گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1401/10/03 - 16:55
كد :100

رسپی غذاهای ایتالیایی

در این مقاله با رسپی بهترین و خوشمزه ترین غذاهای ایتالیایی آشنا خواهید شد.


اگر اهل غذا باشید حتما آوازه ی شهرت غذاهای ایتالیایی به گوشتان رسیده است. ایتالیا کشوری محبوب و دارای جاذبه های خاص و متفاوت از معماری و تاریخ و هنر گرفته تا خوشمزه ترین بخش آن یعنی انواع غذا و دسرها... ایتالیا به غذاهای خوشمزه و فراموش نشدنی معروف است. این کشور پاسخگوی هر ذائقه ای است، چه طرفدار غذاهای دریایی باشید چه غذاهایی مثل پیتزا و پاستا... در این کشور تنوع غذایی زیادی وجود دارد. 
غذاهای ایتالیایی به طور گسترده ای در سراسر جهان شناخته شده اند. 

 

رسپی غذاهای ایتالیایی

مطالب مرتبط : بهترین رستوران در کرج

لیست غذاهای ایتالیایی

ایتالیا به واسطه فرهنگ غذایی جذاب خود حسابی شناخته شده است. 
پیتزا از معروف ترین و محبوب ترین غذاهای ایتالیاست. اما این کشور لیست طولانی از انواع غذاها دارد. 

مرغ پارمسان ایتالیایی

این غذا جزو غذاهای ساده ی ایتالیایی می باشد. که در عین سادگی بسیار خوشمزه و فراموش نشدنی است. این غذا از دو ماده اصلی مرغ و سس تهیه می شود. ابتدا باید تکه های مرغ را سوخاری کنید و سپس به صورت لایه لایه از مرغ و سس اسپاگتی و پنیر موزارلا روی هم بچینید. سپس اجازه دهید به مدت بیست دقیقه در فر با دمای 375 در جه فارنهایت پخته شود. 

کدو پرشده(غذای گیاهی ایتالیایی)

کدوی پرشده غذای ساده درعین حال کامل و خوشمزه ای ست که وقت کمی برای پخت از شما می گیرد. برای پخت این غذا کدو سبز را از وسط برش داده، و داخل ان را خالی می کنیم. گوشت، محتویات داخل کدوسبز، خرده نان، سیر، سس اسپاگتی، زیتون سیاه و پنیر پارمسان را باهم مخلوط کرده و داخل شکم کدو را با این محتویات پر می کنیم. سپس کدوها رابه مدت 45 دقیقه داخل فر از پیش گرم شده قرار دهید. 

میگو پستو خامه ای

یکی از خوشمزه ترین غذاهای دریایی ایتالیا میگو پستو خامه ای است. و در واقع یک ترکیب خوشمزه از میگو و پاستا است. برای پخت این غذا ابتدا باید ماکارانی لینگوین را به مدت 8 الی 10 دقیقه در آب جوش بپزید. برای درست کردن سس پستو کره، خامه، فلفل و پنیر پارمسان را در ماهیتابه ای روی شعله قرار دهید تا این سس غلیظ شود. در آخرین مرحله میگو را بپزید و روی لینگوین آغشته به سس پستو قرار دهید. 

سالاد ماکارانی

سالاد ماکارانی یک وعده غذایی خوش عطر و خوش خوراک است . این غذا منبعی از کربوهیدرات و پروتئین است. این غذا ترکیبی از ماکارانی، سالامی، ماهی، فلفل‌دلمه‌ای سبز، فلفل‌دلمه‌ای قرمز، پیاز، سس سالاد، زیتون و پنیر موزارلا می باشد. 

پارمسان بادمجان

بیس این غذا از بادمجان سرخ شده با روکش خرده نان و تخم مرغ است که روی آن پنیر پارمسان،  پنیر موزارلا و یک لایه سس اسپاگتی ریخته می شود. لایه ها را با مواد باقی مانده ادامه می دهیم و در آخر یک لایه پنیر ریخته و به مدت 35 دقیقه داخل فر می گذاریم.

لازانیا

این نوع از لازنیا با مرغ خامه ای طبخ می شود که طعم شگفت انگیزی دارد. ابتدا باید لایه های لازانیا را به مدت 10 دقیقه در آب بجوشانیم. سپس مرغ پخته را تکه تکه می کنیم و به آن چاشنی مرغ، پنیر خامه‌ای و یک پیمانه پنیر موزارلا اضافه کنید. سپس کف یک ظرف را سس اسپاگتی ریخته و از مخلوط مرغ و لازانیا روی آن بریزید. این کار را به صورت لایه لایه انجام دهید و در مرحله ی آخر پنیر ریخته و به مدت 45 دقیقه داخل فر قرار دهید.