تاريخ انتشار : 1397/04/19 - 12:49
كد :1
طرز تهیه مرغ با سیر و جعفری - آموزش آشپزی
تره فرنگی و جعفری شسته شده و حبه های سیر را خرد نمایید. فر را روشن کنید و روی دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت قرار دهید. تره فرنگی، سیر و جعفری را مخلوط کنید آنها را درون ظرفی بزرگ که در برابر حرارت مقاوم باشد بریزید و آب سبزیجات و آب را به مواد اضافه کنید.
در هر غذایی که تره فره نگی استفاده کنید، طعم بی نظیری به آن خواهد داد وقتی که با مرغ و آب سبزیجات همراه میشود تبدیل به یک وعده غذایی لذت بخش و کامل میشود. با نگاهی به میزان انرژی موجود در این غذا به ارزش واقعی آن پی خواهید برد.
تره فرنگی و جعفری شسته شده و حبه های سیر را خرد نمایید. فر را روشن کنید و روی دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت قرار دهید. تره فرنگی، سیر و جعفری را مخلوط کنید آنها را درون ظرفی بزرگ که در برابر حرارت مقاوم باشد بریزید و آب سبزیجات و آب را به مواد اضافه کنید.
مرغ را روی مواد بگذارید و اجازه دهید آب به جوش بیاید. تا زمانی که مرغ کاملا بپزد و استخوان هایش به راحتی جدا شود به یک الی یک و نیم ساعت زمان نیاز هست. سپس غذا را با جعفری تازه تزیین و میل نمایید.