گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 131/05/19 - 09:18
كد :90

طرز تهیه سالاد لبنانی خوشمزه

سالاد لبنانی یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که همانطور که از نامش مشخص است اصالت آن متعلق به کشور لبنان می باشد. این سالاد خوشمزه از ترکیب نان سرخ شده و سبزیجات تهیه می شود و طعمی بسیار خاص و خوشمزه دارد.

اگر به دنبال تجربه طعم های جدید هستید توصیه می کنیم این سالاد خوشمزه را در منزل درست کنید. سالاد لبنانی را علاوه بر اینکه می توانیم به عنوان یک سالاد جدید و مجلسی برای مجالس و مهمانی های خود درست کنیم، می توانیم از آن به عنوان یک وعده ساده برای شام یا نهار نیز استفاده کنیم.

طرز تهیه سالاد لبنانی خوشمزه

مواد لازم برای ۲ نفر

•    کاهو    ۴ برگ
•    نعناع    ۱ قاشق غذاخوری
•    جعفری    ۱ قاشق غذاخوری
•    تربچه    ۳ عدد
•    خیار    ۱ عدد
•    گوجه فرنگی    ۱ عدد
•    پیازچه    ۳ ساقه
•    فلفل سبز    ۱ عدد
•    نان پیتا    ½ نان
•    روغن زیتون    ۷ قاشق غذاخوری
•    آب لیمو ترش    ۴ قاشق غذاخوری
•    سماق قرمز    ۲ قاشق چایخوری
•    نمک و فلفل سیاه    به مقدار کافی

مرحله اول

برای تهیه سالاد لبنانی ابتدا کاهو را به صورت ریز خرد می کنیم و داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم. در ادامه تربچه، خیار و گوجه فرنگی را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و به کاسه حاوی کاهو اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله نعناع، جعفری، پیازچه و فلفل سبز را به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به کاسه مواد اضافه می کنیم. در این مرحله نان پیتا را به صورت تکه های کوچک خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله سوم
حالا یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم روغن داغ شود، سپس نان های خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا نان ها به خوبی برشته شوند، سپس به کاسه مواد اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در صورتی که بخواهیم این سالاد را سالم تر و با کالری کمتری درست کنیم، برای برشته کردن نان پیتا می توانیم از فر هم استفاده کنیم. حالا مواد سالاد را به آرامی مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
مرحله پنجم
سپس برای تهیه سس سالاد لبنانی آب لیمو ترش را به همراه روغن زیتون باقیمانده داخل یک کاسه کوچک با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس سماق را به همراه مقداری نمک و فلفل اضافه کرده و ترکیب می کنیم.
مرحله ششم
پس از اینکه سس سماق آماده شد، آنرا به کاسه حاوی مواد سالاد اضافه می کنیم و به خوبی مواد را زیر و رو می کنیم تا سس به تمام مواد برسد، سپس روی کاسه سالاد را با سلفون می پوشانیم و تا زمان سرو در یخچال قرار می دهیم.
بهترین رستوران در کرج