رستوران در کرج با قیمت مناسب

برخی از مردم تصور می کنند وقتی قیمت غذایی بسیار گران است، آن غذا با کیفیت است. یا رستوران های گرانقیمت، الزاماً امکانات و بهداشت بسیار بهتری نسبت به دیگر رستوران ها دارند، اما این مساله صحت ندارد، نمی توان از روی قیمت رستوران ها به کیفیت آنها پی برد. باید به نکات دیگر رستوران های خوب توجه کرد. از طرف دیگر وقتی یک رستوران برای غذاهایی که معمولاً گران قیمت هستند، قیمت بسیار پایینی در نظر می گیرد، باید به کیفیت مواد غذایی به کاربرده شده در درست کردن آن غذا، شک کنید. البته به لطف سایت های اینترنتی و نظراتی که مردم در سایت می گذارند، می توان رستوران های خوب را شناسایی کرد. استفاده از تجربه های شخصی و یا تجارب نزدیکان در انتخاب رستوران خوب همیشه کارساز بوده است.
 
رستوران در کرج با قیمت مناسب

سبک های مختلف خدمات رستورانی

رستوران ها به طور  معمول به سه بخش اصلی طبقه بندی می شوند:
 فست فود ها – رستوران های متوسط – رستوران های بزرگ و مجلل
فست فود ها همانطور که از اسم شان پیداست غذاهایی که به سرعت آماده می شوند و معمولا قیمت های ارزان تری دارند به فروش می رسانند. به منظور پاسخگویی هرچه بهتر به مشتریان، این رستوران ها معمولا خدمات بیرون بر و ارسال غذا درب منزل مشتری را هم ارائه می کنند.
رستوران های متوسط، رستوران هایی هستند که نه به اندازه فست فود ها کوچک هستند و نه به اندازه رستوران های بزرگ، بزرگ اند. آن های غذاهای کامل ارائه می دهند و قیمت ها  به علت سرویسی که ارائه می دهند بالاتر است. در این نوع رستوران، مشتری غذای خود روی میز خود دریافت می کند.
رستوران های بزرگ و مجلل، رستورانی فوق العاده با سرویس هایی کامل هستند. قیمت آن نسبت به موارد فوق بسیار بالاتر است. این رستوران ها بر کیفیت غذا تمرکز ویژه دارند و برای امکاناتی که ارائه می دهند هیچ محدودیتی قائل نمی شوند.

تاریخچه رستوران در ایران

با توجه به توضیحات فوق ، قدیمی ترین رستوران ها در ایران مربوط به افرادی می شد که در کاروان سراها اقدام به طبخ و فروش غذا می نمودند. کاروان ها در سراسر کشور حرکت می کردند و برای استراحت وارد کاروان سرا می شدند. کاروان خسته به محیطی امن و صرف غذا نیاز داشت. افرادی با پیش بینی ورود کاروان ، برای آنها غذا آماده می کردند و پس از ورود و اتراق ، از آنان پذیرایی می نمودند.

وظایف مهماندار

با توجه به نوع روحیه یک مهمان ، میز او را مشخص می کند. به استقبال مهمان رفته و صندلی میهمانان مسن و خردسال رابیرون می کشد و در نشستن کمک می کند. نوع میزها را برای هر مهمان تشخیص می دهد. باید حتما به یک زبان خارجی مسلط باشد. مدیر غذا و نوشابه ، طراح و برنامه ریز و تعیین کننده نوع غذا ، نوع منوها ، مقدار مصرف ، قیمت تمام شده درخواست کننده نیا زها و کنترل کننده کمیت و کیفیت و تصمیم گیرنده برای تامین مواد خام است .

بهترین رستوران در کرج