نمایندگی شاندیز مشهد در عظیمیه | رستوران شاندیز در کرج
نمایندگی شاندیز در البرز (عظیمیه ) آدرس : كرج - ميدان ازادگان - خيابان حسینی - روبروى برج ميلاد - رستوران شانديز عظيميه تلفن : 32568300-026               026-32568400   ...
بهترین رستوران | رستوران شاندیز در کرج | نمایندگی شاندیز در عظیمیه
بهترین رستوران در کرج هدف ما در این مجموعه ارائه ی غذاهایی با کیفیت بسیار بالا با طعمی متفاوت از آنچه پیش از این تجربه نموده اید در محیطی  دلنشین بهمراه میزبانی درخور شأن شما سروران است. مایه افتخار ماست بدانید که در تهیه غذاهای رستوان به هیچ عنوان از هرگونه فرآورده گوشتی (گوشت ، مرغ ، گوسا ...
رستوران شاندیز عظیمیه | شانديز عظيميه كرج
رستوران شاندیز عظیمیه رستوران شاندیز عظیمیه کرج اولین و تنها نمایندگی رستوران شاندیز مشهد در  استان البرز با غذا های با کیفیت و استفاده از مواد مرغوب و بهداشتی استفاده از برنج 100 درصد ایرانی برای شما و عزیزانتان محیطی شاد مفرح و آرامی را رغم خواهد زد در صورتی که میخواهید حضوری به رستوران شان ...
رستوران خوب کرج | رستورن شاندیز در کرج | رستوران شاندیز عظیمیه
رستوران خوب کرج با نزدیک شدن به پایان تعطیلات، تب سفرهای بین شهری داغ شده است‌. یکی از تفریحاتی که در این سفرها می‌تواند دلچسب باشد و حسابی حال آدم را جا بیاورد، غذا خوردن همراه با خانواده در رستوران‌های شهری و بین شهری است، اما این که چه رستورانی هنگام تهیه و طبخ و سرو غذا نکات ب ...
بهترین رستوران کرج با قیمت مناسب | رستوران شاندیز عظیمیه
بهترین رستوران کرج با قیمت مناسب ویژگی های یک رستوران ایده آل بهترین و مهم ترین ویژگی یک رستوران خوب رعایت کامل اصول بهداشت و نظافت محیط و نظم و زیبایی کل فضای آن می باشد. رنگ آبی نیلی یا بنفش فضای سالن غذاخوری موجب آرامش و امنیت خاطر می شود و سوخت و ساز بدن به گونه ای تغییر می کند که اشتهای ...
طرز تهیه فیله مرغ - آموزش آشپزی
مواد لازم برای تهیه فیله مرغ کره بادام زمینی: ۶ قاشق غذا خوری سیر له شده: ۱ حبه پودر کاری : ۱قاشق غذا خوری سویا سس: ۱ قاشق غذا خوری آب لیمو: ۴ قاشق غذا خوری فیله ی مرغ خورد شده: ۲عدد نمک: به مقدار لازم فیله مرغ فر پز یک غذای سریع و در عین حال خوشمزه است که بدون نیاز به روغن می ...
انواع غذاهای خوشمزه با تخم مرغ
املت سوسیس و قارچ کاناپ نیمرو نان تخم مرغ میکس تخم مرغ و گوجه فرنگی کوفته تخم مرغ   سفیده تخم مرغ مصرف کنم یا تخم مرغ کامل؟ سفیده تخم مرغ سرشار از پروتئین است و کالری، چربی و کلسترول کمی دارد که آن را به یک ماده غذایی خوب برای کاهش وزن تبدیل می کند. ...
طرز تهیه سیر قلیه غذای محلی و خوشمزه گیلان
یکی از مهمترین مواد این غذا همان طور که گفته شد سیر است. سیر گیاهی است علفی به طول ۴۰ سانتیمتر که قسمت زیرین آن متورم است و از ۵ تا ۱۲ قطعه تشکیل شده است و در یک غشای چند برگی نازک محصور شده اند. سیر دارای تاریخچه زیبایی است از بزرگان مصر که آن را مقدس می شمرده و یک پر آن را در بلندترین مکان هر ...
طرز تهیه استیک دسته دار
مواد ‌لازم استیک دسته دار برای 1 نفر: گوشت راسته گوسفندی با استخوان دنده 2 تکه (250 گرم) سویا سس 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری گوجه‌فرنگی خرد شده 1عدد پیازچه خرد شده 100 گرم نخود پخته 50 گرم نمک و فلفل به میزان لازم نعناع به میزان لازم ر ...
