تاريخ انتشار : 1400/03/31 - 14:47
كد :60
طرز تهیه مرغ مجلسی
اسم مهمانیهای مخصوصا خانوادگی که میآید، اولین غذایی که به خاطرمان میآید زرشک پلو با مرغ یا همان پلو مرغ مجلسی است. این غذای خوشمزه به خاطر سادگی و این که کمتر کسی پیدا میشود، آن را دوست نداشته باشد، تقریبا انتخاب اول برای سرو در میهمانیها است. با این که پلو مرغ جز غذاهایی است که طرز تهیه آسانی دارد، اما بدون شک نکات و فوت و فنهایی دارد که دانستن آنها باعث میشود پلو مرغ جا افتاده و جذابتری داشته باشید.
طرز تهیه مرغ مجلسی
مرغ مجلسی یا زرشکپلو جزو غذاهایی است که کسی معمولا دست رد به سینهاش نمیزند! طرز تهیه مرغ مجلسی در عین خوشطعم بودن این غذا بسیار ساده است و دردسری ندارد. علاوه بر این، می توان روش پخت جدیدی برای مرغ در نظر گرفت و متناسب با هر سلیقه ای آن را طعم دار کرد. برای مثال هم می توان مرغ را سرخ کرد، هم می توان آبپز کرد و هم می توان آن را به صورت تنوری درست کرد. با این حال نکته ی مهم نحوه ی طعم دار کردن مرغ است تا به غذا طعم فوق العاده و متفاوتی داشته باشد.در این مقاله قصد داریم تا شما نازنینان را با طرز تهیه مرغ مجلسی به سبکی خوشمزه و مناسب برای مجالس و میهمانی ها آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه مرغ مجلسی
- مرغ 4 تکه
- پیاز 1 عدد بزرگ
- هویج 1 عدد
- فلفل دلمهای 1 عدد
- زعفران به مقدارلازم
- نمک، زردچوبه، دارچین، فلفل به میزان لازم
- آبلیمو 1 قاشق مرباخوری
- سیر 2 حبه
- رب گوجه 3 قاشق غذاخوری
- روغن مایع به مقدار لازم
نکته مهم در طرز تهیه مرغ مجلسی
شما کاربران عزیز می توانید با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است برای ۴ نفر مرغ مجلسی تهیه کنید. چنانچه قصد دارید این غذا را برای تعداد کمتر یا بیشتری تهیه نمایید، کافیست مقدار مواد اولیه را ضرب یا تقسیم کنید.
طرز تهیه مرغ مجلسی
برای طرز تهیه مرغ مجلسی، ابتدا مرغ را تمیز کرده و بشویید. سپس آن را با نمک و فلفل و زعفران و پیاز مزه دار نمایید و اجازه بدهید یک الی دو ساعت به همین صورت باقی بماند.پیاز را به صورت ریز خرد کرده و با کره و روغن تفت بدهید. سیر را نیز رنده کنید سپس به آن اضافه نمایید. وقتی که پیاز و سیر سبک شدند، فلفل دلمه ای نگینی شده را اضافه کنید. بعد از آن تکه های مرغ را درون تابه ای بچینید. توجه داشته باشید که مرغ ها روی هم نباشند و کاملا در کف تابه یا قابلمه قرار بگیرند. مواد سرخ شده را روی مرغ ها بریزید. مقداری زردچوبه و فلفل سیاه روی آن ها بپاشید. هویج ها را نیز که از قبل حلقه ای خرد کرده اید لابه لای تکه های مرغ قرار دهید. همه ی مواد را با هم کمی تفت دهید. سپس آبلیمو را هم اضافه کرده، حرارت را کم کنید و درب ظرف را بگذارید.
بعد از آن یک لیوان آب جوش به مرغها اضافه کنید و یک ساعت زمان دهید تا مواد بهخوبی بپزند.
پخت مرغ که تقزیبا کامل شد، سس مرغ را آماده نمایید. جهت تهیه ی سس مرغ مجلسی، رب گوجه فرنگی را داخل ظرفی دیگر ریخته و مقداری آب لیموترش، دارچین و آب جوش به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد از اینکه سس کمی جا افتاد، آن را از روی حرارت بردارید.
سس را به همراه نمک به مرغ اضافه کنید. یک ساعت دیگر به مرغ ها زمان دهید تا کاملا جا بیفتند و آماده شوند. حدود 5 دقیقه پیش از اینکه غذا را از روی حرارت بردارید، زعفران از قبل آبکرده و غلیظ را به آن اضافه کنید. در پایان قطعات مرغ را در ظرف سرو قرار دهید و سس باقیمانده را هم روی آن ها بریزید و به همراه پلوی زعفرانی سرو نمایید.