گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1398/05/22 - 14:40
كد :51

بادمجان شکم پر - آموزش آشپزی

بادمجان شکم پر یکی از غذاهای خوش طعم و معروف ترکیه است که با بادمجان و گوشت چرخ کرده تهیه می شود. اگر به غذاهایی که با بادمجان تهیه می شود علاقمند هستید توصیه می شود حتما بادمجان شکم پر را هم امتحان کنید. با مواد ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر بادمجان شکم پر تهیه نمایید.

بادمجان شکم پر

مواد لازم برای تهیه بادمجان شکم پر :

4 یا 5 عدد بادمجان 
200 گرم گوشت چرخ کرده
2 عدد پیاز
3 عدد گوجه فرنگی
2 قاشق غذا خوری ترخون خشک ( قابل جایگزینی با سبزی های دیگر می باشد )
3 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی 
آبغوره به میزان مورد نیاز
نمک فلفل زردچوبه 


مراحل پخت بادمجان شکم پر :

ابتدا بادمجان ها را پوست کنده و روی هرکدام برش طولی سطحی ایجاد می کنیم سپس  روی بادمجان ها نمک میپاشیم و نیم ساعت کنار می گذاریم که تلخی آن ها گرفته شود .
برای درست کردن سس و مایه داخل بادمجان 2 عدد پیاز را رنده یا خورد کرده و سرخ میکنیم. زمانی که پیاز طلایی شد به آن زرچوبه و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و با پیاز تفت می دهیم تا رب سرخ شود سپس  نصف مخلوط رب و پیاز را برای درست کردن سس کنار می گذاریم و گوشت چرخ کرده را با باقیمانده مخلوط اضافه میکنیم.
به گوشت فلفل و نمک اضافه کرده و با مخلوط رب و پیاز تفت میدیم تا سرخ شود و در انتها نیمی از ترخون را اضافه کرده و دوباره تفت میدهیم. حالا مایه داخل بادمجان آماده است 
برای تهیه سس ابتدا گوجه فرنگی ها را چهار قاچ کرده و داخل غذا ساز میریزیم تا پوره شوند سپس پوره گوجه و نصف لیوان آب را داخل قابلمه می ریزیم و مابقی پیاز و رب سرخ شده را هم اضافه میکنیم.
مواد سس را با هم ترکیب کرده و میگذاریم تا جوش بیاید و کمی غلیظ شود بعد نمک، فلفل و مابقی ترخون را اضافه کرده و مخلوط میکنیم زیر شعله را خاموش می کنیم و سس آماده شده را کنار می گذاریم 
بادمجا ن هایی که تلخیی آن گرفته شده را خشک کرده و سرخ میکنیم.
سپس با مایه گوشت داخل بادمجان های سرخ شده را پر میکینم.
در نهایت بادمجان های شکم پر را داخل سس قرار می دهیم و به آن ها حرارت میدهیم که سس کاملا قوام بیاید و مزه ها با هم ترکیب شوند .
اکنون بادمجان شکم پرشما آماده است می توانید آن را با برنج یا نان میل نمایید.