تاريخ انتشار : 1402/01/21 - 13:22
كد :112
پیش غذای مجلسی برای افطار
حلوا یکی از دسرهای محبوب ایرانی است که طرفداران زیادی دارد و به دلیل طعم لذیذ یکی دیگر از دسر های محبوبی است.
پیش غذای مجلسی برای افطار، ما ایرانی ها در ماه مبارک رمضان برای افطار از پیش غذاهای خوشمزه ای برای زینت سفره خود استفاده می کنیم همچنین این پیش غذاهای دارای مواد اولیه مغذی هستند که برای بدن دارای مزیت های بسیاری می باشند در ادامه به مواردی می خواهیم به طرز تهیه این پیش غذاهای خوشمزه بپردازیم:
بهترین رستوران در کرج
رنگینگ
- آرد گندم
- روغن
- خاکه قند
- خرمای نرم
- مغز گردو
- پودر دارچین
- هل کوبیده
- پسته خرد شده
یکی از خوراکی های بسیار خوشمزه برای افطار رنگینگ می باشد که برای تهیه آن باید کمی روغن در یک تابه بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. سپس آرد را در تابه بریزید و هم بزنید و حرارت را ملایم کنید. آرد به هم بزنید تا بوی خامی آن از بین برود و به رنگ طلایی درآید. سپس حرارت را خاموش کنید. خاک قند را الک کنید، دارچین و هل را بکوبید و به آرد اضافه کنید و هم بزنید. هسته خرما را بگیرید و یک مغز گردو در آن بگذارید. نصف آرد سرخ شده را روی یک سطح صاف پهن کنید و آن را با دست یا با پشت قاشق صاف و یکدست کنید،
سپس خرماها را روی آن بچینید. سپس با بقیه آردها روی خرما را بپوشانید و با قاشق آن را صاف کنید. کمی خاک قند الک شده روی آن بپاشید، سپس کمی پودر دارچین و پسته چرخ کرده روی آن بریزید. رنگینک را با صورت لوزی یا مستطیل برش دهید و در ظرف مورد نظر بچینید و در کنار دیگر غذاهای لذیذ سفره میل کنید.
حلوای زنجبیلی مغزدار
حلوا یکی از دسرهای محبوب ایرانی است که طرفداران زیادی دارد و به دلیل طعم لذیذ یکی دیگر از دسر های محبوبی است بر سر سفره افطار قرار می گیرد در ادامه می خواهیم به یکی دیگر از نمونه های حلوا بپردازیم انواع مختلفی از حلواها در شهرهای مختلف طبخ میشوند که حلوای زنجبیلی مغزدار تنها یک نمونه از آنهاست. حلوای زنجبیلی مغزدار با دارا بودن زنبیل و مغز های بادام و زنجبیل یکی از بهترین دسر ها برای روزه داران می باشد. رسپی تهیه حلوای زنجیلی
- آرد قنادی
- پودر شکر
- کره
- پودر زنجبیل
- پودر دارچین
- پودر گل محمدی
- مغز بادام و گردو
آرد را الک کنید و حدود نیم ساعت با شعله کم تف دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. بعد از تفت دادن آرد، مجددا آن را الک کنید و بعد با کره به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
سپس از روی شعله بردارید، وقتی از داغی اولیه افتاد، پودر قند، پودر زنجبیل، پودرگل محمدی، پودر دارچین، پودرهل و گردو و بادام نگینی را اضافه و خوب مخلوط کنید. بعد داخل قالب را با مواد پر کنید و در یخچال قرار دهید و در نهایت به شکل دلخواه برش دهید.
خاگینه تبریزی
- تخم مرغ
- ماست
- آرد
- بکینگ پودر
- وانیل
- گردو خرد شده
- شکر
- گلاب
- زعفران آب کرده
- پودر هل
- پودر دارچین
- پودر گل محمدی
برای تهیه خاگینه تبریزی یک کاسه مناسب را انتخاب کنید و تخم مرغها را در آن بشکنید. سپس وانیل را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا سفیده و زرده تخم مرغ کاملا مخلوط شود. سپس ماست شیرین را به همراه آرد و بکینگ پودر به کاسه اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا کاملا یکدست شود. در صورتی که غلظت تخم مرغ کم بود به آن مقداری دیگری آرد اضافه کنید. غلظت آن باید مقداری کمتر از غلظت فرنی باشد.
سپس یک تابه را انتخاب کنید و مقداری روغن به آن اضافه کنید و بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود. سپس مایه خاگینه را به تابه اضافه کنید و آن را در تابه پخش کنید و صبر کنید تا یک طرف آن سرخ شود و سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز به خوبی برشته شود. بعد از سرخ شدن خاگینه، در تابه را بگذارید و به مدت ۱۰ دقیقه صبر کنید تا مقداری خاگینه نرم شود و بتوان آن را به راحتی رول کرد.
در مرحله بعدی پودر هل، پودر دارچین و پودر گل محمدی را بر روی خاگینه بپاشید. سپس گردوهای خرد شده را در وسط آن بریزید و رول کنید. برای نگه داشتن رول از خلال دندان استفاده کنید.
برای تهیه شربت خاگینه در یک قابلمه دو پیمانه آب، ۲ پیمانه شکر و یک قاشق غذا خوری زعفران آب کرده، به همراه گلاب بریزید و روی اجاق گاز با حرارت ملایم بگذارید تا شکر به طور کامل در آب حل شود و مقداری غلیظ شود. سپس آن را از اجاق گاز کنار بگذارید تا خنک شود.