گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1397/08/21 - 16:32
كد :19

طرز تهیه مرغ شکم پر

مرغ شکم پر از غذاهای محلی استان کهکیلویه و بویر احمد است. این غذا انواع مختلفی دارد و در شهرهای شمالی نیز به گونه ای دیگر تهیه می شود. این غذا معمولا در مناسبت های خاص و مراسم های مهم تهیه می شود .

اگر تمایل دارید مرغ را با فویل در فر درست کنید کافیست به روش ذغالی مرغ را داخل فویل بپیچید، سپس فر را با درجه ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن کنید، حدودا یک ساعت بعد مرغ را از فویل خارج کرده و روی آن مخلوط کره و زعفران بزنید تا مرغ خشک نشود.این غذای لذیذ را می توان در یکی از بهترین رستوران کرج با قیمت مناسب و دور چین ها لذیذ با بهتین کیفت میل کنید.

553

مواد لازم مرغ شکم پر

مرغ کامل متوسط : 1 عدد
کشمش : 2 قاشق غذاخوری
زرشک : 2 قاشق غذاخوری
پیاز : 1 عدد
مغز گردو : 1 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
رب انار : 4 قاشق غذاخوری
روغن : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
زردچوبه : به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ شکم پر ساده

ابتدا مرغ را حدود یک ساعت داخل آب نمک بخوابانید.
سپس مقدار پیاز خلالی شده،فلفل دلمه ای ، نمک، آبلیموو زعفران را با هم مخلوط کرده و مجدد مرغ را در آن می خوابانیم تا هم بوی ظخم مرغ گرفته شود و هم مرغ طعم دار گردد.
پس از مراحل بالا کشمش ، زرشک ، پیاز داغ ، مغز گردو و رب انار را باهم مخلوط کره و تفت می دهیم.
مخلوط آماده شده را در شکم مرغ ریخته و با نخ و سوزن کامل می دوزیم به شکی که چیزی از شکم مرغ بیرون نزند.
مرغ را در روغن تفت می دهیم تا کمی پوست آن تغییر رنگ دهد.
سپس مرغ را در آب و نمک و کمی رب گوجه و رب انار می پزیم تا کاملا مغز پخت شود.

طرز تهیه مرغ شکم پر در فر

طرز تهیه مرغ کم پگر در فر ترفند های مختلفی دارد.اما به طور کلی اگر می خواهید مرغ شما در فر خشک نشود باید به همراه پوست ر فر قرار داده شود تا خشک نشود.مرغ شکم پر یکی از غذاهای مجلسی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی پخته می شود و برای آب دار تر دن آن می توانید از رومال  مخلوط کره و زعفران استفاده نمایید.

مرغ شکم پر مجلسی

ابتدا پیاز ها را به صورت نگینی یا خلالی خرد می کنیم، سپس به همراه مقداری روغن در یک تایه مناسب تفت می دهیم تا زمانی که پیازها سبک و طلایی شوند. در ادامه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به پیاز ها اضافه می کنیم.در همین حین سبزیجات معطر که ترکیبی از جعفری، گشنیز، شنبلیله و پونه هستند را به صورت ساطوری خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم. حرارت زیر تابه باید کاملا ملایم باشد، تفت دادن را تا جایی ادامه می دهیم که آب سبزیجات تبخیر شود و رنگ شان تغییر کند.

پس از ترکیب شدن مواد رب گوجه فرنگی را به همراه رب انار و آب لیمو ترش اضافمی کنیم. در این مرحله می توانیم مواد طعم دهنده مورد سلیقه خود مثل آلو بخارا را نیز به مواد اضافه می کنیم.سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، دارچین و رپهر ادویه دیگری که دوست داریم را به سیر اضافه می کنیم و با هم به خوبی ترکیب می کنیم. حالا ترکیب این مواد را روی تمامی قسمت های داخلی و خارجی بدن مرغ ماساژ می دهیم تا به خوبی طعم بگیرد.حالا مرغ را داخل ذغال سرخ قرار می دهیم و روی آنرا نیز با ذغال می پوشانیم تا با چربی بدن خودش سرخ شود. حدود ۴۰ دقیقه زمان نیاز است تا مرغ به طور کامل پخته شود.