- صفحه اصلی
- بهترین رستوران در کرج
- عکس از بهترین رستوران کرج
عکس از بهترین رستوران کرج
امروزه در دنیا، روابط اجتماعی یکی از اصول و شرایط پیشرفت در هر زمینهای میباشد. برخورداری از روابط صحیح، رعایت اصول ادب و نزاکت اجتماعی، آداب غذا خوردن، ارتباط کلامی و حتی راه رفتن، خندیدن و بسیاری از رفتارهای روزانه نه تنها برای فرد و مجموعه ارزش به حساب می آید بلکه توجه به آن ضروری و واجب نیز هست.
بهترین رستوران در کرج رستوران شاندیز با ارائه کیفیت بالای غذا در خدمت مشتریان عزیز می باشد.
ویژگیهای رستوران کلاسیک
در طراحی داخلی رستوران کلاسیک نحوه چیدمان مبلمان و نوع مبلمان اهمیت خاصی دارد. نحوه چینش مبلمان در این سبک رستوران به مشتری فضای خصوصی بیشتری میدهد. در رنگ آمیزی عناصر بکار رفته در رستورانهای کلاسیک از رنگهای تیره استفاده میشود. کارکنان نیز معمولا لباسهای رسمی و خاصی میپوشند.
برای تزئین فضا از گلدانهای بزرگ، شمع، لوستر و تابلوهای مجلل استفاده کنید. در رستورانهای کلاسیک معمولا موسیقیهای بدون متن، بسیار آرام و دلنشین پخش میشود. موسیقی ملایم در کنار نورپردازی درست، فضایی آرامشبخش ایجاد میکند.
ویژگیهای رستوران مدرن
یکی از اصول اصلی طراحی رستورانهای مدرن استفاده از نور ملایم و آثار هنری است. در این نوع طراحی از مبلمان و چوبهای ساده استفاده میشود. علاوه مبلمان سایر اجزا دکوراسیون رنگهای قهوهای و خاکستری با تناژ روشن دارند.
ویژگیهای رستوران سنتی
در رستورانهای سنتی با تم محلی علاوه بر ارائه منوی مخصوص با آیتمهای محلی، غذاها در ظروف سنتی سرو میشوند. برای طراحی داخلی فضا این سبک رستورانها، اغلب رنگهای شاداب مانند زرشکی، قرمز، فیروزهای و سبز بکار گرفته میشود. چیدمان مبلمان فضای صمیمیتری را تداعی کرده و معمولا از جنس چوب و یا به صورت تخت طراحی میشوند.
برای تزئین دیوار، میتوان از آجر، عکسهای طبیعت، آثار باستانی و مناطق گردشگری محل مورد نظر استفاده کرد. موسیقی زنده محلی به همراه کارکنانی با لباسهای سنتی یکسان را میتوان یکی از اجزای اصلی رستوران سنتی در نظر گرفت. همچنین برای زیباسازی فضا میتوانید از آثار دستی و عناصر قدیمی مانند سماور و کرسی استفاده کنید.
نحوه ایجاد فضای ورودی جذاب در طراحی رستوران
یکی از اصلیترین راههای جذب مشتری، داشتن فضای ورودی جذاب و چشمنواز است. ورودی رستوران باید منحصر به فرد، جذاب و خاص باشد. همچنین نام رستوران باید با فونت و رنگ زیبا در اندازهای نوشته شود که به خوبی از دور قابل شناسایی باشد.
عناصر بکار رفته در قسمت ورودی نیز باید کاملا با سبک دکوراسیون داخلی رستوران هماهنگ باشد. به عنوان مثال، اگر رستوران شما غذای هندی سرو میکند، میتوانید در فضای ورودی از تصاویر رنگارنگ و تزئینی از ادویهجات و گیاهان استفاده کنید. اما اگر رستوران دیگری غذای دریایی سرو میکند، میتوان در فضای ورودی آن از تصاویری با مضمون اقیانوس و دریا و رنگ آبی استفاده کرد.
مشخص کردن نحوه چیدمان در طراحی داخلی رستوران
قبل از ایجاد هرگونه تغییر، لازم است یک برنامه از طراحی کلی و نحوه چیدمان آیتمهای مختلف داشته باشید. داشتن یک برنامه طراحی چیدمان به شما در مورد مکان، اندازه و نحوه قرارگیری میز و صندلیها کمک میکند. علاوه بر عناصر مختلف رستوران، در طراحی چیدمان محل قرارگیری سرویس بهداشتی، آشپزخانه و سالن غذاخوری رستوران نیز مشخص خواهد شد. در آخر باید بین ایجاد فضای دلپذیر و تعداد صندلیها، تعادل ایجاد شود.
شاید لازم باشد برای جلوگیری از شلوغی فضا، کمی آزمون و خطا کنید تا به تعادل مناسبی میان فاصله میزها و تعیین حریم خصوصی هر میز برسید. در نهایت ظرفیت صندلیها و نحوه چیدمان آنها باید با طراحی رستوران شما هماهنگی داشته باشد؛ برای مثال در اغلب رستورانهای مجلل، میزها به صورت پراکنده قرار میگیرند.