخم گوشت می شود .
سپس در قابلمه مورد نظر را گذاشته و اجازه می دهیم به میزان چهار الی پنج ساعت خوب بجوشد توجه داشته باششید هرچقد بیشتربجوشد طعم بهتری خواهد داشت .
حتما حواستان باشد به اندازه دو لیوان آب درون قابلمه باقی بماند تا به عنوان آب خورشت استفاده شود .
شعله ی گاز را در هنگام جوشیدن غذا کم کنید و بگذارید به آرامی بپزد 
پس از سپری شدن زمان تعیین شده غذا را چشیده و نمک را مطابق سلیقه تنظیم می کنیم و نیم ساعت قبل خاموش کردن شعله و آماده شدن غذا به آن زعفران دم کرده اضافه کنید تا بو و طعم زعفران در غذا حفظ شود .



4

 

طرز تهیه ماهیچه گوسفندی رستورانی 

طرز تهیه ماهیچه گوسفندی به شیوه رستورانی بسیار آسان بوده و فقط یک سری نکات دارد که با رعایت آن طبق دستور بالا می توانید به غذای لذیذ دست پیدا کنید .
نکته اول در تهیه ماهیچه رستورانی پیاز غذا می باشد ، توجه کنید در این قسمت حجم پیاز ها باید زیاد باشد و حتما خلالی خرد شود و علاوه بر ریختن پیاز ها در ته قابلمه به همان نسبت میزانی پیاز بر روی ماهیچه ها هم ریخته شود ، هرچقد میزان پیاز در این غذا بیشتر باشد غذا خوشکزه و لذیذ تر می شود .
قبل پخت ماهیچه برای لطیف شدن بیشتر با زعفران ماهیچه هارا چهار ساعت قبل طعم دارکرده و در هنگام پخن از گیاهانی مانند رزماری و برگ بو حتما استفاده شود .
برای حفظ عطر زعفران مطابق مدل رستورانی ، زعفران را دقایق پایانی به غذا اضافه کرده کنید .

 

طرز تهیه ماهیچه گوسفندی با باقالی پلو

طرز تهیه ماهیچه گوسفندی را در بالا گفته ایم حال به سراغ طرز تهیه برنج پلوی خود می پردازیم تا علاوه بر خورشت خوشمزه برنجی خوش عطر و بو هم داشته باشید .
لپه باقلا سبز    ۲ پیمانه
شوید خشک    ۱ پیمانه
برنج    ۴ پیمانه
زعفران دم کرده    ۴ قاشق غذاخوری
کره    
نمک و فلفل سیاه    به مقدار کافی
روغن و زردچوبه    به مقدار کافی

در مرحله ی اول باقلا سبز را پاک کرده و شسته و سپس به سراغ برنج می رویم ، برنج از قبل خیسانده شده را( با توجه به مدل برنج زمان خیسانده شده ی متغیری دارد .) درون آب جوش میریزیم و بهش یک قاشق نمک و پس از مدتی باقلا ها را اضافه می کنیم . 
وجه داششته باشید برای فهمیدن این که برنج را کی آب کش کنیم باید آن را بچشید و اگر اطراف برنج نرم بود و مغز سفتی داشت برنج آماده ی آب کش شدن و دم گذاری می باشد .
در قسمت بعد ته قابلمه مورد نظر با طور دلخواه ته دیگ مورد نظرتان را با روغن میگذارید و برنج های همرا با باقلا را به صورت یک لایه کف قابلمه میریزیم و سپس شوید و مطابق با سلیقه ی خود پودر دارچین و هل را به آن اضافه می کنید این کار باید به صورت لایه لایه انجام شود . 
سپس در قابلمه را گذاشته و دم می گذاریم . 
برای شکل بهتر می توانید در قابلمه ی نسوز برنج را دم بگذارید و مقداری زعفران دم کشیده را وسط پلو رسخته تا مغز پلو به صورت زرد و دو رنگ شود . 
همچنین برای تزیین و زیبایی غذا می توانید  از زرشک نیز استفاده نمایید .