گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1401/10/17 - 15:49
كد :103

بریانی هندی

بریانی مرغ یک غذای بسیار خوشمزه و زیباست که اصالت هندی دارد.

غذاهای هندی به خاطر طعم خوشمزه و تند و تیزشان درسراسر دنیا مشهور هستند. اگر عاشق غذاهای تند و تیز و پرادویه هستید، با طرز تهیه مرغ بریانی هندی با ما همراه باشید.
بریانی پلو یک غذای بسیار خوشمزه هندی و پاکستانی است که در دنیا بسیار شهرت دارد و در صدر پرطرفدار ترین غذاهای هندی به شمار می آید چرا که سرشار از عطر، طعم و رنگ است. 
بریانی مرغ یک غذای بسیار خوشمزه و زیباست که اصالت هندی دارد ولی در خیلی از کشور های عربی هم تهیه می شود، در این غذای خوشمزه از ادویه مخصوص استفاده شده که طعم این غذا را بسیار متفاوت می کند این غذای خوشمزه را می توان برای پذیرایی در مراسم خاص تهیه و سرو کرد. برای تهیه این غذا از برنج باسماتی و گوشت بز استفاده می شود می توان جایگزین آن از برنج ایرانی و گوشت مرغ استفاده کرد. امروز قصد داریم تا طرز تهیه بریانی مرغ هندی را به شما آموزش دهیم پس با آشمزی همراه باشید.
برینی پلو در رستوران های هندی یکی از غذاهای اصلی می باشد و همچنین یک شام خوشمزه برای عروسی ها در هند و پاکستان است. 
ادویه غالب در مزه دار کردن مرغ این غذا هل و زنجبیل است. 

 

بریانی هندی

مطالب مرتبط: بهترین رستوران در کرج

مواد لازم برای بریانی هندی

  • برنج ۳ پیمانه (ترجیحا دانه بلندی هندی )
  • سینه مرغ ۲ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۵ حبه
  • گشنیز تازه به مقدار لازم
  • گوجه ۲ عدد
  • هل و زنجبیل ۱ ق غذا خوری
  • ماست ۳ ق غذا خوری
  • زعفران به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه و میخک و زیره و روغن به مقدار لازم

طرز تهیه بریانی پلو هندی

مرحله ی اول مرینت کردن مرغ است، مرغ را خوب شسته و به اندازه دلخواه برش زده سپس در مخلوط ماست و زعفران و هل زنجبیل و میخک و زیره و فلفل سیاه و کمی نمک خوابانده و ماساژ دهید تا مرغ خوب مزه دار شود سپس ظرف مرغ را برای ۷ الی ۸ ساعت داخل یخچال گذاشته تا استراحت کند.
مرحله ی دوم پخت مرغ است، پیاز را شسته و خلالی خرد می کنیم و داخل تابه با کمی روغن و زردچوبه تفت می دهیم تا سبک شود سپس سیر رنده شده را به همراه گوجه نگینی شده تفت می دهیم تا عطر سیر خارج شود سپس مرغ های مزه دار شده را افزوده و مقدار کمی آب می ریزیم تا سینه مرغ خوب پخته شود.
مرحله ی سوم دم گذاشتن بریانی پلو است، برنج را از قبل با آب ولرم و مقداری نمک خیس کنید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاد سپس مقدار کمی زنده تر از همیشه آبکش می کنیم کف قابلمه را روغن ریخته و سیب زمینی حلقه شده را می چینیم سپس یک لایه برنج ریخته و از مواد میانی مرغ ها را می چینیم و مقداری روی آن گشنیز ساطوری شده اضافه می کنیم و مابقی برنج را ریخته و بمدت ۵۰ دقیقه دم می گذاریم در انتهای پخت کمی روغن یا کره روی برنج ریخته و در ظرف سرو کشیده و با گشنیز تزئین می کنیم.

نکات کلیدی در تهیه ی بریانی هندی

سعی کنید تمام ادویه ها را در منزل تهیه کنید زیرا تمام عطر و بوی این غذا به ادویه ها می باشد.
برای تندتر شدن غذا از ۱ عدد فلفل استفاده کنید.
از عطاری می توانید ادویه گرم ماسالا تهیه کنید و در مرینت کردن مرغ اضافه کنید.
از سبزیجات مختلف مثل هویج یا سیب زمینی نیز می توانید استفاده کنید.