گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1401/11/01 - 16:00
كد :104

طرز تهیه اکبر جوجه رستورانی

اکبر جوجه یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار مازندرانی است که از شهرستان گلوگاه آمده است.

طرز تهیه اکبر جوجه رستورانی در این مقاله با ساده ترین و خوشمزه ترین ترین روش ممکن توضیح داده شده است.
اول از همه جالب است بدانید اکبر جوجه یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار مازندرانی است که از شهرستان گلوگاه آمده است.
این غذای بسیار خوشمزه که یکی از اصیل ترین غذا های ایرانی است توسط علی اکبر کلبادی نژاد ابداع شده است. 
نکته ی بسیار مهم در طرز تهیه اکبرجوجه، استفاده از مرغ های جوان با وزن کم است تا بافت نرم و لطیفی داشته باشد. 
اکبر جوجه به دلیل طعم فوق العاده بینظرش در سراسر شهر های ایران معروف و پرطرفدار است.
طرز تهیه اکبر جوجه به طور کلی به این صورت است که در ابتدا مرغ را با مواد طعم دهنده، طعم دار می کنیم و در کره و روغن به صورت شناور سرخ می کنیم.
برای آموزش کامل اکبرجوجه با روش رستورانی با ما همراه باشید.

طرز تهیه اکبر جوجه رستورانی

مطالب مرتبط: بهترین رستوران در کرج 

مواد لازم برای اکبر جوجه رستورانی

موادی که در زیر گفته شده برای دو نفر می باشد.

  • مرغ کوچک یک عدد
  • زعفران دم کرده 6 قاشق غذاخوری
  • پیاز یک عدد
  • کره 100 گرم
  • سیر 4 حبه
  • آبلیمو به مقدار کافی
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
  • رب انار به مقدار کافی
  • روغن به مقدار کافی

 

طرز تهیه ساده اکبر جوجه 

اولین مرحله تهیه مرغ مناسب است که همانطور که گفته شد باید از مرغ جوان استفاده شود تا بعد از پخت نرم و لطیف باشد. 
برای پخت اکبر جوجه در رستوران ها از جوجه مرغ استفاده می شود پس اگر می خواهید اکبر جوجه شما رستورانی باشد حتما از جوجه مرغ استفاده کنید و یا اینکه می توانید از مرغ های کوچک استفاده کرد.
مرغ را به خوبی شسته و از وسط به دو قسمت تقسیم می کنیم، به هیچ عنوان نباید پوست روی مرغ را جدا کنیم.
پیاز را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و به کاسه حاوی مرغ اضافه می کنیم. در ادامه سیرها را خرد کرده و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه آبلیمو را به همراه زعفران دم کرده و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کرده و خوب مواد را مخلوط می کنیم.
حال مرحله ی ماساژ دادن مرغ رسیده است تا تمامی مواد به خوبی جذب مرغ شوند. 
مواد طعم دهنده را با دست روی تمام قسمت های گوشت مرغ ماساژ می دهیم تا گوشت مرغ به خوبی طعم دار شود. پس از این کار روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ طعم دار شود.
توصیه می شود اگر می خواهید اکبر جوجه درست کنید از شب قبل مرغ را مزه دار کنید. 
مزه دار و طعم دار کردن مرغ، راز یک اکبر جوجه لذیذ و خوشمزه رستورانی است.
در مرحله ی بعد درون یک قابلمه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن نسوزد و گوشت مرغ مغز پخت شود.
دو طرف مرغ را را در روغن طلایی می کنیم و بعد از پخت کامل از قابلمه خارج می کنیم و آن ها در این مرحله به مدت 5 دقیقه در کره تفت می دهیم تا لذیذ تر شوند.
پس از اینکه کره به خورد گوشت مرغ رفت، مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم.
بعد از سرخ شدن مرغ ها روی توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی آن خارج شود.
حال مرغ سرخ شده را به همراه کته زعفرانی و رب انار ترش سرو می کنیم.