تاريخ انتشار : 1398/05/22 - 14:03
كد :49
کباب تابه ای - آموزش آشپزی
کباب تابه ای یا کباب دیگی یکی از خوراک های لذیذ و محبوب ایرانی است که اغلب از گوشت گوسفندی چرخکرده برای تهیهٔ آن استفاده میشود دستور پخت این غذا آسان است و برای تهیه آن احتیاجی به منقل نمی باشد در ادامه دستور پخت غذا برای 4 نفر را مطلالعه نمایید .
مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای :
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذا خوری
پودر زعفران :1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه:1/2 قاشق چایخوری
پیاز رنده شده :1 عدد
پودر سیر :1/2 قاشق چایخوری
پاپریکا :1/2 قاشق چایخوری
گرد لیمو :1 قاشق چایخوری
نمک :به میزان لازم
دستور پخت کباب تابه ای :
گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز رنده شده ، مقداری نمک ، فلفل و زرد چوبه ورز میدهیم . تا کاملا ترکیب شوند
در تابه مقداری روغن میریزیم و رب گوجه فرنگی را درآن با حرارت بالا تفت میدهیم سپس ادویه پایریکا را اضافه کرده و مجددا تفت میدهیم .حالا نصف لیوان آب جوش که گرد لیمو و زعفران را با آن مخلوط کرده ایم به رب اضافه و بعد از یک جوش کوچک این سس از روی حرارت برمیداریم وکنار می گذاریم.
گوشت های ورز داده شده را به اندازه و حالت دلخواه خود فرم داده و در تابه روغن با حرارت ملایم رو به بالا از دو طرف سرخ کنید تا گوشت آب بیندازد .
سس گوجه ای که از قبل آماه کرده بودیم روی آنها میریزیم در تابه را می بندیم و اجازه میدهیم مواد با حرارت پایین به مدت نیم ساعت بپزند و جا بیفتند.
در صورت تمایل می توانید قبل از اضافه کردن سس ،گوجه فرنگی حلقه ای برش زده و فلفل دلمه ای و سیب زمینی ها را در تابه، کنار گوشت ها بچینید
پس از نیم ساعت کباب تابه ای شما آماده سرو است.که میتوانید در کنار سبزیجات با برنج یا نان نوش جان کنید.