تاريخ انتشار : 1398/05/22 - 14:36
كد :50
خورشت بامیه - آموزش آشپزی
خورشت بامیه یکی از غذاهای خوش طعم جنوبی است که به دلیل طعم فوق العاده اش تقریبا در تمام کشور طبخ می شود. یکی از دلایل فراگیر شدن خورش بامیه خواص بی نظیر بامیه می باشد و معروف ترین غذایی که با بامیه تهیه می شود همین غذا است .
مواد لازم برای تهیه خورش بامیه :
بامیه :200گرم
گوشت :400گرم
پیاز سرخ شده :2 قاشق غذا خوری
لیمو عمانی : 2عدد
گوجه فرنگی : 3عدد
رب گوجه فرنگی :1 قاشق غذاخوری
دارچین نکوبیده :1 قطعه
نمک و زردچوبه : به مقدار لازم
طرز تهیه خورش بامیه :
ابتدا گوشت را تکه کرده و با یک عدد پیاز رنده شده و چوب دارچین و مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا گوشت بپزد، هنگامی که گوشت نیم پز شد به آن رب گوجه فرنگی ، بامیه و ادویه ها را اضافه کنید تا بپزند. پس از اینکه مواد کمی پخته شد ، لیمو عمانی را با پوست قطعه قطعه کنید و به خورش اضافه کنید تا بپزد.
اگر می خواهید خورش تان خوش رنگ تر شود، می توانید همراه بامیه، یکی دو گوجه تفت داده شده هم اضافه کنید
در انتها چوب دارچین را از خورش بیرون آورده و خورش را در کنار برنج سفید مصرف کنید
باقی گذاشتن مقداری از دم بامیه، از لیز شدن خورشت شما در هنگام پخت جلوگیری می کند. بنابراین پس از شستن و پاک کردن بامیه، مقدار کمی از دم آن را باقی بگذارید
همچنین پس از اضافه کردن بامیه ها به بقیه مواد، دقت کنید که خورشت زیاد از حد روی گاز نماند و بامیه ها له نشوند،زیرا موجب لزج شدن خورش می شود