تاريخ انتشار : 1400/05/07 - 14:45
كد :62
طرزتهیه حلیم بادمجان
طرزتهیه حلیم بادمجان را می توانید به راحتی از طریق همین سایت مشاهده فرمایید و نکات ریز زیادی را در آن برای شما بیان نموده ایم تا بتوانید، بهترین حلیم بادمجان را بپزید و مورد مصرف قرار دهید.
حلیم بادمجان
همان طور که مستحضر می باشید، حلیم بادمجان از جمله غذاهای سنتی و قدیمی در ایران می باشد که از نامش متوجه می شوید که با بادمجان درست می شود. این غذا دستور پخت های متنوعی را دارا می باشد و لازم است تا بدانید که در هر شهری، آن را با مواد متفاوتی تهیه می کنند اما بیشتر در شهرهای اصفهان، شیراز و کرمان طبخ و به همراه کشک و نان سرو می شود.
مواد لازم برای پخت حلیم بادمجان
در طرز تهیه حلیم بادمجان می بایست مواد ذیل را آماده سازید تا بتوانید بهترین نوع آن را مورد طبخ قرار دهید و این مقدار مواد برای آماده سازی غذای چهار نفر می باشد.
- بادمجان 300 گرم
- سیر 4 حبه
- برنج 100 گرم
- عدس 50 گرم
- پیاز 3 عدد
- کشک 100 گرم
- گوشت سردست 300 گرم
- نعناع خشک 2 قاشق غذاخوری
- روغن مایع به اندازه کافی
- فلفل سیاه، نمک و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه حلیم بادمجان مجلسی
برای طرز تهیه حلیم بادمجان لازم است تا ابتدا و قبل از هر کاری، پیازها را نگینی خرد کرده و در قابلمه ای مناسب به همراه مقداری روغن، تفت دهید تا نرم شوند. بعد از نرم شدن پیازها، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کرده، مجدد مورد تفت قرار دهید تا مواد با هم یکدست شوند، سپس گوشت را به آن ها اضافه کنید تا رنگ آن تغییر کند. پس از تغییر رنگ گوشت، چند لیوان آب جوش به آن ها اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت به صورت کامل بپزد.
نکته مهم این است که به اندازه ای آب درون قابلمه بریزید که زمان پخت گوشت حداقل به اندازه یک لیوان آب داخل قابلمه باقی مانده باشد تا دیگر مجبور به اضافه کردن اب نباشید که طعم غذا هم تغییر کند.
گوشت پخته شده را ریش ریش کنید و مجدد به غذا اضافه نمایید، بادمجان ها را تفت دهید و به قابلمه اضافه کنید.
برنج را به همراه عدس در قابلمه جداگانه بپزید و همزمان در ظرف جدا، پیاز و سیر و نعناع خشک را سرخ کنید و نصف آن راپس از آماده شدن، داخل قابلمه بریزید و مابقی را برای تزیین کنار بگذارید.
پس از پخت برنج و عدس آن ها را بکوبید و به قابلمه اضافه کنید، حرارت را کم نمایید و مدام هم بزنید تا بادمجان ها له شوند، پس از این که غذا به روغن افتاد، کشک را اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا مواد به صورت یکسان با هم ترکیب شوند و لازم است بدانید که ده دقیقه بعد، حلیم بادمجان به صورت کامل آماده می باشد.
اگر تمایل دارید تا حلیم بادمجانی که آماده می کنید، حالتی کش دار داشته باشد، لازم است تا از گوشت گردن برای طبخ و پخت آن استفاده کنید تا همان شکلی که دوست دارید، بشود.
همچنین زمان اضافه کردن کشک، باید حرارت کم باشد تا کشک طعم بدی پیدا نکند.