گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1397/08/22 - 09:52
كد :22

طرز تهیه استیک دسته دار

استیک نوعی کباب فرنگی محسوب می شود. فرنگی ها نوع نیم پز استیک را بیشتر می پسندند و اعتقاد دارند هر چه قطر استیک زیادتر باشد, مرغوب تر خواهد بود. البته روش نیم پز با ذائقه ی ما ایرانی ها جور نیست و نوع مغزپخت طرفداران بیشتری دارد. مدت طبخ استیک با توجه به نوع ذائقه متفاوت است.

مواد ‌لازم استیک دسته دار برای 1 نفر:

گوشت راسته گوسفندی با استخوان دنده 2 تکه (250 گرم)

سویا سس 1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

گوجه‌فرنگی خرد شده 1عدد

پیازچه خرد شده 100 گرم

نخود پخته 50 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

نعناع به میزان لازم

روش تهیه استیک دسته دار 

گوشت گوسفند را با سویا سس ، روغن زیتون و فلفل مزه‌دار کرده و به مدت 3- 2 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس با بیفتک کوب آن را بکوبید تا نرم و کمی نازک شود. سپس روی صفحه توری فلزی قرار دهید و آن را کباب کنید. پیازچه و گوجه‌فرنگی را با کمی روغن زیتون تفت دهید و نخود پخته را هم اضافه کنید. نمک و فلفل را نیز به مخلوط بالا افزوده و همراه کباب و چند برگ نعناع میل کنید.