- صفحه اصلی
- بهترین رستوران در کرج
- رستوران خوب کرج
رستوران خوب کرج
رستوران شاندیز عظیمیه کرج ، یکی از
بهترین رستوران کرج با قیمت مناسب شناخته شده است.
با نزدیک شدن به پایان تعطیلات، تب سفرهای بین شهری داغ شده است. یکی از تفریحاتی که در این سفرها میتواند دلچسب باشد و حسابی حال آدم را جا بیاورد، غذا خوردن همراه با خانواده در رستورانهای شهری و بین شهری است، اما این که چه رستورانی هنگام تهیه و طبخ و سرو غذا نکات بهداشتی را رعایت میکند و میتواند با استفاده از بهترین مواد اولیه، غذای سالم و با کیفیت تحویل مشتری دهد، یکی از نکات مهمی است که خانوادهها را سردرگم میکند.
مهم ترین معیارهای بهداشتی یک رستوران خوب بهداشت محیط غذاخوری، بهداشت خدمه رستوران و تمیز بودن وسایل و ابزار سرو غذا، مواردی است که در نگاه اول باید مورد ارزیابی مشتریان قرار گیرد . رستوران شاندیز عظیمیه، با در نظر داشتن تمامی موارد زیر بهترین سرویس را در ارائه خدمات برتر به مشتریان در این رستوران به اجرا درآورده است.
بهترین رستوران در کرج
اگررستورانی بخواهد در رجه اول یک رستوران خوب و مطرح شناخته شود از هر نظر باید بهترین باشد.این که یک رستوران برای طبخ غذا از بهترین مواد اولیه تازه با ارزش تغذیهای بالا و شیوه طبخ صحیح استفاده کند، به تنهایی نمیتواند ملاک خوب بودن یک رستوران باشد. دکتر دباغمقدم ضمن اشاره به این موضوع میگوید، شاید این رستوران از نظر تغذیهای غذای باکیفیتی در اختیار مشتری قرار دهد، اما ممکن است از نظر بهداشت و ایمنی هنگام تهیه غذا، مواردی را زیر پا گذاشته باشد که تهدیدکننده سلامت غذا و مشتری باشد. قیمت بالای غذا الزاما نشان دهنده استفاده از بهترین مواد اولیه برای تهیه غذا نیست، اما اگر این قیمت از حد متعارف آن پایینتر باشد باید بیشتر به کیفیت پایین غذا مشکوک شد. به گفته این متخصص بهداشت مواد غذایی، بیشتر رستورانها به دلیل هزینه آب و برق و اجاره مکان و مالیات تا حدود 50 درصد روی نرخ غذاها میکشند، اما درباره غذاهایی که با قیمتهای بسیار پایینتر از تعرفه عرضه میشوند، میتوانیم بگوییم یا از حجم غذا کم یا آن که از نامرغوبترین مواد غذایی استفاده میکنند .
رفتار بهداشتی، مهمتر از نظافت ظاهری
در نظر گرفتن رفتارهای بهداشتی گارسون (مهماندار) و خدمه سرو غذا بهترین گزینه برای سنجش بهداشت یک رستوران است. مثلا خدمه از نظر ظاهری، موهای مرتب و صورت اصلاح شده داشته باشند، ناخنهایشان کوتاه و زیر آن پاکیزه باشد و لباس فرم سفید و تمیز به تن داشته، عرق نکرده و سیگاری نباشند. هنگام سرو غذا نیز اجتناب از انتشار قطرکهای بزاقی از طریق سرفه و عطسه و صحبت نکردن روی غذا، استفاده از دستمال تمیز برای نظافت سطح میز یا تعویض نایلون رومیزی، گرفتن لیوان و بشقابها از زیر و نه از لبه آنها و فاقد لکه بودن ظروف شیشهای و قاشق و چنگال ازجمله مهمترین موارد بهداشتی است که اگر به آن عمل شود، میتوان گفت هنگام طبخ غذا احتمال رعایت موازین بهداشتی وجود دارد .
کارت و گواهینامه آموزش بهداشت
اغلب خانوادهها میدانند با ورود به یک غذاخوری به کارت بهداشت کارگران رستوران که اغلب به دیوار نصب یا زیر شیشه میز گذاشته میشود، دقت کنند. با وجود این که اخذ کارت و گواهینامه بهداشت خدمه غذاخوریها جزو الزامات قانونی است، اما چون اغلب کارگران رستورانی تبعه کشورهای خارجی هستند و به صورت فصلی کار میکنند، کارت بهداشت ندارند و اکثرا کارتهایی در معرض دید مشتریان قرار میگیرد که مربوط به چند نفر از خدمه ثابت رستوران است که در تهیه و طبخ و سرو غذا دخالتی ندارند. در خصوص گواهینامههای آموزش بهداشت هم برخی رستورانها به شکل صوری این گواهینامهها را تهیه میکنند و در اختیار کارگران رستوران میگذارند .
رستوران شاندیز عظیمیه
اولين و تنها نماینده رسمی شانديز مشهد در كرج
رستوران شانديز عظيميه در تاريخ ١٣٩٧/٢/٢٥ با استعانت از خداوند متعال در محله عظيميه كرج شروع به فعاليت نمود.
اين مجموعه با پشتيبانی مستقيم شانديز شايان مشهد از نظر تامين مواد و مصالح غذایی و پرسنل ومديريت و ... رسالت خود را در جهت ارايه خدمات در بالاترين سطح كيفی، بهداشتی و استانداردهاى غذايی انجام ميدهد. رستوران شانديز عظيميه تنها مجموعه ايست كه حاضر است ادعای خود را از نظر ارايه كيفيت مطلوب در سطح شعبه اصلی كه هم اكنون در شهر شانديز مشهد در حال فعاليت می باشد ،اثبات نمايد. بی ترديد پشتوانه ما قضاوت شما مشتريان عزيز و گرامی می باشد.
آدرس : كرج - ميدان ازادگان - خيابان حسینی - روبروى برج ميلاد - رستوران شانديز عظيميه
تلفن :
026-32568300
026-32568400