گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1402/01/09 - 12:24
كد :109

حلیم گندم مجلسی

بافت این حلیم بسیار غلیظ و خوش طعم است و شما می توانید به راحتی آن را تهیه نمایید در این حلیم چون از مرغ استفاده شده است.

حلیم گندم مجلسی از جمله غذاهای بسیار لذیذ و اصیل ایرانی می باشد که خواهان زیادی در ماه های محرم و رمضان دارد که در ماه رمضان نیز یک افطاری فوق‌العاده خوشمزه و مناسب به حساب می آید. این غذای لذیذ در اکثر مواقع برای صبحانه سرو می شود. شما می توانید این غذا را رسپی های مختلفی تهیه کنید اما متداول ترین طرز تهیه حلیم مجلسی تهیه کردن حلیم با گندم و بلغور می باشد ترجیحا برای درست کردن حلیم خوشمزه و یا نذری از گوشت قرمز به‌خصوص گوسفندی و یا گوشت بوقلمون استفاده می شود اما گاهی اوقات برخی افراد آن را با مرغ نیز تهیه می نمایند حلیم با بلغور گندم یکی از روش های تهیه حلیم می باشد که می توانید با سینه مرغ تهیه کنید. این حلیم خوشمزه همان طور که مشخص است با بلغور گندم تهیه می شود و طعم بی نظیری دارد. بافت این حلیم بسیار غلیظ و خوش طعم است و شما می توانید به راحتی آن را تهیه نمایید در این حلیم چون از مرغ استفاده شده است خیلی سریع آماده می شود و شما می توانید در کمتر از ۲ ساعت یک حلیم خانگی فوق العاده داشته باشید. در ادامه به ظرز تهیه این غذای سالم می پردازیم:

مواد لازم برای تهیه حلیم با بلغور گندم سریع

  • بلغور گندم ۱ پیمانه
  • آب ۸ پیمانه
  • سینه مرغ ۱ عدد
  • هویج ۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • چوب دارچین ۱ عدد
  • نمک، فلفل سیاه، کنجد و کره به مقدار لازم

 

حلیم گندم مجلسی

بهترین رستوران در کرج


طرز تهیه حلیم مرغ

برای پخت حلیم باید نکات زیادی را مورد بررسی قرار داد تا بتوان حلیمی بسیار خوش طعم را تهیه کنید که در ادامه به صورت کامل مراحل پخت را توضیح می دهند مرحله اول: پخت بلغور ابتدا بلغور را تمیز کنید و چندین بار بشورید دیگر نیازی نیست بلغور گندم را از شب قبل خیس کنید حالا به بلغور گندم آب و ۱ ق چای خوری نمک را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت متوسط ۱.۵ ساعت پخته شود در حین پختن هم بزنید و اگر آب مواد کم شد مجدد آب جوش روی آن بریزید تا نرم و له شود.

مرحله دوم: پخت مرغ
سینه مرغ را داخل یک قابلمه قرار دهید و هویج و پیاز پوست کنده و خرد شده را اضافه کنید و روی آن چوب دارچین و کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و روی مواد آب جوش بریزید و بگذارید تا سینه مرغ پخته شود. بعد از پخت سینه مرغ را ریش ریش کنید و آب مرغ را صاف کنید و کنار قرار دهید.

مرحله سوم: افزودن مرغ
بعد از ۱.۵ ساعت پخت بلغور و نرم شدن آن باید مرغ ریش ریش را اضافه کنید و هم بزنید و بعد ۱ لیوان از آب مرغ صاف شده را بریزید و برای نیم ساعت دیگر مجدد زمان دهید تا مواد پخته شوند. در حین پختن مواد را هم بزنید تا ته نگیرد و کشدار شود.

مرحله چهارم: تهیه حلیم بلغور گندم
بعد از ۲ ساعت که مواد خوب پخته شدند باید با کمک یک گوشتکوب برقی یا مخلوط کن یا غذاساز مواد را برای چند دقیقه میکس کنید. گوشتکوب برقی را داخل قابلمه بزنید و خوب مواد را زیر و رو کنید و هم بزنید و یا می توانید مقداری از مواد حلیم داخل مخلوط کن ریخته و میکس کنید و مجدد به مواد اضافه کنید، در انتها کمی نمک به مواد اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و با کنجد و کره و نان سرو کنید. نوش جان.