تاريخ انتشار : 1397/09/28 - 10:06
كد :31
خورش سیب (غذایی لرستان) - آموزش اشپزی
خورش سیب غذایی خوشمزه و دلچسب از لرستان است که برای ذائقه های شیرین مناسب است.با همراهی ما طرز تهیه این غذایی خوشمزه را یاد بگیرد.
مواد اصلی:
گوشت :۴۰۰ گرم
پیاز:۱ عدد
گوجه فرنگی:۲ عدد
سیب سبز:۴ عدد
لپه:۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی:۱ قاشق غذا خوری
لیمو عمانی:۲ عدد
زعفران:۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه و دارچین:به مقدار لازم
روغن:۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه خورش سیب
- گوشت را در تابه ای حاوی روغن روی حرارت زیاد تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
- پیاز را با برگ بو و شش پیمانه آب به آن اضافه کرده، زمانی که به جوش آمد، حرارت را ملایم کنید و درِ ظرف را بگذارید تا گوشت بپزد.
- در اواخر پخت، پیاز و برگ بو را بیرون آورید.
- زمانی که تقریباً دو پیمانه از آب گوشت باقی ماند، نشاسته ذرت را در بقیه آب حل کرده و به همراه پیاز داغ، نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
- سیب و سرکه را به شیره انگور یا شیره خرما افزوده و هم بزنید، سپس به خورش بیفزایید و درِ ظرف را بگذارید تا بپزد و سیب ها تقریباً نرم شوند. سپس آماده سرو می باشد.
نکته
نمک این خورش باید کم تر از خورش های دیگر باشد تا در طعم شیرین آن تأثیر نگذارد.