تاريخ انتشار : 1397/10/10 - 09:01
كد :35
ته چین گوجه فرنگی
ته چین از غذاهایی هست که توی مهمونی ها طرفدار زیاد داره و تهیه اش هم کار خیلی سختی نیست. بله واقعیت اینه که ته چین از آسون ترین غذاهاییه که میشه برای مهمونی ها ترتیب داد. واقعا هم وقت گیر نیست و به سادگی میتونید به همه کارهاتون برسین. مهم اینه قلق های ته چین رو بدونید و اندازه ها رو بلد باشید تا یه ته چین عالی مجلسی درست کنید و همه کیف کنن.
مواد لازم:
- برنج ۷۵۰ گرم (۵ پیمانه)
- كره ۶۰ گرم
- سینه مرغ خلالی خرد كرده ۵۰۰ گرم
- قرص عصاره مرغ ۱ عدد
- ادویه كاری ۱ قاشق چایخوری
- قارچ ورقهای خرد كرده ۴۰۰ گرم
- ماست چكیده ۲۰۰ گرم
- زعفران حلكرده ۴ قاشق سوپخوری
- روغن مایع ۱۵۰ میلیلیتر (حدود دوسوم پیمانه)
- نمك و فلفل به میزان لازم
- زردهی تخممرغ ۴ عدد
- فیله گوجهفرنگی رنده كرده ۷-۸ عدد
ته چین گوجه فرنگی
طرز تهیه ته چین گوجه فرنگی
1. برنج را در قابلمه حاوی آب و نمك بپزید و آبكشی كنید. نیمی از كره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آنگاه سینه مرغ، قرص عصاره مرغ و ادویهكاری را بیفزائید و تفت دهید تا مرغ، طلائیرنگ شود.
2. حالا قارچ را بیفزائید و حرارت را زیاد كنید تا قارچ نرم شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید. اكنون ماست، زعفران، روغن، نمك، فلفل و زرده تخممرغها را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود.
3. آنگاه برنج پخته را به این مخلوط بیفزائید و هم بزنید. اینك كف ظرف نسوز را با كره چرب كنید و یكچهارم از مخلوط برنج را در آن بریزید و با پشت قاشق صاف كنید.
4. حالا قدری از مایه مرغ و قارچ روی برنج بریزید و رویش را با اندكی از مخلوط برنج بپوشانید. سپس روی آن گوجهفرنگی بدهید و به همین ترتیب لایههای برنج، مرغ و قارچ و گوجهفرنگی را تكرار كنید. به گونهای كه آخرین لایهی تهچین، گوجهفرنگی باشد.
5. حالا باقیمانده كره را خرد كنید و روی تهچین بچینید. اكنون روی ظرف را با فویل بپوشانید و چند جایش را سوراخ كنید تا بخار تهچین خارج شود. اینك تهچین را به مدت تقریبی یكونیم ساعت در فر گرم كرده با دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد و طلائی رنگ شود
رستوران شاندیز البرز
بهترین رستوران در کرج