گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1403/02/17 - 13:42
كد :133

رستوران با غذای سالم و خانگی

رستوران با غذای سالم و خانگی یکی از صنعت های موفق در جامعه ای شده که مردم با توجه به وقت محدودی که دارند فرصت تهیه غذاهای خانگی را ندارند .

رستوران با غذای سالم و خانگی یکی از بهترین رستوران ها می باشد که به تازگی گسترش زیادی یافته زیرا یکی از دغدغه های افراد شاغل ، خسته شدن از غذاها با مزه تکراری می باشد . شاید برای شما هم پیش آمده باشد که هفته ها با خوردن غذاهای رستوران ها دلتنگ دستپخت خونگی شده باشید ، برای رفع این مشکل بسیاری از رستوران ها اقدام به راه اندازی قسمت غذاهای خانگی کرده اند ، به دلیل تقاضا و استقبال  مردم از این خدمات به خصوص در مناطق اداری ، به یک صنعت پر سود تبدیل شده است .
امروزه به دلیل اشتغال بیشتر مردم و خصوصا خانم ها تقاضا برای تهیه غذای خانگی و سالم در رستوران ها بسیار زیاد شده و رستوران های زیادی به ارائه این خدمات مشغول هستند . 

553

غذاهای سالم و خوشمزه

امروزه اهمیت به تغذیه سالم بسیار مورد توجه قرار گرفته همان طور که می دانید ، سلامت و تناسب اندام بسیار مرتبت با نوع تغذیه افراد می باشد . متاسفانه امروزه به دلیل اشتغال و مشغله های متعدد ،اکثر مردم تغذیه نامناسب دارند که در طولانی مدت به سلامت پوست ، بدن و خطر ابتلا به انواع بیماری های قندی و چربی را به وجود می آورد .
مزیت های استفاده از غذاهای سالم شامل :

  • اکثر غذاهای رژیمی از سبزیجات ، پروتئین ها و میوه جات تهیه می شوند و به دلیل قند و چربی کم نیازی به کنترل میزان مصرف وجود ندارد و به راحتی بدون کالری سنجی و نگرانی برای افزایش وزن می توانید مصرف کنید .
  • مصرف غذاها ی رژمی خطر ابتلا به انواع بیماری هایی مثل فشار ، خون دیابت و .... را کاهش می دهد .
  • غذاهای رژیمی سرشار از فیبر می باشد و به سالمت سیستم گوارش و هضم بسیار کمک می کند .
  • همچنین وجود کلروفیل و آب در سبزیجات و میوه جات باعث افزایش سلامت پوست و درخشندگی آن می شود .


آشپزی سالم

چند نکته در آشپزی سالم حائز اهمیت می باشد که با رعایت این نکات علاوه بر غذای سالم غذایی خوش طعم و لذیذ را بدست می آورید .

  1. همان طور که می دانید بدن با به میزان مورد نیاز به انواع ویتامین احتیاج دارد ، ویتامین موجود در سبزی جات و ماهی با دمای زیاد مقداری از خاصیت خود را از دست می دهد پس بهتر است هنگام طبخ غذا از مقدار کمی روغن استفاده کنید و سبزیجات را به صورت نیمه خام از رو ی شعله بردارید . برای پخت ماهی بهترین روش بخار پز می باشد .
  2. پوست بعضی از سبزیجات مانند سیب زمینی و هویج دارای خواص بسیاری هستند و در صورت اطمینان از نوع کشت و شستوی شوی بسیار تمیز بهتر است پوست سیزیجات را نگیریم و با پوست طبخ کنیم .
  3. غذاها با جاشنی های متعدد خوش طعم می شوند و برای طعم دار کردن از چاشنی های پر نمک و چرب پرهیز کنید .برای به دست آوردن چاشنی و سس لذیذ انواع سالاد و غذا با ترکیب کردن سرکه ، آب غوره ، آب نارنج و آب لیمو ترش با زیتون طعم بسیارعالی و لذیذ به دست می آوریم  .
  4. رژیم غذایی با مصرف زیاد سدیم باعث بروز انواع بیماری هایی مانند بیماری های قلبی و فشار خون می شود که همه ی این ها منجر به سکته های قلبی و مغزی می شود . به جای نمک می توان از جایگزین هایی مانند : آب لیمو ، سرکه و سماق استفاده کرد .
  5. غذاهای فست فودی طرفداران بسیاری دارد و می توان به صورت خانگی آنها را تهیه کرد تا از سلامت و بهداشت غذا اطمینان کافی حاصل نماییم .
  6. با استفاده از فیبر می توانید سلامت سیستم گوارش خود را تضمین نمایید . مواد غذایی متنوعی سرشار از فیبر می باشند مانند :
  • حبوبات
  • نان و غلات کامل 
  • انواع  میوه و سبزیجات
  • دانه‌های خوراکی