تاريخ انتشار : 1400/05/07 - 13:35
كد :61
طرز تهیه کباب تابه ای
طرز تهیه کباب تابه ای به سلیقه و ذائقه هر فردی بستگی دارد و می توانید رسپی پخت این غذا را با بهترین کیفیت و لذیذترین طعم از طریق مراجعه به سایت مجموعه ما، دریافت نمایید.
روش پخت کباب تابه ای
کباب تابه ای از جمله کباب های خانگی و بسیار محبوب ایرانی محسوب می شود که طرفداران بسیاری زیادی نیز دارند.
روش طبخ این غذا با توجه به سلیقه هر فردی متفاوت می باشد و اما در اینجا می توانیم طرز تهیه کباب تابه ای با روشی خاص را بیان نماییم.
مواد مورد نیاز جهت طبخ کباب تابه ای برای 4 نفر
از مهم ترین قسمت های یک آشپزی، می توانیم به آماده کردن مواد اولیه آن اشاره ای داشته باشیم که می بایست دقیقا با توجه به مواد مورد نیاز اعلام شده، باشد تا بتوانید همان نتیجه دلخواه خود را دریافت نمایید.
- گوشت چرخ کرده 500 گرم
- پیاز 2 عدد بزرگ
- گوجه فرنگی 4 عدد متوسط
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
- سیب زمینی 2 عدد متوسط
- آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
- روغن و زردچوبه به اندازه کافی
پس از این که تمامی مواد فوق را آماده کردید، می توانید نسبت به طبخ آن اقدام نمایید و به روش زیر عمل کنید تا طعم بهترین کباب تابه ای را بچشید.
طرز تهیه کباب تابه ای مجلسی
جهت طرز تهیه کباب تابه ای، در این مرحله می بایست پیازها را شسته و با رنده آن ها را رنده نمایید و در یک کاسه بزرگ بریزید و گوشت چرخ کرده و مقداری فلفل سیاه و زردچوبه و نمک را به این مخلوط اضافه نمایید.
در ادامه می بایست مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند و این مواد را باید چند دقیقه مورد ورز قرار دهید و آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مایه کباب استراحت کند.
بعد از گذشتن مدت زمان مناسب، مایه کباب را از یخچال خارج کنید و سپس از یک تابه استفاده کنید و آن را بر روی شعله گاز قرار دهید و با کمی روغن کف آن را چرب نمایید.
در این مرحله باید مایه کباب را کف تابه بریزید و آن را پخش نمایید به طوری که قطر کباب در تمامی مناطق تابه یکسان باشد و یک اندازه داشته باشد.
در نهایت پس از این که کباب خودش را گرفت و یا به اصطلاح پخت آن تکمیل شد، می توانید آن را در سایزهای متفاوتی که خودتان می پسندید، برش بزنید و این که می بایست کباب های برش خورده را جابجا و برعکس کنید تا سمت دیگر آن ها نیز بپزد.
برای تهیه سس کباب، مقداری رب گوجه را در تابه جدا تفت دهید تا سرخ شود و رنگ بهتری داشته باشید و نصف فنجان آب و زعفران دم کرده، آبلیمو و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.
پس از سرخ شدن دو طرف کباب، سس را به آن اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا به خورد کباب برود، در این قسمت گوجه فرنگی را هم خرد کنید و در کنار تابه بچینید تا همزمان با کباب بپزد.