تاريخ انتشار : 1402/04/05 - 12:39
كد :118
طرز تهیه ی شیرین پلو با گوشت
طرز تهیه ی شیرین پلو با گوشت مرغ رایج تر است اما با گوشت گوسفندی نیز می توان آن را درست نمود.
مواد لازم برای تهیه ی شیرین پلو با گوشت برای 6 نفر
- گوشت قرمز (به مقدار لازم)
- برنج (چهارپیمانه)
- پیاز(یک عدد)
- شکر(یک پیمانه)
- هویج (دو الی سه عدد)
- خلال پسته و بادام (نصف پیمانه)
- خلال پوست نارنج یا پرتغال (نصف پیمانه)
مرحله اول (آماده سازی پوست پرتغال و خلال)
نحوه ی تهیه ی شیرین پلو با گوشت و دستور پخت هویج پلو با گوشت یکسان است.
برای پختن شیرین پلو ابتدا لازم است برنج را به مدت چند ساعت خیس کنید. حال به سراغ تهیه ی مایع شیرین پلو رفته و خلال بادام و خلال پسته را در مقداری گلاب خیس می کنیم. سپس پوست پرتغال را به صورت خلال برش داده و دو بار در آب می جوشانیم.در هر بار آب پرتغال را عوض کرده و در پایان به مدت 30 دقیقه در آب سرد نگه دارید تا طعم تلخ پوست پرتغال کاملا گرفته شود. سپس پوست پرتغال خلالی شکل را با آب سرد آبکشی کرده و در 3قاشق غذا خوری می جوشانیم تا حالت مربایی به خود بگیرد. ( می توانید بجای پوست پرتغال از مربای پرتغال آماده استفاده کنید.) خلال پسته و بادام را همراه با کره تفت داده و هویج ها را با رنده درشت رنده کرده با دو قاشق غذاخوری آب پخته و پس از کشیده شدن آب هویج را با مقداری کره و شکر تفت دهید.
بهترین کترینگ در کرج
مرحله دوم(تهیه ی گوشت شیرین پلو)
در این بخش باید از گوشت قلقلی استفاده کنیم به این شکل که گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز و نمک وفلفل مخلوط کرده و به اندازه ی کافی ورز می دهیم. سپس گوشت ها را به شکل قلقلی درآورده و در روغن سرخ می کنیم. سپس گوشت های قلقلی سرخ شده را همراه با سایر مواد که از قبل آماده کرده این لا به لای برنج قرار می دهیم (میتوانید مواد را بصورت جداگانه پخته و برای تزیین بر روی برنج قرار دهید.)
نکاتی در مورد پخت شیرین پلو
مقدار شکر موجود در شیرین پلو به ذایقه شما مربوط است.
امکان دم کردن و پختن خلال های پرتغال پسته و بادام در لابه لای برنج وجود دارد.
بسته به سلیقه ی خود می توانید هنگام دم کردن برنج زعفران آبکرده را روی برنج بریزید در این صورت برنجی طلایی و خوش عطر و طعم خواهید داشت.
می توانید بسته به سلیقه خود پیش از دم کردن برنج روی آن پودر دارچین بریزید.
در زمان پخت شیرین پلو می توانید از مقداری کشمش یا زرشک با توجه به ذائقه ی خود استفاده کنید.
زعفران را با یخ دم کنید چرا که هنگام دم کردن زعفران با یخ عطر و طعم زعفران در مقایسه با زمانی که با آب جوش دم می کنید بیشتر می شود.
در نظر داشته باشید برای تهیه ی شیرین پلو با گوشت باید گوشت را به اندازه ی کافی ورز دهید تا به هنگام سرخ کردن حالت قلقلی خود را حفظ کند.
برای تهیه ی شیرین پلو مجلسی حتما از خلال بادام و خلال پسته درجه یک و با کیفیت استفاده نمایید.
همچنین استفاده از خلال سیب زمینی و یا سیب زمینی نگینی طعم دلچسبی به غذا می بخشد که هم می توان در لابه لای برنج استفاده کرد و هم به صورت تزیینی روی برنج قرارداد.