طرز تهیه رولت مرغ چرخ شده
مواد لازم رولت مرغ چرخ شده : گوشت مرغ چرخ کرده : ۷۰۰ گرم آرد: ۳ تا ۴ قاشق غذا‌خوری پیاز: ۱ عدد متوسط تخم‌مرغ: ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم ژامبون: ۳ تا ۴ ورق، قارچ خرد شده: ۴ تا ۵ عدد فلفل دلمه‌ای ریز خردشده: ۱ عدد، زرشک و گردو: به میزان لازم، رو ...
ساندویچ استیک و آووکادو با سس تند خامه‌ای
مواد لازم ساندویچ استیک و آووکادو ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۷۰۰ گرم استیک شکم گوساله ۸ برش نان حجیم ۲ آوکادوی آبدار نصف پیمانه برگ گشنیز، ریز شده ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش، و مقداری لیمو ترش پوست گرفته ۲ پیازچه، ریز شده ۲ حبه سیر متوسط، نازک برش خورده یک چهارم پیمانه خامه ترش ۱ قاش ...
طرز تهیه خورشت سیرابیج گیلانی
مواد لازم جهت تهیه خورشت سیرابیج برگ سیر : ۲ دسته تخم مرغ : ۲ عدد روغن : به مقدار لازم نمک ، فلفل ، زرد چوبه : به مقدار لازم طرز تهیه خورش سیرابیج گیلانی: ابتدا برگ سیرها را به صورت یکنواخت با چاقوی تیز روی تخته خرد کنید. سعی کنید برگ سیر‌ها را یکنواخت خرد کنید تا خورش ظاهر بهت ...
ته چین گوجه فرنگی
  مواد لازم:     برنج ۷۵۰ گرم (۵ پیمانه)     كره ۶۰ گرم     سینه‌ مرغ خلالی خرد كرده ۵۰۰ گرم     قرص عصاره‌ مرغ ۱ عدد     ادویه‌ كاری ۱ قاشق چایخوری     قارچ ورقه‌ای خرد ...
انار پلوی شیرازی
مواد لازم برای تهیه  انار پلو شیرازی برای 3 نفر     برنج یک و یک‌دوم پیمانه پلوپز     انار یک پیمانه     سینه مرغ یک عدد     پیاز یک عدد     گشنیز یک پیمانه     خلال پسته 1/3 پیمانه ...
کوفته کلم - آموزش اشپزی
طرز تهیه کوفته کلم با سس مخصوص جایگزین دلمه کلم برای افرادی که وقت ندارند مواد لازم برای کوفته کلم     برنج سفید پخته: ۴ پیمانه (از ۱ و نیم پیمانه برنج نپخته بدست می‌آید)، خنک شده در دمای اتاق     نصف کلم متوسط: خرد شده به نوارهای ۱/۴ اینچی (۷ پیمانه کل ...
خورشت هویج - آموزش اشپزی
به همین دلیل نام اصلی این غذا , خورشت هویج تبریزی است . این خورشت هم مانند اکثر خورشت های دیگر هم با مرغ و هم با گوشت تهیه می شود . اگر قصد تهیه یک خورشت هویج مجلسی را دارید , بهتر است آن را به حالت مرسوم و شیرین درست کنید . می توانید از گوشت گوسفندی نیز استفاده کنید , اما اگر قصد چنین کاری را ...
قلیه سیب و بِه صفویه - آموزش اشپزی
مواد لازم قلیه سیب و بِه صفویه     دارچین یک قاشق چایخوری     محلول زعفران دم شده کمی     پیاز دو عدد     نمک و فلفل به میزان لازم     آلو خیس شده به میزان دلخواه     گوشت خورشی به میزان دلخواه &n ...
کلم پلو شیرازی - آموزش اشپزی
کلم پلو به صورت های مختلفی درست میشه مثلا با رب گوجه فرنگی یا بدون رب و … ولی لذیذترین حالت کلم پلو به نظر من کلم پلو شیرازیه که با سبزیهای معطر درست میشه کافیه فقط یک دفعه عطر سبزیای این پلو مخلوط خوشمزه وقتی داره دم میکشه، توی خونه بپیچه تا دیگه دور کلم پلوهای قبلی رو خط بکشین و از این به ...
دلمه برگ مو - آموزش اشپزی
دلمه انواع مختلفی دارد و دلمه برگ مو، دلمه گوجه، بادمجان و فلفل دلمه ای از جمله معروف ترین آن ها هستند. با این حال، دلمه برگ مو محبوبیت بیشتری دارد و بسیاری از ایرانی ها در فصل بهار که برگ های انگور تازه و ترش و خوشمزه است این دلمه را تهیه می کنند. دلمه در ایران یکی از غذاهای محلی استان های آذ ...